Провокативният секс продава, смята US инфлуенсърка

Предстои смесването на половете, смята Мариан Залцман
14 май 2019 22:47, Красимир Ангелов
20

Провокативният секс продава много в днешно време, обяви в ефира на "България сутрин" инфлуенсърът Мариан Залцман. Американката допълни, че хората се страхуват от промяната във всеки аспект на живота, но тя идва много бързо и затова не е учудващо, че вече можем да видим мъже с грим по улиците.

Залцман разкри, че когато е въвела термина "метросексуален" през 2002 г., той е бил приет като нещо ненормално. Сега обаче, 17 години по-късно, метросексуалността се възприема напълно.

"Винаги когато очакваме нещо ново е много вълнуващо. Често виждам промяната и просто казвам това, което другите вършат. Следващото, което предстои, е смесването на половете - днес може да сте мъж, утре жена, по-нататък може въобще да не проявявате интерес към половете", отсече Залцман.

По думите й всяка промяна плаши хората.

"Човек обаче показва промяната още преди да я е приел. Например, виждаме по улицата мъже с грим. Звучи странно, но все по-често виждаме, че мъжете използват козметика. Сексът продава, а провокативният секс продава още повече", разказа тя пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
И какво означава "метросексуален"? Човек който може да прави секс само докато се вози на метро ли? Или няма пари за кола и затова се вози на метро?
11
2
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Хора, товарищи, друза и другари и другарки. Аз съм на 40 и виждам, как света се променя. И няма сила която да спре това. Ако не се променяше, досега още да си бяхме в пещерите. ХАресва ви или не, това е положението. Всички ние ще умрем и ще дойдат новите поколения, за които това ще е е нещо нормално и всеки ще е такъв, какъвто иска. Аз примерно съм зависим от секса, един вид съм малко секс - маниак, твърдо хетеросексуален, но не се дразня като вас от разни *** изменени хора, гейове и т.н.
10
3
 
7
 
! Отговори
Мюлаа преди 4 години
Ето,че винаги човек може да научи нещо ново.Не знаех,че другарката Залцман още докато е била в кибук-а е измислила този термин - метросексуален.А пък до днес си мислех,че така викат на тези дето все седят в последния вагон на метрото и чакат да изгори някоя лампа, та белким стане по-предлазполагащо, така де!Ама той и Кубратката до оня ден си мислеше, че ще го разберат тия от Калифорния какъв е пич, а те да земат да се окажат до един като другаря Швульман.
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полът не е нещо по избор,. човек или го има или го няма. Жената няма член, няма Y хромозома в нито една клетка по рождение, съответно няма пол. Това че жената било някакъв пол са глупости. Тя има само и единствено една гола пробита X хромозома. Мъжът има член, но освен X има и Y хромозома във всяка една клетка още по рождение, съответно има пол.
8
2
 
14
 
! Отговори
Кобрат преди 4 години
И с кого да го правя тоя провокативен се*кс *** пат*ка заспала ? С Джени Суши или някоя подобна златотърсачка ? Те вече глупави или нормални момичета не останаха . И после да плащам глоби и издръжки цял живот . Я, не *** занимавай с глупости, ами си сложи нови батерии на дил*дото пък аз ще си извъртя една злобарка ръчно и до там с историята ти за провокативния кекс .
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Например, виждаме по улицата мъже с грим. Звучи странно, но все по-често виждаме, че мъжете използват козметика."Гримът е козметика, но не всяка козметика е грим. Аз си скубя веждътъ, за да стане на вежди. Ползвам балсам за след бръснен, иначе ми изсъхва кожата и цял ден се чеша, все едно не съм се къпал от последната високосна.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има разлика между красив, подържан мъж, който има обноски и гей ...Не ги бъркайте, моля ви!
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скапана безполезна дришшня, която се размножава чрез влияние :) Чудесна статия, но сте способни и на повече.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въййй, добре че ни светна да не е да си отидем без да разберем , че от 30 години всичко е секс и порно, защото продава.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сега обаче, 17 години по-късно, метросексуалността се възприема напълно."Не точно ..
2
3
 
32
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Тази Ю ЕС какво?!? Инфлуенсърка?!? Да не е болна от инфлуенца(грип) или да е сърка на Инфлуен?!? От къде ги измисляте тези думи бе, Днес! Направо ме разбихте! В момента се сещам за поне три думи които биха определили това същество, но най-вероятно ако ги напиша ще се покажат девет звездички, или по ваш тертип астерикси!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еха ... тая е стигнала до изводи, които хората направиха още 20те години на миналия век :)