Байдън гласувал за Тръмп? Америка е под напрежение, но светът се и смее

Социалните мрежи се напълниха със забавни миймове
6 ное 2020 15:12, Нели Христова
130

Напрежението в Америка може да се реже с нож, докато се чакат резултатите от последните няколко щата, които ще ни дадат отговор на въпроса кой ще е следващият президент на Америка.

Доналд Тръмп или Джо Байдън? Американците нямат търпение да разберат, но докато чакат нервно, те използват самоиронията, за да се справят със ситуацията. И не само те, а в цял свят.

Огромно количество миймове заляха социалните мрежи, представяйки в забавна светлина този така напрегнат момент.

За да победи в колебаещите се щати, изглежда, екипът на Тръмп реши да заложи на някои алтернативни средства, като духовно гуро. Паула Уайт се опита да прогони "черните сили, които се опитват да откраднат изборите от Тръмп", а това доведе до редица подигравки в онлайн пространството. "Молитвата" й дори пасна добре на мелодия от песен на рапъра Еминем.

 Невада е един от щатите, които се бавят най-много с преброяването на гласовете. Там имаше технически проблеми, отлагания и почивки, което още повече забави работата на избирателната комисия. И докато хората чакат на ръба на своите седалки, те решиха да се подиграят с това, колко бавен е щата в работата си. Някои заподозряха, че служителите играят пасианс, докато други предположиха, че те използват по-екстрентични начини да броят гасове.

А може би броят по пет бюлетини в час и са прекалено уморени?

Трети пък си спомниха за предаването "Следващият топ модел на Америка" и предположиха, че Невада ще обяви резултата в стил Тайра Банкс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ се провалиха във Венецуела.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин да се готви за война. Лошо се пише в книгите на Ванга.
32
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми кой го разцепи? Тръмп с неговият език на омразата или Байдън който каза, че уважава всички американци!Така се получава когато *** погледнат по - рано от колкото трябва! Отричат очевадни неща.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хич не е вярно, че за Тръмп гласували само белите.
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците отново ще наблюдават как парите им се източват към СЗО, ООН, споразумения за глобални несъществуващи затопляния, неправителствени организации, за защита на всички изкълчени ЛГБТ, антфа, БЛМ, всякакви малцинства ...вместо да се налеят в икономиката. За да компенсират ще им се наложи да работят по китайски модел - на 16 часов работен ден.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НевадаНе, на Сантасе играят.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия започна ли да средоточава войски по украинската граница или само е дигната бойната готовност?
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27А ти знаеш ли, защо е разцепен? Защото преди 25 години, на някой му дойде идеята, да направи всичко "политкокоректно", а разни гриупички от загубеняци, решха, че ще яхнат вълната и ще правят каквото им кефне. После решиха, че ще те изкарват виновен, ако не им се кланяш. После решиха, че ще правят някакъв комунизъм в калифорния, къдто всичко ще е на помощи, а хората, котио реално работят, ще плащат. После, колкото си по-мързелив, толкова повече права имаш. Ей за тва!
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой буташе паметници в щатите и дали Тръмп беше отговорен за това?
25
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Загубата се приема достойно ако победата е извоювана достойно. Думата достойно не присъства в тиквите на либералите-демократи-комунисти-сатанисти.Целия свят чака да види американците ще потърсят ли сметка на измамниците или ще приемат китайското икономическо робство.
24
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народът направо е разцепен на две.Ми кой го разцепи? Тръмп с неговият език на омразата или Байдън който каза, че уважава всички американци!
23
0
 
5
 
! Отговори
Невада преди 3 години
То е ясно защо там броят толкова бавно: след всяка преброена бюлетина, ходят да играят на крапс или блекджек масите
22
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпела няма да загуби достойно, той е свикнал да си тръгва с гръм и трясък и с шутове. За справка Атлантик Сити и Лас Вегас, където е изгонен без право да се връща и няма право да развива бизнес. Тоя клоун няма да се поколебае да използва най-долни средства само и само да остане на власт още 4 години и да хапне още няколко милиарда с дъщеричката и синчетата си. Тръмпела е олицетворение на злия капитализъм и моралната деградация и е цяло чудо как оцеля 4 години без да бъде съден и затворен!!!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали светът ще стане едно по-добро място след Тръмп? Ще разберем от догодина.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега украинците дали ще нападнат ли Русия, като техния човек стане началник?
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите искат да омаловажат напрежението? Светът се смеел? Маркс е казал, че ч е р н и т е предпочитат камшика на господаря отколкото революцията. Ще видите колко ще издържат на гражданска война и какви побойници са. Скоро всички бели ще се смеят.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При такава малка разлика няма печеливш, а само губещи.Народът направо е разцепен на две. Просто да се чуди човек, как ще свърши всичко това, но май няма да е на добре.
17
6
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Не знам кой ще спечели изборите, но е ужасно смешно човек да гледа как фантастичният свят на дядото се пука. Свят, в който той е най-великият, най-умният и всички го обичат :D
16
9
 
8
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Тръмп загуби и трябва да го приеме достойно!---Думата Тръмп и думата достойно в едно изречение... Искам и аз от това, което пушиш, колега :)
15
3
 
5
 
! Отговори
Светът се смее преди 3 години
Има голяма вероятност да спрат Еврофондовете на България заради лагер за изтезания и опити с хора в град Перник Профилакториум това ще се случи през Евро председателството на Германия!А вие смеете ли се?