Добро сърце: Чистач намери чанта с над $7500, върна ги!

Предложили му повишение в работата, отклонил го
9 юни 2016 18:27,
9
Добро сърце: Чистач намери чанта с над $7500, върна ги!
Снимка: архив, Ройтерс

Чистач в търговски мол върна намерена от него чанта в тоалетна, съдържаща 100 милиона рупии /7555 щатски долара/, предаде ДПА.

32-годишният Муляди отклонил предложение на ръководството на мола да го повишат в службата, като бонус за неговата честност.

Миналия месец хигиенистът почиствал тоалетните помещения в мола "Кота Казабланка", когато открил чанта, натъпкана с банкноти. Той незабавно предал парите на сектор "Изгубени вещи", след което те били върнати на собственика им.

"Муляди е един от нашите най-примерни служители, заяви шефът му Диан Фадилах. Предложихме му да стане инспектор по чистотата, но той отказа!"

Муляди не бил готов за началнически пост. Той предпочел да си остане чистач, тъй като за него най-важното било да изживее по честен начин дните си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано наистина да има рай или карма и да се трупат точки на добрите хора. В противен случай ще е много жалко ...
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***! Част от тия пари вероятно са оскубани от такива като него. Тия, дето грабят от обикновените хора, не биха и помислили да им върнат парите.
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек за пример!
6
2
 
17
 
! Отговори
Аз преди 7 години
ДнесБГ, къде се е случило това, на луната ли?
5
1
 
29
 
! Отговори
- преди 7 години
"за него най-важното било да изживее по честен начин дните си"Поклон!
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм честен но пред непознати се правя на друг. Защото добрите и честните хора ги смятат за ***.Колкото и добро да сториш на един човек един път откажеш ли му - ти си най лошия на Света.В работата също. Ако си вършиш работата честно и съвестно вместо да те уважават те гълчат постоянно. А онези които се скътават и се подмазват са най добри приятели с шефове и началници. За това гледам да не работя много за да не ме мачкат.
3
0
 
24
 
! Отговори
Херцог Трън преди 7 години
До Честно казано:Има нещо вярно в това.... Не знам защо, но всеки път, когато съм честен и се опитвам да помогна, всеки път ме преебават брутално - я близки, я познати.... То човек няма как да избяга от себе си - или си, или не си.
2
3
 
18
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 7 години
***! Аз бих ги взел!
1
6
 
43
 
! Отговори
Честно казано: преди 7 години
И аз мислех, че е важно да си честен, ама с течение на времето установих, че само балъците са честни.Откакто станах нечестен животът ми драстично се подобри.Между другото с честните хора продължавам да съм честен.