Жените съветват за мъжка красота

В какво представителите на силния пол трябва да се вслушат?
26 мар 2016 22:42, Криси Табачка
23
Жените съветват за мъжка красота
Снимка: PRADA

Съветите за женска красота, свързани с процедури, продукти и масажи, са наистина многобройни.
Грижите за външния вид са изключително важни за женската половина от човечеството, търсеща все така усилено начин да запази младоликия си външен вид.

Голяма част от препоръките и съветите намират място в ежедневието, но е редно да обърнем внимание и на мъжете.

Представяме ви най-разпространените, изпробвани и работещи съвети за женска красота, които спокойно могат да използват и мъжете.

1. Внимавайте с парфюма

Всички знаем колко е приятно да мине някой покрай нас, който да ухае изключително приятно. Факт е обаче, че границата между доброто количество и крайностите понякога може да е тънка. Мъже, също както съветват жените, не прекалявайте с парфюма.

2. Не бръснете между веждите

Разбираемо е, че не искате да ставате известен с факта, че имате една вежда. За да се придържате към добрия външен вид обаче, задължително трябва да прекратите използването на бръснач. Вместо това, заложете на пинцета и премахвайте косъмчетата след баня.

3. Не скубете твърде много

Има огромна разлика между добре оформени вежди и твърде тънки такива. Оставете драстичното намаляване за женската половина от човечеството. Не е добре да излезете на среща с жена и да я накарате да се чувства некомфортно заради веждите си и по-конкретно заради факта, че вашите са по-хубави.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 8 години
Най-важното е да си симпатичен в джоба. При равни други условия ще имаш десетки пъти повече жени.
9
3
 
9
 
! Отговори
нереза преди 8 години
Трябва подръжка, спор няма. Питайте коя жена иска космат *** с вежди като козирки и нулева хигиена. Или да мирише на пор. Все неща, които са важни.Повечето са готови на какво ли не... само и само да се докопат до някоя хубава кака. Залитането в крайности е пак грозно... разни оскубани смешковци, или прекалено женствени няма да вършат работа. :)
8
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
13, Вергил, нали ти беше онзи, който се беше оженил за девствена и на който писах преди време, че съжалявам жена му, че не е била с друг мъж и не може да направи разликата и затова си си въобразил, че си изключителен? Нещо не разбирам от коментара ти. Хем било добре дошло за теб, че имало незадоволени жени, хем пък не можеш толкова лесно да кръшваш, тоест кръшваш, ама не лесно? Да те попитам: почна ли да я мамиш вече наивницата или само в акъла си, си мечтаеш за незадоволените жени?
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе какви са тия съвети за жени, дето и мъжете могат да се вслушват в тях? Скоро ще предложите статия за дамски превръзки, пак ли ще важи и за двата пола? Сами изпeд*р*стявате мъжете, пък после "Що всичките са такива, що вече няма мъже". Ай сиктир от женски претенции!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените съветват за....женска красота.
5
4
 
8
 
! Отговори
Жена преди 8 години
10, ами питай си партньорките сексуални! Ако имаш такива де и опитът ти не е взет само от п---орно.
4
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
6, аха, така де... оди бълсалке да се забършеш...хахахаха
3
9
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
5, хахаха, извинявай, ама от това, което ми пишеш разбирам, че и тази не си взема душ, тоест си лягаш с нечистоплътницата?! Някоя си там забърсана? Евала ааааа, батеее!Ще ти дам пример от живота на един прекрасен мъж, който обичам, пример за мъж!. "не можеш да си представиш каква красива жена! Седи на леглото ми, обаче понеже понечих да я целувам и ми намириса и предложих да отиде и да си вземе душ, а оня ми вика:после! Така се погнусих, че я разкарах! Не ми се беше случвало!А иначе нагласена"
2
7
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
1, и те питам, коя жена ще ти такова мръсния.... тютютек...освен, ако не е някаква пияна, прави го за пари или пък е с хрема и не й работят рецепторите за мирис и вкус?
1
8
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
1, зависи дали си лягаш с жена, с която искаш да бъдеш отново или такава, с която искаш да пробваш, но не си сигурен за втори път. Само като подуша такива като теб и директно си отишъл в раклата да гниеш в нечистоплътността ти.

Спонсорирани публикации