Как да постигнем хормонален баланс чрез йога?

Гледайте във втория влог "Ето как" на Az-jenata.bg
3
Как да постигнем хормонален баланс чрез йога?

Хормоните влияят не само на настроението на жените, но и на начина им на живот. Затова един от най-честите въпроси, които си задават дамите, е как да постигнат хормонален баланс. Az-jenata.bg ще даде отговор на този въпрос във втория влог от поредицата "Ето как" на 23 септември от 15:30 часа.

Влогът "Хормонален баланс", който ще се излъчи на живо на Az-jenata.bg и във фейсбук страницата на медията, ще покаже как с помощта на йога дамите могат да постигнат бързи и трайни резултати. Йога инструкторката Венета Евтимова ще разкрие лесни упражнения, с които в домашни условия жените могат да хармонизират хормоните си.

Поради големия интерес, който предизвика четенето на карти Таро по време на първия влог, Венета ще отдели време за нова сесия, специално за зрителките на поредицата "Ето как".

И този път Az-jenata.bg ще зарадва една от дамите, задали въпрос или оставили коментар по време на влога, с награда - иновативна естетична процедура.


3
Още по темата: Йогахормонален баланс
Още от Свободно време.
Драмата на богатите - да си наемеш ключа за Сикстинската капела или пингвини в хотела?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Четете преди 3 дни
Йога-даршана, а не неграмотните послания на ортодоксални лицемери. А хормоналният баланс се оправя с кадърен ендокринолог.
1
4
 
2
 
! Отговори
Православен преди 3 дни
Йогата е бесовско учение. Различните пози изобразяват различни азиатски "божества" - бесове и демони, които се призовават чрез заклинания - мантри. Не си правете експерименти с дяволи и бесове и не призовавайте духове, защото ще ви донесат много нещастия и после е много трудно да се отървете от тия гнycoтии.

Четете Синодално и патриаршеско послание относно йога на официалния сайт на Българската православна църква - Българска патриаршия.