Учен доказа евреин ли е Адолф Хитлер. Каква е истината?

Нацистите дълго време се опитват да я прикрият
6 авг 2019 19:15, Нели Христова
140
Учен доказа евреин ли е Адолф Хитлер. Каква е истината?
Снимка: Flickr

През 1930 година Ханс Франк открива доказателства, че дядото на Хитлер е бил евреин. Той живеел в домакинството, където баба му работела.  Но Франк е екзекутиран на Международния военен трибунал, а проучването му е публикувано 7 години по-късно.

Много хора отхвърлят твърденията в него и го заклеймяват като лъжа. Авторът Николас вон Прерадович дори „открива“ доказателства, които свидетелстват, че в Грац, Австрия, по времето, когато е роден бащата на Хитлер Алоис Шиклгрубер, евреи не са живели.

Ала възможно ли е думите на Франк да са истина? Напълно вероятно.

Според историка  д-р Леонард Сакс, дядото на фюрера наистина е бил евреин, а нацистите са направили всичко по силите си да прикрият тази кръвна връзка. Според доказателствата бабата на Хитлер е имала дете от евреин, който по това време е живеел в Грац, Австрия.

Историкът разравя архивите на Австрия от 18 век години и открива, че наистина е имало добре утвърдена общност от евреи в Грац още преди 1850 година. Той доказва още, че Прерадович бил ревностен нацист, който се почувствал обиден от факта, че някой предполага, че Хитлер е имал еврейска жилка.

"Винаги съм си мислил това – нео-нацистите се чувстват обидени, че Хитлер е имал дядо евреин, защото мразят евреите. А евреите също се чувстват обидени, че фюрерът е имал дядо евреин, защото мразят Хитлер“, обяснява доктор Сакс.

"Но сега вече е минало достатъчно време от падането на Третия Райх, за да се запитаме не какво е обидно и какво не е, а какво значи това за възприемането ни на Адолф Хитлер и Холокоста“, пише той в Journal of European Studies.

Бабата на Хитлер, Мария Анна Шиклгрубер, която родила баща му Алиос, била обикновена работничка, която живяла в беден селски район в Австрия. Не се знае много за живота й преди да навърши 42 години. Тогава ражда и бащата на Хитлер все още неомъжена.

Мария Анна така и не разкрива кой е бащата на Алиос. В акта си за раждане той е записан като „неясен“. След това се жени за Йохан Георг Хидлер, който припознава момчето и се приема за официалния баща на дядото на фюрера Третия райх.

Едва когато враговете на Хитлер се усъмнили в кръвната му линия, миналото на майка му изплувало наяве.

Опозицията не пропускала да спомене, че дядото на фюрера бил евреин, за да дразни нацистите, за които „чистата кръв“ била толкова важна.

През 1931 година самият Хитлер поръчал на SS да разследва слуха, който бил плъзнал. А след това поръчва Рудолф Коппенщайнер да публикува подробно родословно дърво на потеклото му през 1937 г., което да показва, че всичките му предци са австрийци и германци.

Но след като Йохан Георг Хидлер признава Алиос за свой син, името му е записано в сертификата за раждане на мястото на „неясен“. За нацистите това било достатъчно доказателство, че Хитлер нямал нищо общо с евреите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой не кого обявява война знаете ли? Да, това нашите "историци" с петолъчки в очите няма да ви го кажат. Юдея и Самари, от името на световното еврейство, обявяват война на Германия през 1933. Поради една много простичка причина - германците са възприемали евреите като нахални гости и не се искали да бъдат управлявани от такива. Германците са видели много добре какво е станало с Русия след овластяването на евреите през 1917.
74
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хилер е бил само марионетка 1/4 eвреин според Мадагарският договор е позволил на евреите да емигрират и дори да вземат имуществото със себе си. Хитлер е само част от плана да се създаде наднаЦИОНално общество чийто план продължава и до днес. Европа винаги кляка бързо де със тояга, де със морков, но Русия тази лоша Русия ще ни освободи за трети път, дори да не искате.
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във ВСВ е победило злото и е променило фактите в историята и е попречило на прогреса за Европа.
72
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на едните и на другите не им е приятно да си го признаят, но в началото другарите от НСГРП са получавали финансови ижекции и от другаря Сталин по линия на Коминтерна. Все пак са били работническа и националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия.
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я се опитайте с такова родословие да кандидатствате за гражданство в Израел и ще видите дали ще бъдете признат за еврейн или не. Тогава ще разберете, че всичко написано е една тотална манипулация, при това е нарочна.
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докторът на Хитлер някой си Теодор Морел евреин по произход е слагал опиати във лекарствата на Хитлер под тяхно влияние Хитлер се чувствал безгрешен и непобедим и божественр дори е вярвал във окултното. През 1945 вече е със треперещи ръце докторът излъгва, че Хитлер страда от Паркинсон и продължава да го 'лекува" Много от генералите на Хитлер са се чудели от безумните му заповеди.
69
4
 
3
 
! Отговори
Керанов преди 4 години
Да знаеш тука в ада е пълно с *** маймуни Отвърнах му със поглед преизпълнен от съчуствие, Дяволе, вярно, че тая работа гнусна е, но сигурно си има и добрата страна А той ми рече: Разбира се, става и веселба. Няма да забравя никога Хитлер като умря. - Е какво пък толкова учудих се от това. С демоните хванахме бас, дали е еврейн, а аз така ги обрах, че още се носят легенди. - И еврейн ли беше усмихнах му се широко. Хе-хе, ря,зан патлак и то доста на дълбоко
68
4
 
27
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Хитлер не е бил евреин и не е мразил евреите. Всъщност той е един от най-големите визионери в цялата европейска история, но идеите му са силно извратени от еврейската пропаганда. Евреите не са влизали в концепцията му за европейски политически ред т.е. мястото им не е бил тук. Първоначално ги е заселвал в Палестина, но след това локацията е преместена към Мадагаскар. Войната променя плановете и т.нар. "Окончателно решение" е замразено. Спрете с глупостите и лъжите относно личността на Хитлер.
67
5
 
13
 
! Отговори
А не я преди 4 години
Че къв да е а? Само евреите и мюсюлманите са способни да пролеят толкова много кръв за болни амбиции...
66
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поради браковете помежду си в еврейските родове много евреи се реждат със синдрома Лангдън-Даун полyдебили. Циoнистите решават да пречистят расата си и да се отърват от тия. Чиста раса означава да убием недъгавите и болните, както са ги убивали във Спарта. Самият Хитлер е спал със братовчедка си шизофреничката еврейка Алоизар обаче пипва някакви болести и се налага да го кастрират и по-късно се влюбва вав траверса *** Браун и след войната със *** Браун отиват във Аржентина.
65
3
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ХИТЛЕР Е БИЛ ЕВРЕЙН И, ЗАЩОТО ГИ Е ПОЗНАВАЛ ГИ Е МРАЗЕЛ ТОЛКОВА МНОГО!!!САМО ЕДИН ЕВРЕЙН МОЖЕ ДА МРАЗИ ЕВРЕИТЕ ТОЛКОВА МНОГО!
64
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е евреин е. Както и Сталин не е руснак. Какно и Ясер Арафат не е палестинец а египтянин. И както Наполеон не е французин а корсиканец.
63
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитлер е евреин. Както и майка му. Както и втория му баща от който има сестра.Целия щаб край Хитлер е от богати евреи , които го финансират.
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо аз ли не разбирам, но на моменти излиза, че бабата родила дядото?!?!?! Кое е всъщност?
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мишингът между немец и евреин последствията са трагични!
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитлер е еврейн, първият британец е черен.Евати учените
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Част от основателите на партията на Мусолини също са евреи. Излиза, че евреите мразят самите себе си.
58
2
 
24
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Моралът на ТалмудаПрепоръчително е за евреите да мамят гоите! Sanhedrin, 57a. Евреите не са длъжни да плащат на гоите дължимите за работата им заплати! Евреите имат висш легален статус! Baba Kamma, 37b. Евреите могат да крадат от гои! Baba Mezia, 24a. Ако евреин намери предмет загубен от гой, няма нужда да го връща! Baba Kamma, 113b. Евреите могат да крадат и убиват гоите! Когато евреин убие гой, няма да има смъртно наказание! Това, което евреин открадне от гой, може да задържи! Sanhedrin 57a. Гоите са извън защитата на закона и Бог е определил парите им за собственост на Из
57
5
 
10
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Марионетка в ръцете на капиталистите,това е бил със сигурност,както и сега мнозинството от управляващите в ЕС...Нищо ново под слънцето.Поне хубави сериали дават..за потребителя.Има теми за обсъждане.
56
2
 
15
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Моралът на Талмуда Позволено е да отнемаш тялото и живота на гои! Sepher ikkarim, III, 25. Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5. Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик, със собствените си ръце! Талмуд, Abodah Zara, 4b. Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните гои, все едно прави жертвоприношение на Бога! Bammidber raba, 21; Jalkut, 772. Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието й е над това на Стария завет (Тората) в юдаизма! Erubin, 21b. Който не се подчини