Храните, които ни правят палави под чаршафите

Вижте кое ни помага да бъдем добри в леглото
22 мар 2016 08:50, Александър Попов
9
Храните, които ни правят палави под чаршафите

Храната и сексът – нуждаем се и от двете. Както се оказва, те са взаимосвързани. Една неподходяща диета би могла да повлияе неблагоприятно на сексуалния ви живот, но от друга страна определени храни имат силата да повишат либидото ви.

Поддържането на здравословен хранителен режим, богат на витамини и минерали, стимулира ефективната работа на ендокринната система, която регулира производството на хормоните естроген и тестостерон, жизненоважни за сексуалното желание и доброто представяне в леглото. За да се радваме на хубав и качествен секс, е важно да сме здрави, голяма роля за което имат нещата, които слагаме в устата си.

Здрав дух – здраво тяло, хубава храна – хубав секс. Ето осем от храните, които са доказани с палавото си влияние върху двойките.

1. Целина

Може би изглежда сякаш хрупкавата целина е просто нискокалоричен зеленчук, но повярвайте – той е секси. Целината съдържа вещества, наречени андростерони и андростенали. Те са хормони, които повишават сексуалната активност. В уханното растение се срещат и малки количества мъжки хормони, които пробуждат у жените палави настроения. Основното действие на целината е диуретично, дължащо се на етеричните масла в нея.

2. Омар

Месото на ракообразното е богато на протеини, мед, цинк и селен. Цинкът в частност се свързва именно със здравото мъжко либидо. Омарът е храна, пълна с минерала фосфор, който се смята за влияещ със силата на ракетен двигател, що се отнася до секса. Освен това наличието на важни мастни киселини би могло да повиши чувствителността на половите ви органи по време на сексуалния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: сексполезни храни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един приятел (лека му пръст!) голям зевзек и любител на жените, доста гърмогласно убеждавал друг в трамвая: "Не си купувай целина, не помага! Купи си пържолки! Целината не помага! Пробвал съм и магданоз, и пащърнак, не помагат! Когато почне да виси СЪС СТРАШНА СИЛА, нищо не помага!". Хората в трамвая умрели от смях, а другият приятел набързо слезнал.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е къде са другите 6 бе, няма и линк лъм статията с продължение....като правите нещо, го правете лато хората !
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само тия двете ли?
2
0
 
19
 
! Отговори
м дааа преди 8 години
Кисело зеле с боб и свинско на фурна , жена ми става толкова палава ,че трябва да ходя в хола на дивана да я търся - отеснява й спалнята
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Омара може да вдига самолета, но цената му е ракета ракета стингър, която ще го свали.

Спонсорирани публикации