"Лудият Майк" загина, докато се опитваше да докаже, че Земята е плоска

Той се изстреля към космоса със самоделна ракета
24 фев 2020 11:08, Нели Христова
271
"Лудият Майк" загина, докато се опитваше да докаже, че Земята е плоска
Снимки: БГНЕС

Майк Хюс, познат като "Лудият Майк“, загина на 64 години, след като се разби със самоделната си ракета в Калифорнийската пустиня. Видео от инцидента показва как летателният апарат е изстрелян, а минута по-късно се забива в земята.

Хюс е добре познат с вярванията си, че планетата ни е плоска. Със своята самоделна ракета и полета си в космоса, той се надяваше да докаже на целия свят, че теорията му е вярна.

Изстрелването на ракетата е заснето като част от ново риалити предаване Homemade Astronauts, което трябвало да бъде излъчено по Science Channel. 

Заедно със своят помощник Хюс се опитвал да достигне височина от 1525 метра със своята ракета, захранвана от пара. За построяването й те са похарчили близо 18 хил. долара. На видеото от изстрелването й се вижда как парашутът й се откъсва прекалено рано.

Майк Хюс държи рекорда за най-дългият скок с лимузина – 31 метра. През март миналата година той успява да достигне височина от 570 метра, преди отново да се наложи да кацне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До Анонимен 105 Абе приятел , не се занимавай си психич.н.о болни хора.Те чуват в главата си глас , който им говори.Накрая стават самоубиици.
113
2
 
6
 
! Отговори
Теслата преди 4 години
Ето така се раждат неоткритите физични закони - в спор, брейнсторм. Тука направо изтече много ценна информация в коментарите, кой от кой по брилянтен. Вие блестите бе, направо сияете. Сега учЕните от БАН да я акумулират и асимилират тая ценна информация и да създадат перпетуум мобиле - да прецакат Илъна с ТеслАта.
112
1
 
2
 
! Отговори
До 116 преди 4 години
Квантовите теории също са една манипулация.
111
2
 
1
 
! Отговори
Пешо Р.Р.Р. Мартинов преди 4 години
Обиждат тези които нямат никакви други аргументи!
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново доказваш колко посредствен човек си - имал образование? Със зубрене и възпроизвеждане толкова - живей си в своя посредствен свят аз нямам проблем с това, но не ме учи как да живея аз. Науката винаги има приложения, тя винаги е в наша услуга, но малки мозъчета като теб естествено това не могат да го проумеят, те смятат че това загуба на време и средства. Струнната теория и т.н., могат да ни отворят много врати, разберем ли какво се случва на квантово ниво, това ще е революция.
109
0
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 98 И ти си ненар.мал.ник като загиналия.
108
1
 
10
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Луд човек. На 64 г. не му е дошъл акъла.
107
1
 
5
 
! Отговори
GG преди 4 години
Пешо, на теб май главата ти е херметически затворена ! Направо се напиках от смях какви глупости прочетох. Малко и тъжно ми стана, че има толкова прости хора...
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Светът ще свърши, лудите не.
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако земята се въртеше и мухата щеше да се върти само в кръг. Това се случва понякога, което ме кара да мисля, че понякога земята се върти, но друг път не. Вероятно се върти когато духа вятър.
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 105Според стамат щом хоризонта е плосък като тепсия то означавало, че и земята е такава... ха ха ха.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пешо Р.Р.Р. МартинАко Земята е плоска, значи гравитацията не същуствува, тоест няма да усетиш ускоринието на колата, ще си в състояние на перманентна безтегловност, всичко ще е една носеща се в пространството каша.
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ако земята е кръгла как се държи водата в океаните на юг?
101
7
 
2
 
! Отговори
Лудият Мишо преди 4 години
Мухата може да лети вътре в купето на движеща се кола именно защото земята не се върти...
100
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 75И отново не разбираш. Нямало значение образованието ... това което ти казвам е, че тези факти са от без значение за мен и теб. Наличието имот със твоето на т.нар. тъмна материя във вселената, черните дупки, дали струнната теория е вярна или не, не е от значение за нас, защото каквото и да е, то се влияем от него, но от лична гледна точка, не можем да се възползваме от този факт. Целият този спор е загуба на време. Ако не бях болен днес на легло, нямаше дори да съм тук.
99
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук пишат много прости хора, отчайващо е в 21 век да наливаш мозък в кухи секта кратуни, да им доказваш очевадни факти. Щом Земята е плоска, къда са й ръбовете? Къде е края и къде е началото? Защо Земята има полюси, защо има северно сияние, защо има бели нощи и най-елементарното защо има хорозинт?
98
6
 
5
 
! Отговори
Пешо Р.Р.Р. Мартин преди 4 години
Купето на колата е херметически затворено пространство. Заради това мухата лети навсякъде вътре. Атмосферата не затваря херметически Земята, господин илюминат! Впрочем ускорението на колата се усеща вътре и при херметически затворени прозорци.
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като явно е плоска, защо тогава се върти? На кой му трябва това въртене?
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 99Всъщност ще харчи, но ще трябва да мерим в стойности от рода на 0,000000000001%
95
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ще кажа, че преди 4-5 години имаха събиране, с много интересен девиз.*** от цялото кълбо.Съшо така имаше и глобално събиране. Глобално. Не плоско.Оттеглям се, оставяйки на вас да преценихте значението на тези факти.