Ще ми изневери ли? Вижте колко братя и сестри има

Статистиката: Единствените деца изневеряват повече
28 авг 2017 22:47, Красимир Ангелов
8
Ще ми изневери ли? Вижте колко братя и сестри има
Снимка: Reuters

Ако партньорът ви в живота е израсъл като единствено дете в семейството, вероятността да ви изневери е доста по-голяма, отколкото ако има братя или сестри, сочи ново британско проучване, цитирано от "Дейли експрес".

Допитване сред потребители на сайт за извънбрачни запознанства е установило, че мнозинството кръшкачи – цели 34%, са били единствени деца в семейството.

На второ място по склонност към изневяра се нареждат първородните деца (28%), следвани от най-малките деца – 23%. Най-верни се оказват хората, които са били средни деца в семейството.

"Резултатите от проучването показват, че семейната история влияе върху бъдещото поведение в любовта. Известно е, че детството на единствените потомци често е самотно и това може да се отрази върху бъдещите им връзки. Ако партньорите им работят дълго или пътуват често, те могат отново да почувстват някогашната самота и до потърсят утеха извън брачното ложе“, обяснява говорителят на сайта Крисчън Грант.

По думите й на другия полюс са средните деца в семейството, които са израснали обсипвани с любов както от родителите, така и от братята или сестрите си. Веднъж пораснали, те нямат толкова силна потребност от привързаност, не реагират по същия начин на краткосрочната самота и не са склонни да търсят извънбрачни афери, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: изневярабратясестри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ала бала. Едно дете е свикнало да има връзки с по-малко хора, а не да търси групи и сменящи се партньори. Точно тези от многодетните трудно създават връзка с един партньор
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези проучвания са една голяма глупост. Събрали 1000 човека - и ето ти допитване за цялоот САЩ
5
0
 
4
 
! Отговори
:):) преди 6 години
тез бозавите що си мислят че по цял свят имат тяхната народопсихология...измишльотини
4
1
 
7
 
! Отговори
Another only child преди 6 години
"Научното проучване" не е достатъчно издържано. Демек глупости на търкалета. Понякога единственото дете е отгледано с много повече внимание и любов в семейството си и тъкмо то не я търси и не се налага да се доказва. Което по презумпция дава и в собственото си семейство впоследствие - има същият модел на поведение.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези "учени" получават пари... хонорар... такива неща... за такива неща...?
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че има такива учени, които да ти обяснят що за човек си. Аз мислех, че познавам себе си, но явно те по-добре ме познават...
1
1
 
12
 
! Отговори
Онли чайлд преди 6 години
Току що научих нещо интересно за себе си.Значи изневерявам повече от някои други, а?

Спонсорирани публикации