Кой е идеалният за нас партньор според зодията? (I част)

Как астрологията ни влияе в това отношение? Вижте!
Обновена: 17 юни 2017 15:07 | 17 юни 2017 15:07,
3
Кой е идеалният за нас партньор според зодията? (I част)
Източник: pexels.com

Докато много скептици отхвърлят зодиака, определяйки го като „глупост“, влиянието на астрологията е подкрепено от нарастващия брой научни доказателства. 

Така например според данни на проучване, поместено на страниците на Nature Neuroscience, позицията на планетите по време на раждането ни оказва влияние върху личността ни, но води и до значителни функционални промени в мозъка. 

Също така определя и с кой от останалите знаци в зодиака имаме най-добра съвместимост. В по-голяма си част земните знаци си подхождат най-много с други земни знаци, водните с другите водни и т.н. Но това не винаги е точно така. 

Овен

Овните се впускат в живота, без да се страхуват от следващото препятствие, което може да се изправи на пътя им. Те първо действат и по-късно мислят върху изборите си. Те имат решителна, уверена, страстна природа и смело сърце.

Родените под този знак се нуждаят от вълнение и спонтанност в една връзка и няма да се поколебаят да обсипят партньора си с любов. Имат нужда от човек, който да има също толкова страстно отношение към живота.

Най-добра цялостна съвместимост: Лъв, Стрелец

Най-добра съвместимост във връзките: Везни

Телец

Представителите на тази зодия са здравомислещи и практични хора, които не оставят недовършена работа, освен това са и добри слушатели. Те проявяват голяма предпазливост към най-близките си хора и понякога могат да бъдат дори обсебващи.

Телците са много чувствителни и романтични и ще останат верни на половинката си. Те се нуждаят от някой честен и надежден човек, който ще прояви търпение и ще оцени техните качества. Родените под този знак не обичат да говорят много, но имат голямо сърце и най-добре си пасват с някой, който ще остане до тях, въпреки всичко.

Най-добра цялостна съвместимост: Дева, Козирог

Най-добра съвместимост във връзките: Скорпион

Останалата част на материала може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пасват си СВИНЕТКА С МАДРАЖИЯ
2
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най добре си пасват зодиите Дебел Портфейл и Силиконови Хълмове
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бива ли такъв елементарен подход?