Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!

Личната й лекарка твърди, че е добре и пие антибиотици
12 сеп 2016 08:52,
146
Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!
Съветници прикрепят олюляващата се Хилари. Снимка: Twitter

Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън е с диагноза пневмония и е обезводнена. Тя се лекува с антибиотик и се възстановява, предадоха световните агенции, като цитираха лекаря на семейство Клинтън.

Още по темата

На госпожа Клинтън вчера й призля, докато присъстваше на възпоменателна церемония за жертвите от атентатите на 11 септември 2001 г. Тя се прибра в дома си край Ню Йорк и бе прегледана от лекар, който я е посъветвал да си даде почивка и да промени графика на предизборната си кампания.

Доктор Лиса Бардак съобщи в декларация, че Хилари Клинтън се възстановява добре, след като й прилоша на възпоменателно събитие за 11 септември в Манхатън.

Лекарката посочи, че г-жа Клинтън напоследък страдала от кашлица, предизвикана от алергия и при преглед заради кашлицата в петък й е поставена диагноза пневмония.

68-годишната Клинтън неочаквано напусна възпоменателна церемония в Манхатън вчера за 15-ата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк.

Предизборният екип на г-жа Клинтън не отговори на множеството въпроси дали е автентичен видеозаписът, разпространен в социалните мрежи, в който тя залита и нейни сътрудници я подкрепят. Той бе пуснат в Тwitter.

Вижте видеото

Политически стратези казват, че екипът на кампанията на Клинтън трябва да реагира фронтално на проблема със здравословното състояние на кандидатката, за да разсее всякакви безпокойства, особено след като републиканският й съперник Доналд Тръмп и неговите поддръжници от месеци твърдят, че тя няма достатъчно енергия, за да се изправи срещу противници на САЩ в чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днесбг изби рибатаКак " да преценим сами" дали има пневмонияДали вместо " видео" не трябваше да покажете Рентгенова снимка?
82
3
 
12
 
! Отговори
Монха преди 7 години
Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много поднесени жертви има. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.Още едно сатанинско чедо преклони глава пред силана северният император......дните и са преброени.
81
1
 
26
 
! Отговори
Монха преди 7 години
Дъщерята на Луцифер май ще и е трудно да продължи,бас държа ,че сега и преливат кръв от новородени,.....сатанинско изчадие е тя!!!!
80
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази с косата потропа на Хилари Клинтън. И сега какво ще се случи с великата и могъщата, която властваше над цял свят и причини толкова беди и злини на хората? Ще отиде в деветия кръг на ада во веки веков и до свършека на света ще ври в катрана грешната й черна душа, която зачерни половината земно кълбо.
79
2
 
15
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Ако нещо сериозно се случи с Килърито малко преди изборите, това какво ще значи - анулиране на изборите или служебна победа за Тръмп?
78
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Виждам болна стара жена. И радост и злорадство у пишещите тук."Ако беше просто една болна и възрастна жена, никой нямаше да й се присмива.Хората се присмиват на налудничавата й жажда за власт, заради която е готова на всичко дори и да я разнасят като чувал с пясък. Тук говорим за липса на достойнство и себеуважение, за лицемерие и фалш...
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може и да не доживее до изборите.
76
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън била болна.Тръмп бил изперкал.Путин и Медведев двамката ходили да си почиват.Какво ще става с тоя свят не знам.
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
gorkata, horata tuka pisat, triat gi i ostaviat samo tezi koiuto ia pliuyiat i ii se podigravat, a tia e bolna, zalita, kaslia , a tuk kakvo? podigravkiemi taka nemoje, podigraviate se na Boko 4e neznae ko da prai s Kristalka
74
1
 
7
 
! Отговори
Boyko преди 7 години
До АнонименНека да сложим и малко миша о.трова
73
1
 
5
 
! Отговори
до 96 аз преди 7 години
Как точно някой би купил милиардер? Май не си си пил хапчетата тая сутрин.
72
36
 
4
 
! Отговори
Да! преди 7 години
комунистическите масови убийци са я отровили по заповед на техния вожд и най - голям масов убиец на малки дечица - Путин ! Няма как да е друго яче ! 100% той изпитва сексуален оргазъм от убийства и изнасилвания , доказано е !
71
0
 
20
 
! Отговори
шкумвата преди 7 години
Някакъв влязъл в зоомагазин да търси папагал за внучето си и пита:-Колко струва този?-5лв. знае на български вън от ЕС и НАТО.-А този шарения?-50лв.Знае на френски, английски-вън от ЕС и НАТО.-А ей този червения?-5 000лв.Т ъп е, дума не обелва, но другите му викат ШЕФЕ
70
46
 
1
 
! Отговори
аз преди 7 години
отровили са я ...все пак е доказан факт , че Тръмп е купен от Путин а Путин най - обича да трови враговете си ! Няма как , доказан масов убиец с дебело CV !
69
1
 
68
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Да я сменят с Моника - здрава, права, млада и с опит в Овалния кабинет.
68
1
 
51
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Вещица!.....за колко хиляди невинни животи е виновна е трудно да се изчисли даже... Онзи нобеловия лауреат за "мир" Обама-та и той така! Републиканци, демократи...никакво значение няма кой ще управлява, все са едни и същи....
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Препоръчвам и да пие едно чудно лекарство с формула "Ха едно ха две охаха!"
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май кандидатката яко се е нажулила с "Джаки Даниелс"
65
4
 
20
 
! Отговори
Защото знае за 9/11: преди 7 години
Беше време за ресет на долара и борсите,време за продажба на повече оръжие,време за кръстоносна атака срещу света.Замириса на петрол.Беше изчерпан четвъртия Райх.Този път студиото беше с грандиозен декор, статистите играеха като кино звезди, защото неевреите не знаеха за какво ги употребяват.Старите врагове на враговете играеха допълващи роли.Малцина знаеха,че след контролираните взривове косвените жертви ще гълтат канцерогенен прах.А после, 2008-*** много акционери ще гълтат студена вода.
64
3
 
13
 
! Отговори
JL преди 7 години
Големи доктори трябва да са читателите на този сайт, след като се очаква лично да поставят диагноза с гледане на видео.