Прът в колелото на брака – Мелания отказва да хване Тръмп за ръка

Семейството се върна от Ню Йорк, където почина брата на президента
17 авг 2020 20:50, Нели Христова
23
Прът в колелото на брака – Мелания отказва да хване Тръмп за ръка
Снимка: БГНЕС

За първи път от началото на пандемията Доналд Тръмп, съпругата му Мелания и синът им Барон се появиха заедно на публично място. Семейството се върна във Вашингтон след пътуване до Ню Йорк, където почина братът на президента - Робърт.

Но и тази поява на Мелания и Тръмп заедно не се размина без конфузен момент. Видео показва как президента на САЩ няколко пъти се опитва да хване съпругата си за ръка докато слизат от правителствения Air Force One, но тя многократно дърпа ръката си.

Потребителите в социалните мрежи побързаха да коментират случката. "Съпротивата - това е ръката на Мелания", пише Джена Фридман в Twitter. "Тя ще гласува за Байдън", шегува се Дерек ДелГаудио. Множество потребители са на мнение, че Първата дама не може да понася съпруга си и не иска да го докосва.

Други обаче виждат ненужна конспирация в ситуацията. Те отбелязват, че времето е било ветровито и Мелания се е опитала да придържа полата си, за да не се вдигне пред всички фотографи.

Но това не е първият път, в който двойката е уловена в такъв момент. Само преди няколко месеца камерите заснеха как Тръмп моли съпругата си да се усмихне, тя прави опит, но физиономията й отново остава сериозна. През 2017 г. президента отново се опита да хване ръката на Мелания докато слизаха от самолета в Рим, но тя отново отказа, за това той хвана дупето й.

Камерите уловиха подобен момент и през 2018 г., когато Тръмп и Мелания посрещаха президента на Франция Макрон в Белия дом. Тръмп поиска да хване ръката на съпругата си, но тя се опита да я избегне на всяка цена. И през януари тази година, докато звучеше химна на Америка преди колежански турнир по футбол, президентът на САЩ се опита да хване съпругата си. Тя отново му избяга.

 

И все пак - Тръмп и Мелания се хванаха за ръце малко след като слязоха от Air Force One.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Незнам ама аз бих я хванал за гърдите .
12
1
 
3
 
! Отговори
О.Уайлд преди 3 години
Глyпости на търкалета! С дясната ръка се държи за перилата на стълбичка, с лявата си държи чантата. Е, с коя ръка да го хване? Изсмукани от пръстите новини.
11
0
 
3
 
! Отговори
Тръмп 2020 преди 3 години
Айде, пак Сензации и Фалшиви Новини - ясно се вижда, че не Отказа, а е Липса на Синхрон плюс Нужда да Оправи Косата си от Вятъра!!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Либерастични надежди говежди
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
емчи различни поколения са,изненадвам се ако изобщо имат общи теми за разговор извън секса,ако още го има,ама май вече не,като гледам.Този вече му се лови риба на езерото и иска манджа на точния час,а мацето му се обикаля по курорти и готини дестинации за забавление и пазарене
8
10
 
2
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Мелания отказала да хване ръката на Тръмп, както компаньонката се дърпа като я целувам и си върти главата на другата страна като чужда булка.
7
0
 
23
 
! Отговори
Ааа значи преди 3 години
Значи след като слезли все пак се хванали, НО Е СВЕТОВНА НОВИНА , ЧЕ ДОКАТО СЛИЗАЛИ НЕ СЕ ХВАНАЛИ????? ..........БЕЗ ДУМИ!!!!
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия телепи хора и децата им са превзели държавата също както нелепите тикви и мутрата са превзели нашата
5
5
 
5
 
! Отговори
Tъппи журнналя преди 3 години
Драсскачи проссти, значи след като е ставало 100 пъти преди и още 200 пъти да го напишете го местя, има логика нали дебиуи?
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена му на бай Дончо е независима и силна жена, а не под чехъл като мъжът на Меркел или жената на Мактона.
3
14
 
12
 
! Отговори
ДоктУра преди 3 години
Тя по принцип не иска Тръмп да я държи за ръка ... пък той, стареца просто търси да се държи за нещо за да не залита като ходи.
2
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 3 години
е кво забавно е
1
5
 
23
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Путин е виновен.