Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"

След 6 хил. жени донжуанът издъхна в леглото на 23-годишна
124
Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"
Снимка: Дейли мейл

Най-прочутият италиански донжуан, който е преспал с над 6000 жени, почина на 63-годишна възраст в разгара на бурна любовна нощ с 23-годишна дама, съобщава в. "Дейли мейл".

Маурицио Дзанфантини бе известен още с прозвището си Ромео от Римини. Той е започнал бляскавата си любовна кариера още когато на 17 години заработил в нощен клуб в Римини.

Постепенно той превърнал професията на промоутър в клуба във възможност да завързва кратки връзки с над 200 жени на лято. Той печелел женските сърца много лесно. Харесвал си дама насред улицата, заприказвал я, убеждавал я да влезе в нощния клуб, в който работел, и след това продължавал свалката до успешен край.

През зимата Маурицио отивал в скандинавските страни, където работел за туристически агенции. Там той продължавал кариерата си на сваляч и дори толкова се прочул, че в шведски град му била издигната восъчна фигура.

През 1986 г. италианското издание "Еспресо" нарече Дзанфантини "най-успешният любовник на Италия". През 2014 г. той сподели пред "Билд", че се отказва от кариерата на сваляч, защото се чувствал много стар. Но определено не е удържал обещанието си.

Ромео от Римини почина във вторник на "бойното поле", в леглото на 23-годишна туристка от източноевропейска страна. Докато я засипвал с ласки, той получил сърдечна криза. Дамата изпаднала в шок, извикала медици, но те не могли да съживят плейбоя и констатирали смърт от сърдечна недостатъчност. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
5
 
! Отговори
жена преди 5 години
До До 100Като го видях колко е хубав се убедих, че явно света е пълен с напълно отчаяни жени, за да се хванат с подобен дори само за 1 нощ...По заведенията, където този е "работил" има предимно подметките, за които споменахте. А 23-годишната румънка... с 63-годишен грозен дядка.... нямам думи.
88
2
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Еваларка на пичагата. Ей тва е живота. Цял живот да не го вадиш. Иначе от теб не го вади шефа (това за работливите, дето си мислят, че е голям успех само да бачкаш)
87
2
 
9
 
! Отговори
фройдалине преди 5 години
това, цял живот да тичаш и слугуваш на жени си е чисто наказание, не е за хвалба.има късмет, че си е отишъл в леглото, а не да се влачи години наред в инвалидна количка.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв бил умрял върху внучка си.Която ден преди това била избягала от Психиатрията.
85
4
 
14
 
! Отговори
До 100 преди 5 години
Има жени и жени. Тоя е бил само с подметки. Многократно употребявани. Истинските жени не правят безразборен секс. Именно за това са истински. Останалите са просто бройки.
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е бил красив и богат не е бил ,явно има други качества за да има такъв успех с жените
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това сигурно е италианския Митьо пищов.Шкембето му е голямо, но дали под него се крие голяма риба.
82
5
 
7
 
! Отговори
Мими Общата преди 5 години
Баси и отвратителния грозник.Трябва да си много пияна или силно дрогирана за да си разтвориш краката пред тоя.
81
1
 
10
 
! Отговори
Може да е бил хубав преди 5 години
на младини. Може да е имал и чар като личност, като манталитет. Това последното е много важно, но много мъже не го разбират, особено докато са все още на 20-25 г. Тогава са най-хубави и най-силни като любовници, но повечето от тях са все още с психика на глезено мамино чедо. Уж започва да ухажва момиче, а от приказките му излиза, че той трябва да бъде ухажван, че за него се редят на опашка, че пет пари не дава за никоя, защото има огромен избор. И девойчетата се обиждат.Този е имал друг подход.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Италианците са грозни. И досадни. Разбирам да беше англичанин или скандинавец. Как е имал успех сред. шведките , умът ми не го побира.
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потърсете в Гугъл снимки "romeo of rimini". И Митьо Пищова е по-добре от този неандерталец.
78
1
 
4
 
! Отговори
(*-*) преди 5 години
Всеки може да си хавне арабка мостакатка но не всеки може да си хване свясна жена това се опитвам да ти обясна не се хвали с такъв тип жени освем болести и зараза и състаряване от много жени"друго няма да получиш а и си направи ДНК тест на децата ако имаш такива.Многото жени състаряват мъжа особено ако са улична превъзходна.Друго не съм поисакл не съм се оженил просто това е отговорност която не е за всеки естествено че ще се възпройзвеждам е как баща ми има 15 сена от различни жени...
77
0
 
8
 
! Отговори
сандо преди 5 години
виаграта го е треснала
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много старомодно с 23 годишна .Да беше с нещо по младо по новите евро стандарти, а той с 23 годишна дъртачка.
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онодил бил 6000 жени...Б'ах маа'му.Аз откога чакам Весито да онодя стига ми...
74
3
 
24
 
! Отговори
маларт преди 5 години
Поредният с психически увреждания е умрял, докато се правил на машина. Крайно време е да се разбере, че здраве и щастлив живот е равно на стабилно семейство и семейни ценности
73
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го гледам какъв е грозник и пещерен човек ,си давам сметка колко малко познавам жените.В тях има нещо първично ,та харесват такива мъже.Четох едно проучване според което жените предпочитали да гледат порно с насилие.Затова и харесват лоши момчета и такива неандерталци като тоя.
72
0
 
17
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Хахахаааа , прекалил е с Виаграта !!!!
71
2
 
2
 
! Отговори
Г-н (Др.) Нерезанов преди 5 години
До Анонимен 16Да де, аз написах по-добрия вариант за предпочитане.:)
70
2
 
9
 
! Отговори
до 95 преди 5 години
И при двата пола има такива индивиди - обичат необвързващ секс за една нощ. Милиони са. В животинския свят има вид орли - са си верни цял живот двойката. Нещата са широкоформатни. Анализа е за специалисти и може много да говорят по темата.