Мерак възраст няма! Пищова заби манекенка, вдига сватба

Каня цяла България, да дойде, да яде, да пие, обяви Любимеца на народа
18 апр 2018 15:00, Красимир Ангелов
101
Мерак възраст няма! Пищова заби манекенка, вдига сватба
Пищова готвеше голяма сватба и преди 7 години, но булката му избяга. Снимка: Булфото

Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще вдига сватба това лято, съобщава "Монитор".

Още по темата

Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански и е с перфектни мерки за Пищова  - 1,75 висока и естествено - 48 килограма. Двамата са се запознали на конкурс за красота.

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата - на 15 август, Голяма Богородица, в Равда.

"Сватбената церемония ще бъде в тесен семеен кръг. Ще има само стотина верни авери, но всеки, който иска, ще може да дойде да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето. Каня цяла България, да дойде, да яде, да пие, да се весели и да запомни кога Пищова е вдигал тежка войводска сватба с мома люта македонка", похвали се пред изданието Пищова и се закани, че за сватбата му в България ще се говори 100 години.

Той призна, че за да има пари за тежките софри, наскоро е продал нивите на дядо си в село Батак, за които е взел 100 000 лв.

Преди 7 години Пищова отново готвеше сватба, но тя пропадна, след като булката му избяга вечерта преди венчавката, която трябваше да бъде в Троян.

Тогава, въпреки случката, Пищова пристигна в Троянския манастир с розова лимузина, където трябваше да се състои церемонията.

По-късно шоуменът го закъса със здравето, но явно в момента отново е във форма.

"Ям, пия, е*а и не мисля за нищо. Ето и сега ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му стара", заяви Любимеца на народа, който се закани отново да се кандидатира за кмет на Велико Търново на изборите следващата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тая ще духне с парите,след като каже ,,да,, на Пищова
51
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пищова президент! Радев в затвора!
50
2
 
35
 
! Отговори
друг болярин преди 6 години
Скоро го видях пред входа на един блок на ул. Полтава в Търново, както е писал колегата по-долу. Жалка картинка. Доста поотслабнал и доста свит човечец. Кво го дъвчат тия медии още, не разбирам. То и на Луната вече знаят, че няма и дума истина в написаното за Пищова. Шизофрения някаква.
49
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре Пищова президент, отколкото гимнастика-коремно руски доносник
48
2
 
43
 
! Отговори
Болярин преди 6 години
Митко ми е комшия...на ул.Полтава...нормален жилищен блок,ама да не те пуска човек след него в асансьора- вони на некъпано,че се не трае...джакузито е счупено...
47
0
 
32
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Митьо кой знае откога не го е виждал, ами и работа вършел още. Тия ги разправяй на някой илитерат. Тая мацка като разбере колко пари има да не избяга като предишната. Защото изглежда ги влече златотърсачеството. Това дето казват, че под голям камък, голяма риба има, важи за камъните и рибите в реката само, не за шкембета и разни работи под тях. Като клоун се справя добре, но и това е начин да печелиш от медии, няма лошо.
46
1
 
66
 
! Отговори
Всъщност преди 6 години
Всъщност този е един безобиден клоун, който си живее в измислен свят и си съчинява небивалици, които обаче иска да му се случват.
45
1
 
47
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
"""Мерак възраст няма!""""Има една турска поговорка ,която кореспондира с така наречената "новина", тя е ""Никога не е късно да станеш за резил""
44
2
 
29
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Да, бе за кво ги пускате тия локуми, бе? Любимеца на народа, дрън-дрън... Само му се подигравате, ама и той не се спира... Канел цяла България, много добре знаете, че това си е невъзможно за изпълнение :D
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе я стига с тия евтени сензаций " абе ще , ще , ама надали"
42
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха ха единствените пари които тоя има са от теливизиите,там колкото му дадат, защото в днешно време целта на медиите вече е не да информира ,а да опростачва и да държи хората в заблуда,.
41
8
 
4
 
! Отговори
Недей да закачаш преди 6 години
До тиНедей да закачаш черната златка тя стана почтена жена откак стана майка, случи на мъж ли или детето я промени?
40
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се обзалагам ,че тоя не е бил с жена от30-40 години.
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПреди 10.11.89 при социализма нямахме тоалетна хартия и банани а днес след 10.11.89 при демокрацията и евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани!така е, но и преди и след 10-ти ти си си все същия червен ***.
38
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига глупости.Този омръзна на цяла България.
37
1
 
43
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Абе тоя циркаджия нали само преди 1-2 години се правеше на болен, лежеше на едно легло и ревеше по медиите че си загубил всичките пари и приятелите го напуснали. Сега изведнъж на дърти години пак иска да е на гребена на вълната?!
36
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще е тоя ,или някое риалити целта е една и съща,стадото да продължава да блее докато ги доят.
35
3
 
39
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Браво бе, новинари. Значи аз не мога да *** а 200 килограмовата медуза може да е*е и да не мисли за нищо.
34
0
 
57
 
! Отговори
ти преди 6 години
До азНе, това не е средностатистическия българин. Това е идеала за VIP персона, който нашата държава иска да ни наложи. Митьо Пищова, Тризначките, Ултравиолетовата и Инфрачервената Златки и всякакви други ***. И в голяма степен този идеал се наложи, защото гледам, как за най-големите "бизнесмени" на страната е въпрос на чест да се оженят за жена, която може да бъде определена като момиче на повикване.
33
10
 
18
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Няма друг който по добре да олицетворява нацията от Боко тиквата.Нация от простаци която си избира *** нагла мутра да я управляваПищова с нищо не е по лош от Тиквата