От какво е болна Хилари? Жива ли е изобщо?

Появиха се конспирации, появиха се и доказателства
13 сеп 2016 15:22,
84

 Клинтън и двойничката й. Снимка: Twitter

След краткото си неразположение по време на отбелязването на 15-ата годишнина от атентатите срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември, Хилари Клинтън обяви пред журналисти, че е добре.

Инцидентът с 68-годишната Клинтън повдигна много въпроси около здравословното й състояние. Тя беше закарана до апартамента на дъщеря си Челси, а по-късно се появи пред сградата. "Добре съм. Какъв прекрасен ден в Ню Йорк", заяви тя.

Още по темата
Лекарите й оповестиха, че кандидатът за президент на демократите страда от пневмония, предизвикана от сезонна алергия. Въпреки това обаче теоретиците на конспирациите и феновете на опонента й Доналд Тръмп започнаха да спекулират, че Клинтън страда от нещо много по-сериозно, а на 11 септември всъщност не тя се е появила пред дома на Челси, а неин двойник. Някои дори твърдят, че тя е починала.

Като доказателство, че Хилари е заменена, потребители качиха десетки снимки "преди" и "след" инцидента. На тях се вижда разлика във формата на носа й, цвета на косата, прическата, обеците.

На снимките "след" - кожата на Хилари е много по-изпъната, а бузите й - доста по-пищни. Конспираторите обръщат внимание и на показалеца на лявата ръка. Според тях двойничката на Клинтън има много по-къс пръст. Тялото на "новата" Хилори пък било доста по-фино.

На конспираторите е направило и впечатление, че Клинтън се е разходила без охрана.

"Кой позволява кандидат за президент да се разхожда без "Сикрет сървиз"? Това не е Хилъри", пишат потребители в Twitter.

В социалните мрежи стигат и по-далеч, като предполагат, че двойничката на Клинтън е Тереза Барнуел - известна актриса, имитатор на Хилари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: двойникХилъри Клинтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
путин е подменил клинтън с руска двойничка.
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
43 - Не ПРОС а *** (като тебе)
33
14
 
5
 
! Отговори
пижо и пенда преди 7 години
Защо Медведев ли ? Защото е от същата порода пинчери,за да не засенчва величието на педя човек лакът държава.
32
24
 
7
 
! Отговори
До 20 преди 7 години
НЯма как да е двойник на Путин... Просто никой не може да бъде толко прос!!!
31
21
 
10
 
! Отговори
Путин =Софкин преди 7 години
То и джуджето всеки ден е различно ,един ден по пълно друг ден вталено,един ден с топчесто лице след три дни с продълговато,само височината му целят.
30
6
 
14
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Целта на елита в САЩ е да съхрани позициите си, а здравословното състояние на Килърито е последната им грижа!Главния фактор в уравнението е .... вице президента на Клинтън, в случай, че нещо и се случи той ще поеме управлението на САЩ!Тръмп е независим от корпорациите и лобитата, тоест не могат да оказват натиск и да влияят на позициите и решенията му.Това е главната причина за притеснения от страна на финансовия и политически елит в Щатите и на ЕС.
29
16
 
6
 
! Отговори
Питам преди 7 години
Ясно е коя е двойничката на Клинтън , но кой е двойника на Тръмп?Дали не е Путин ?
28
1
 
0
 
! Отговори
Окулист преди 7 години
11спетември 2016 Хилари припада,примирие в Сирия,байрам-миналата на тази дата в мека събориха кран върху тълпата,магията във фейсбук където много жени и момичета приеха предизвикателството на рака на гърдата и си постнаха ЧЕРНО БЕЛИ СНИМКИ имитиращи НЕКРОЛОГ.Цв Цв вкара 9999 подписа за изборите
27
1
 
4
 
! Отговори
до "до ПР" преди 7 години
В нейния харем е като на стадион в ЮАР, по време на световното по футбол.
26
1
 
13
 
! Отговори
до "до ПР" преди 7 години
Не - цялата кралска фамилия ал Сауд е в нейния харем. Барабар с братчетите от Катар и ОАЕ.
25
3
 
24
 
! Отговори
ПР преди 7 години
Всъщност, е припаднал един от двойниците й. Самата Килъри пращи от здраве и е с десет години по-млада. И свири по-добре и от Моника.А, да вА видя сега.
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, не се притеснявайте - само чипът й е изпушил. Ще го сменят и готово. И то с подобрен.Техниците работят. Проблемът ще бъде отстранен до два три дни.Хилъри ще се върне в битката за Белия дом.
23
4
 
29
 
! Отговори
Алчност.., преди 7 години
Алчност и жажда за власт.Това е диагнозата на Х.Клинтън. Тази и алчност ще я довърши.Да ме прощавате,ама пневмонията не води до припадъци.Тя и5ма тежко мозъчно заболяване в напреднал стадий и вместо да си гледа здравето,тя припада навсякъде,където се появи....Ако продължава така,в Америка вместо избори,ще има погребение.лекарите специалисти не и дават големи шансове...
22
3
 
32
 
! Отговори
Че преди 7 години
Кукумявката е болна ... много болна - има страшни периодични тикове с главата, за което има стотици клипове в тубата. Които тикове много приличат на епилептични пристъпи. "Централният процесор" и е изпушил, но ще е крепят, с цената на всичко, до изборите, защото милиарди долари са заложени на нея. Но тя няма да спечели! Бай Дончо ще бъде назначен за президентин, за да положи началото на края на света, какъвто го познаваме до момента и началото на Новия Световен Ред.
21
2
 
25
 
! Отговори
отегчен преди 7 години
Още вчера писах в едни коментари, че щом е кандидат президент, трябва да има вече подготвен и двойник. В случай, че нещо...
20
3
 
20
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Изперкала е само
19
5
 
45
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Килъри е болна от остра параноидна русофобия. Това е тежко мозъчно заболяване. Болния халюцинира руска заплаха навсякъде и бълнува за хибридни войни.
18
5
 
23
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Това всъщност е Путин, маскиран като Хилъри, за да прецака Бърни.
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На втората снимка, без много да се заглежда човек може да се видят поне 10 разлики.Вижте бръчките между веждите, ляват буза, носа...Няма да се изненадам след театъра 11/9, да сложат двойник имитатор, президент кукла на конци.
16
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиларито не я мислете, жива и здрава си е. Друг въпрос е Путин, който не е ясно въобще дали е жив, понеже е факт че има поне 2-*** двойника.