С какви дрехи да комбинирате кожения си панталон?

Няколко полезни модни съвета от Тialoto.bg
Обновена: 8 ное 2016 18:30 | 8 ное 2016 18:20, Криси Табачка
7
С какви дрехи да комбинирате кожения си панталон?

Кожените панталони определено са начин да разнообразим ежедневието и стила си.

Специфичният материал за изработката им позволява и най-класическата комбинация да изглежда по-женствена, по-предизвикателна и по-модерна.

Тъй като съществуват много митове около комбинациите с кожен панталон, днес ще обърнем внимание на най-добрите стилни съвети.

Представяме ви с какво и как да облечете този компонент от визията, за да извлечете максимално добри резултати.

1. Дантелен топ

Ако ви предстои среща с приятелки на бар или директно сте се запътили към дискотеката, използвайте удобна, но и стилна комбинация с дантелен топ. По този начин ще създадете елегантна визия, която ще ви позволи да се забавлявате цяла нощ без да изпитате каквото и да е неудобство.

2. Сако

За по-елегантните дами, които все пак искат да носят кожен панталон, добър избор е комбинацията със сако или блейзър. По този начин ефектът пада основно върху по-гладката повърхност на панталона и това позволява да спазите дрескода и актуалните тенденции едновременно.

3. Пуловер

Тепърва предстоят студените дни, в които ни се иска да не сваляме любимия пуловер. Не е и необходимо. Изберете горна част в едра плетка и комбинирайте с кожен панталон. Тук влиза в употреба правилото, че противоположностите се привличат, като имаме предвид материите и ефектите, които създават.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
0
 
! Отговори
Дидо стоте манекенки преди 7 години
Гадна работа са тия кожени панталони! Много гадна...грозно стои...грозни са самите платове и модели...Може ли младо момиче да се облече с кожен панталон?! Да не сте някои загорели 48-49-50г. лелки-кифли..Първо!.....Кожата като материал въобще не стои прилепнало по краката и по дуп.то...А точно обратното стои като някоя дреха от 5 лв. сбръчкано и грозно..По добре си вземете няколко модела дънки от 30лв. да ви стоят прилепнало и впито и да ви очертават дуп.то и краката.не ги слушайе бабите...
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С такива от които да не ви се спарва катеричока.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С токчета и без бикини!
3
2
 
4
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Най-добра е комбинацията с високи обувки примерно ботуши най-добре с връзки, черна блуза и черно кожено яке.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак митове и легенди.
1
2
 
2
 
! Отговори
Kiffla преди 7 години
Аз пак не разбрах - ако съм с пуловер и кожен панталон, може ли отгоре с велурено сако? Защото е студено само по пуловер, затова питам.