Тези зодии най-много ценят справедливостта

Това, което за едни е честно, за други е несправедливо
5 мар 2018 21:33,
31
Тези зодии най-много ценят справедливостта
Източник: pexels.com

Повечето хора имат сравнително еднаква представа относно значението на думата "справедливост". Когато става дума за лични интереси обаче, нещата стават малко по-субективни. 

Това, което за един човек е честно, може да е несправедливо за друг. Някой, който е свикнал да се бори за оцеляване всеки ден, ще има съвсем различна представа за справедливостта, отколкото някой, който се е радвал привилегии и лукс през целия си живот.

Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за справедливо. Представителите на някои зодии са по-загрижени за справедливостта, в сравнение с други. 

Кои са тези, за които справедливостта е висша ценност?

Везни

Везните са толкова вглъбени в идеята за баланс във всяка ситуация, че за тях е много трудно нарочно да направят нещо несправедливо. Така или иначе, представителите на тази зодия не са бойци - те са преговарящи. 

Не мислете обаче, че те ще позволят да минете през тях. Ако Везните се изправят срещу някой, който не играе справедливо, ще направят каквото могат, за да се защитят. В крайна сметка справедливостта има значение, само когато правилата са еднакви за всички.

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам жена Лъв. Израснала в мъки и неразбиране. Трудни междуличностни отношения. С гаджета, след това с мъж, последващ развод и още един. Скандали и побоища. Целия живот и е минал в купони, интриги, скандали, купони. Днес е измъчен жалка жена. Изпада в тежки конфликти, почти с никой не се разбира. Дори с родителите си на всички мъже къде е имала. Много тежки междуличностни отношения. И не само с колеги има вечния спор, търкания и изпада в тежки конфликтни. Никога не е виновна за нищо.
5
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия три коментара май са написани от един и същ човек. Едно и също казват. Приличат на коментари на изоставена жена.
4
6
 
13
 
! Отговори
някой си преди 6 години
И аз много лъвове познавам и във времето всички се оказаха абсолютно еднакви. Използвачи до дупка, преследват си само техните цели и извъртат истината както им падне, това е. Аз си мислех, че са различни, но се оказаха абсолютно еднакво елементарни за жалост.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не уважителени са към останалите. Но тях искат да ги уважават с цената на всичко. На принципа са "разделяй и владей". Защото имат личен интерес от вас. Така че много зависи кой е Лъв. Много са различни. Има много възпитани, ерудирани и разбрани хора Лъв. И са сърцати. С Лъвско сърце. Добри по душа. Но не всички. Както има хора и хора!!! Така има Лъв и Лъв!!!
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зависи от възпитанието, къде си израснал и средата в която си бил заобиколен. Много хора познавам Лъв. Всички са абсолютно различни, като характер. Някои имат претенции, че са спреведливи, но са "вятър работа". Имат ли интерес от теб ще го играят по твойта ***.И ще ти говорят неща, които искаш да чуеш. Всъщност са не почетени, нечестни, долни. Докато са с теб са против теб, дори са склонни да ти посегателство с цената на всичко само и само да си постигнат целите. Има Лъв и Лъв!
1
8
 
20
 
! Отговори
лъвът?? преди 6 години
Това за лъва са пълни глупусти, те са едни елементарни егоисти, справедливостта им е последния проблем. Важното е да се възползват от някои техни връзки и "приятели" и в момента, в който няма изгода- довиждане, като ще ви изкарат, че сте едв ли не най-лошите на света и едва ли не винги сте били такива, толкова са лицемерни, че тов че са използвачи е нищо!