Как да разпознаем сродната душа?

Когато избягаме от клишето, тогава
15 авг 2017 21:16, Анна Дантева
5
Как да разпознаем сродната душа?
Източник: pexels.com

Сродната душа – идеята за любим човек, който да усещаме като част от себе си, с когото да споделим живота и да преодоляваме всички препятствия, е сред мечтите и целите на мнозина. 

Дефиницията за сродната душа звучи твърде клиширано и концепцията ѝ винаги се свързва с онзи един човек, който да определим като "единствения". 

Някои отказват да повярват, че това е само един човек, тъй като смятат, че можем да срещнем много такива и то няколко пъти в живота си, като в скучая не се има предвид единствено романтичното разбиране на този термин. Може да става дума и за родители, братя и сестри, най-добри приятели, съседи или дори за непознати на улицата. 

Интересно е, че хората често забравяме какво е чувството, когато срещнем сродна душа, а то не винаги е толкова щастливо, както във филмите и песните. 

Сродните души са хората, които ще бъдат огледалото ни, което отразява нашето "голо" себе си. Те виждат надълбоко в душата ни. Те ще ни събудят от дълбокия сън, за да ни покажат, че сме поели по грешен път в живота си. Те ще ни накарат да осъзнаем, че сме изоставили своите страсти, мечти и цели в живота.

Дори и да сме ужасени, те са тези, които ще ни тласкат извън зоната ни на комфорт, просто защото знаят, че можем да постигнем повече от това, което си мислим, че можем. Те ще ни накарат да се изправим пред страховете си и да ги преборим. Ще разбият сърцето ни, когато казват истините за онези грешни неща, които обичаме. 

Сродните ни души не винаги разполагат със средства, за да излекуват раните ни, но ще ни покажат начин да спрем кървенето.

Още любопитни новини може да намерите на Tialoto.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
не вярваме преди 3 години
измама ако мине номера но не
3
2
 
4
 
! Отговори
балама преди 3 години
Абе, целият зор е да се илюстрира с лезбийска снимка, темата.
2
1
 
5
 
! Отговори
Македонски преди 3 години
Глупости!
Няма такова нещо
- просто, в определен специален момент, човек може да се огледа в някой друг и да припознае себе си!
Иначе сме много различни, и много еднакви,
а разбирателството е въпрос на желание и възпитание!
1
0
 
3
 
! Отговори
В преди 3 години
Болезнено и пречистващо преживяване...