Защо не ви върви в любовта според зодията?

Питате ли си някога, защо не можете да я намерите?
20 яну 2018 23:00,
18
Защо не ви върви в любовта според зодията?
Източник: pexels.com

Чувствате ли се нещастни в любовта? Питате ли си някога, защо не можете да я намерите? Независимо какво правите, все не успявате да поддържате връзка, която доведе до обвързване. Боли, когато потенциалната половинка внезапно реши, че не сте човека за него/нея и изчезне от живота ви. И това се повтаря повече от веднъж. 

Добре знаете, че можете да имате невероятен живот, когато сте необвързани и нямате нужда от някой, който да ви допълва, но е досадно постоянно да откривате, че вие и вашият потенциален партньор сте били с напълно различни намерения.

Обичате да се забавлявате, но ви се иска и да сте влюбени и да знаете, че чувствата ви са споделени. 

Какво е онова, което ви пречи в любовта според зодията?

Овен

При представителите на тази зодия интересът е изключително кратък. И това не се отнася само за хората, а и за дейности и активности. Не всеки момент от връзката е забавен, но трябва да се премине и през трудните моменти, за да стигнете до хубавите. 

Овните се отегчават твърде лесно и след това губят и малко търпение, което им е останало. Тогава те стават импулсивни и безразсъдни и внезапно прекратяват взаимоотношенията. 

Телец

През повечето време Телците са чудесни хора, но понякога може да се държат като истински зверове. Те може да бъдат груби и напълно безсърдечни към чувствата на другите хора. На моменти те са упорити и със силно чувство на притежание.  

Тогава те не се интересуват от причината или от гледна точка на другия и в потенциалния им партньор се появява усещането, че не ги е грижа какво чувства той/тя и че нямат намерение да правят компромиси, за да подобрят връзката си. 

Телците трябва да се справят с проблемите, свързани с контрола, за да могат да се обвържат по-сериозно. 

Близнаци

Представителите на тази зодия вечно се притесняват, че може да изпуснат нещо, затова, когато започнат да се сближават повече с някого, у тях се поражда съмнението, дали взимат най-доброто решение. Започват да се чудят какво ще стане, ако се появи някой, който е по-подходящ, или ако партньорът не може да удовлетворява сексуалните им нужди през следващите четиридесет години?

Те не биха искали да вземат решение, което впоследствие да се окаже грешно. 

Целия материал може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
изтънее ли портофейла квато и зодия да си лИбоФта отлита
5
0
 
0
 
! Отговори
- преди 6 години
Зодия Славуц, фен си от както е създадено шоуто, е, нищо чудно.
4
0
 
7
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Защо в този сайт пишете на МАЙМУНИЦА?Редакторите спят ли, или и те не знаят български?
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми върви в любовта, щото ми върви в хазарта
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зодия Феминист от ранно детство? Ще ви тръгне като навършите 45 и осъзнаете, че феминизма пречи на вруските с НОРМАЛНИ мъже. И в същия момент, в който го осъзнаете, ще се запознаете със сляп дебел арабин, който би могъл да ви направи 2 - 3 аутистчета и още толкова дечица с монголоидни черти. Да си ги гледате със щастие и радост... А, и няма да му пука дали носите фереджето и в къщи, понеже така и не вижда...
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли следващата ви статия да бъде "Какви простотии ще прочетете в този сайт според зодията?"