За какво критикуваме половинките си...

Слаби, дебели, без мускули... Критиката не е никак градивна
12 май 2016 17:22, Екип на Tialoto.bg
6
За какво критикуваме половинките си...
Снимка: Снимка: outnow.ch

Скорошно изследване разкри, че две трети от мъжете и една трета от жените постоянно критикуват половинката си относно неговата/нейната физика. Това не само, че не му/ѝ помага да влезе във форма, а и съсипва връзката за кратко време. Критиката не е никак градивна, а точно обратното. Ето защо не трябва да мърморите за следните неща и да карате любимия човек да се срамува от начина, по който изглежда:

Липса на мускули

Развиването на мускули изисква желязна дисциплина и време. Ако той/тя е здрав/а и щастлив/а с начина, по който изглежда, какво искате повече? Освен това, ако стане фитнес маниак, той/тя ще прекарва повече време далече от вас. За какво ви е партньор, който изглежда добре на снимки, но отсъства от живота ви във важни и ценни моменти?

Прекалено пълен/а

Как бихте се почувствали, ако партньорът ви ви каже, че сте дебел/а? Вероятно няма да му/ѝ говорите поне седмица? Наднорменото тегло често е резултат от преяждане и липса на физическа активност. Вместо да критикувате половинката, разберете какво го/я кара да се тъпче. Мотивирайте го/я да посещава по-честно фитнеса и дори започнете да ходите с него/нея. Подкрепяйте любимия човек и му помагайте, а не го обиждайте за теглото му. Заедно може да си изградите здравословни навици.

А ако е прекалено слаб/а...

Вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
вярно е преди 7 години
Много умно написана/ преписана статия.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Салатата и ракията къде са :)
3
0
 
9
 
! Отговори
d преди 7 години
то заместителките ще ти постелят-изхарчваш му мангизите и хайде..
2
0
 
11
 
! Отговори
А преди 7 години
голяма плешива глава ,брадавици ,тънко вратле ,без грам мускули ,хлутнали очи със сенки и торбички под очите ,а го хванах ,че има любовница ,та той е над 53..
1
1
 
10
 
! Отговори
лол преди 7 години
Каква е функцията на жената? Ако не изкарва равностойни пари като мъжа си , ТРЯБВА да се грижи за къщата и да се поддържа в добра форма , иначе вратата и чао. Лесно се намират заместителки , стига да има пари човек.

Спонсорирани публикации