Как Майка Тереза вдъхнови модна колекция?

За добротата и чистотата разказва Диляна Матеева
13 фев 2020 11:58, Нели Христова
6
Как Майка Тереза вдъхнови модна колекция?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Диляна Матеева представи своята нова модна колекция, която ни дава един урок по добрина и чистота, тъй като тя е вдъхновена от не кой да е, а Майка Тереза.

"Какъв по-голям символ на добротата и чистотата, на силата на жената, бореща се за тази доброта, от Майка Тереза", казва Матеева в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Като цяло съм избрала моделите да бъдат и в бяло, защото са символ на душевната чистота", споделя дизайнерката. В своята колекция тя набляга много и на точките, тъй като за нея, те също са символ на чистотата.

"В превод името на Майка Тереза означава неразцъфнало цвете и изхождайки от идеята за него съм избрала някои цветове, типични за цветята", допълни Матеева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
sante_dog преди 4 години
Ако наистина беше вдъхновена от Майка Тереза щеше да се раздели със земните си богатства и принадлежности и да посвети живота си в помощ на другите и вяра в бога. Това което виждаме обаче не е вдъхновение, а маркетинг трик - и то не особенно успешен и тотално неадекватен - Майка Тереза е била силно вярваща, а суетата (модата) е смъртен грях...Като да качем, че Божков се е вдъхновил от Робин Худ защото раздава на бедните от талончета...
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям дизайнер! Себе си не може да облече.
2
2
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До всекиНали? Нищо общо с "чистотата" и "добротата", които самите те уж проповядват.ПР, величие, пари... това са идолите в днешно време..................
1
0
 
10
 
! Отговори
всеки преди 4 години
Всеки гледа да си прави ПР, да покаже колко е велик и гениален. Смешни сме хората.

Спонсорирани публикации