Кои са най-предпазливите и резервирани зодии?

Те нямат нуждата да се самоизтъкват пред другите
22 мар 2018 22:35,
5
Кои са най-предпазливите и резервирани зодии?
Снимка: pexels.com

Предпазливите хора не разкриват себе си в първите минути, или дори часове, при срещата с непознат. Възможно е да запазят част от информацията за себе си и да стоят по-настрана. 

Това не означава, че те се срамуват или са свити, просто подхождат умно и споделят само онова, което решат. Тези хора нямат нужда да говорят, когато цари тишина, нито да се самоизтъкват. 

Когато хората не споделят всичко за себе си, това ги обгръща в мистерия. Те нямат проблем да бъдат далеч от светлината на прожекторите, защото се чувстват достатъчно комфортно в своята кожа. 

Разбира се, тези черти също са характерни в по-голяма степен за представителите на определени зодии. Ето и кои да те. 

Дева

Те са склонни предимно да слушат, особено когато са в по-голяма компания. Не, че нямат какво да кажат, те просто са сдържани и предоставят възможност на останалите да споделят. 

Девите са много умни. Те не слушат, само за да изчакат своя ред да говорят, но четат както словесните, така и невербалните послания. 

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девите говорят после насаме. И представят нещата, както им е изгодно. Съвършени манипулатори и провокатори. Не знам дали са умни, но са хитри.