Когато горещината ни завладее – местим офиса в хладилника!

Насладете се на безумни идеи в търсене на прохлада
22 юни 2017 15:30, Анна Дантева
3
Когато горещината ни завладее – местим офиса в хладилника!
Източник: Imgur

Вече официално сме в сезона на жегите, които засягат милиони хора по света, като всеки си има своя начин да се справи с тях. Е, някои хора определено са изключително изобретателни, а изобретателността им да преборят горещината предизвиква искрен смях.

Ще ви представим снимки, които разкриват някои изключително хитри начини за понасяне на екстремните температури, а предимството им не е за подминаване – евтини са.

Така например един мъж от Обединеното кралство е закачил настолен вентилатор на главата си в отчаян опит да получи прохлада, а друг в Азия се е обградил с повече от 13 вентилатора, след което удобно се е настанил в шезлонг.

Други изобретателни хора създават импровизирани офиси в хладилниците си, където студените напитки са леснодостъпни.

Само контейнер, пълен с лед, изглежда достатъчно сигурен метод за един от умиращите от горещина господа. Все пак, не опитвайте това у дома си!

Описанието обаче не е достатъчно. Може да видите всички изобретателни и безумни методи за осигуряване на прохлада в галерията на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, ако бяха руснаци, в заглавието и текста щеше да има подигравки, но нали не са руснаци, следователно снимките са забавни.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за тия по снимкит, и за авторката може с чиста съвест да се каже "Боже, прибери си вересиите!"
1
0
 
1
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Ани, к'ва е тая мазна физиономия?!?