С пожарогасител срещу цигарата: Случайната слава на Христо

Бензинджията се сдоби неволно с местна и световна слава
Обновена: 14 окт 2017 21:17 | 14 окт 2017 21:02,
69

Срещаме ви с мъжа, който напръска с пожарогасител младо момче от Перник, защото отказва да загаси цигарата си, докато зарежда автомобил на бензиностанция. Случаят превърна бензинаджията не само в родна, но и в световна онлайн "знаменитост".
Още по темата

Христо Димитров направил забележка на младежа, който излиза до колонката с цигара в уста и след това реагира светкавично. Случката почти остава в историята, докато служителят на бензиностанцията не решава да качи видео в профила си във Facebook, за да докаже, че наистина го е направил.

Видеото се превръща в едно от най-споделяните в мрежата, след като го забелязват от известен чуждестранен сайт. След това само за дни името му е чуто от над 6 млн. души по света, а клипът е споделен от над 60 хил. потребители в социалните мрежи.

Какво разказа Христо Димитров - вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попрекалил е меко казано. Ама ако целта му е била да влезе в световния видеобмен е успял.
9
12
 
14
 
! Отговори
Бай Юь преди 6 години
Фейк нюз. Случката е режисирана. Ако най-евентуалне не е, пернишкото момче да не чака ами да съди героя за "въоръжени напедение".
8
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен сценката ми прилича по-скоро на лична саморазправа и гавра, отколкото правилни действия на служител.На мястото на перничанчето ще му скъсам гъ-за на тоя тарикат от дела.Пожарогасителят ще му излезе златен.
7
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две минути слава и после цял живот инвалид.Не мерси.
6
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все ми се струва, че момчето ако не беше от Перник случаят нямаше да се раздуха толкова много.Иначе имам усещането, че този бензинджия, дошъл от село няма да живее много дълго.Перничани не прощават за такива гаври. Могъл е просто да му направи забележка, а не да ипразва пожарогасителя в устата му. Това е въгледиоксидов пожарогасител, което означава че може и да го торови ако погълне пяната.
5
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния селянин решил да натрупа малко слава за сметка на Перник.
4
17
 
25
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Тарикатите са голема работа само на думи. Също като този пернишки д,р.ишлйо дето се прави на мъж с цигара в ръка на бензиностанция.
3
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запалване от цигара на бензинови пари/бензин клони към нула. Пробвайте, ако не вярвате.Демонстрираха ми го, щото и аз не вярвах. Демонтираха ми резервоара на колата(полу-пълен), пушейки. След като ги питах нормални ли са, те си метнаха цигарата в резервоара. Нищо. Нула. Цигарата си изгасна, като във вода и това е.За да се подпали, трябва открит пламък. Другия варинат е предварително погрята смес, топло време, ветрец да разпали цигарата до почти открит пламък... и може и да се случи.
2
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказа се, че този човек е чел това, което пише в учебниците, а не онова, което е написано в наредбите.
1
21
 
20
 
! Отговори
анонимка преди 6 години
аз още едно не разбирам.... как не го пребиха този човек?действията му са страхотни, признавам, но все си мисля - дали това момче не можеше да изкука и да му метне един як тупаник?