Възможно: Невероятна фигура, седмица след раждането!

Фитнес моделът Чонтел Дънкан е сензация в Instagram
8 окт 2017 18:46,
19
Възможно: Невероятна фигура, седмица след раждането!
Източник: Instagram

Няма да повярвате, че тази жена току-що е родила второто си дете. Фитнес моделът Чонтел Дънкан публикува своя снимка в Instagram, за да се похвали с невероятната си форма само седмица след раждането. 

Чонтел, която е на 28, продължава да тренира два дни преди раждането на второто си дете на 20 септември. Сега тя с увереност може да покаже тонизираните си коремни мускули. 

Очаквайки известна критика за снимките, Чонтел пише дълъг пост за това как всяка жена е „нормална“ по свой собствен начин. 

Фитнес моделът каза, че е била благословена да има "много приятна бременност", без сутрешно гадене. 

Сензацията в Instagram, която следят 604 хиляди души, разкрива, че планира осемседмична програма за трансформация на тялото си. 

"През първите няколко седмици ще се съсредоточа главно върху хранителния режим. Малко по-късно ще включа ходене, след което ще могат да се върна към тренировките", пише тя. 

Чонтел, която има и 18-месечен син Еремия със съпруга Сам Дънкан, разкри миналата седмица, че е родила още едно момче с тегло от 3,8 кг.

Тя споделя също така и снимка на нея и Сам, които прегръщат своя новороден син. 

Снимки на великолепната Чонтел може да разгледате на в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях от коленете нагоре. Защо не показвате коленете? Коленете и прасците на всички, занимаващи се активно със спорт, са чисто мъжки, стеснени, остри и жилави. На снимката и бедрата и ханша са мъжки тип.Е, ако гледате отгоре, погледът ще заседне по-високо.Във всеки случай, за всеки влак си има пътници.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново с патешка уста.
8
0
 
2
 
! Отговори
няма значение преди 6 години
До АнонименЕдин клас по хот йога (виняса), ще даде отговор на всички въпроси :)
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До няма значение 6я светни неуките, само с дишане в различни пози как се става слабичка ... дрън дрън дрън ... мен си ме харесват с дупе
6
0
 
10
 
! Отговори
няма значение преди 6 години
До gggИ какъв точно е зорът да си в нам-каква-форма 7 дни след раждане???, че нещо не се сещам... Дори уличните котки са по-адекватни майки.П.П. Не завиждам - имам две големи деца и правя йога вече 10 години (в отлична форма съм).
5
2
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
На всички отдолу, много поздрави от мене! Защото, жената която искам...не искам да ражда!!!
4
3
 
2
 
! Отговори
ggg преди 6 години
До Х.Бре колко ги разбираш.. я напиши chontel duncan в Гугъл, цъкни на изображения, виж снимките и пак се върни тук да остроумничиш.
3
2
 
6
 
! Отговори
Пена от Дупница преди 6 години
До Един от СеверозападаЕ от всичкото това дето го изреди, аз си върнах формата само за 3 дни, а не за седмица:)
2
3
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Ха, ха Ха! Статия за наивните млади майки, които все още мислят, че след раждането всичко е както преди, и ще бъде както преди! И още нещо, сигурен съм, че тази, на снимката, не живее в ритъм 3 часа, не стева през 3 часа нощем, като ревне бебчето, не пере сама дрешките, не готви, не ги гледа сама като повечето майки у нас, а за детето се грижат други, детегледачка, прислужничка...Защо не пишете как у нас едвам оцеляват финансово семейства с по едно две малки деца, да са живи баба и дядо...
1
6
 
19
 
! Отговори
Х. преди 6 години
Нека да позная - и тая при раждането е наела цял етаж в частна клиника и си пие кафето, докато сурогатната майка се мъчи с раждането. Тази книга вече сме я чели няколко пъти - при Кейт Мидълтън, Бионсе, Ирина Шейк и оня трауерстит, дето се ожени за Джорж Клуни. Стана скучно вече! Пипорите са й тотално изкуствени, раждането защо да не е ?