Вместо усмивки – сълзи! Децата на голямата война

Какво е детството ти да съвпадне с най-кървавия период в историята
71

Снимка: back-in-ussr.com

Денят на Европа и Денят на победата. Както и да го наречем, при всички положения 9 май е паметен ден в историята на Стария континент.

Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война, като около 60% от тях са цивилни. Сред тях има и много деца, загинали без да разберат смисъла на всичко, случващо се около тях.

Следващата галерия няма да е весела, а ще ви покаже една съвсем малка част от децата, чиито детство е съвпаднало с най-кървавия период в историята на човечеството. Още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
30
 
! Отговори
да преди 7 години
До Анонимен 5Стига лъжи,Русия в Сирия спасява хора и избива терористи,вечна слава.
7
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минусите на коментар 1 ги цъкат сибирски таласъми и други малцинствени елементи, които не могат нищо да постигнат със собствени качества, и за това чакат да им се дава. Те не се възприемат като бели хора, защото са аборигени и като такива не споделят ценностите на белите хора, на Европейците. Това са каскети, крали цял живот от ТКЗС-то, милеещи за комунизЪма, на които им липсва сладката службица в свинефермата.
6
0
 
35
 
! Отговори
никога преди 7 години
Трагедия и ужас,който не трябва да се повтаря...
5
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сегашният период е не по малко кървав. Само в Сирия руския изерг Путнята,подпомагайки най-добрия си клиент в западна Азия Асад, изби десетки хиляди цивилни включително деца
4
10
 
31
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
По същият начин както европейците през 1942 г. убиваха руски деца днес те убиват сирийски деца, сключвайки сделки с Турция, която финансира, лекува в турски болници, въоръжава и прехвърля през границата ежедневно стотици терористи от цял сват, предварително обучени и подготвени на нейна територия!Не ни остава нищо друго освен да си пожелаем Русия отново да превземе Германия и този път да имаме Франкфуртска или Кьолнска стена или и двете!С Дньом Победъй, русские братя наши!
3
10
 
37
 
! Отговори
Русия преди 7 години
С Днм Победы !
2
11
 
41
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Это День Победь.С праздником!
1
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честит Ден на Европа на всички Бели хора. Бялата култура е вечна.