Само за 68 лева: Рускиня летя сама на самолет за 500 души

Тя се прибирала от Турция
27 юни 2021 16:15, Нели Христова
33
Само за 68 лева: Рускиня летя сама на самолет за 500 души
Снимка: БГНЕС

 На 25 юни, жителката на Екатеринбург, Анна Филина отлетя за вкъщи от Турция. Тя се оказа единственият пътник на борда на огромен самолет „Боинг 747“, който може да побере 500 пътници, пише руският вестник “Московский Комсомолец“, цитиран от Агенция "Фокус".

Анна Филина сподели своята необичайна история за полет на страницата си в Instagram. В историята момичето публикува снимки от празния самолет.

„Първите странности започнаха на летището, когато забелязах, че съм сама на гишето за регистрация“, спомня си Ана. „Получих бордна карта с номер 001“.

Тогава момичето тръгва към вратата за качване. Там също няма жива душа.

„Цял час седях в празна зала и не разбирах защо няма хора. От време на време ме обхващаше лека паника, не разбирах какво се случва,“ продължава Филина.

На борда Анна е била посрещната от също толкова изненадан персонал. Стюардесите от своя страна не са очаквали, че ще трябва да обслужват един пътник.

„Персоналът от дванадесет души беше в шок, както и аз. Те имаха един въпрос към мен: как попаднахте тук? Но и аз имах въпрос към тях: „Защо ще летите само заради един човек?“, казва Анна.

Стюардесите обясниха, че във всеки случай те изпълняват полета, за да не стоят на летището. Но пътници няма, защото на руските туристи едва преди два дни беше разрешено да влизат в Турция.

„Както разбирам, не им е изгодно да държат самолета на летището, а няма кой да лети. Освен това, това беше първият полет от Анталия до Екатеринбург. Живея в Турция от септември, очевидно освен мен нямаше желаещи да отлетят, защото туристите току-що започнаха да пристигат в Турция,“ обясни Анна.

"Колко платихте за билета?"

"Моят "личен" чартър струваше само 3 хиляди рубли (68 лв)."

„Вероятно, само заради вас, стюардесите не са обяснили правилата на полета, да изискват да затегнете коланите и да сложите маска?“

„Не, всичко мина ясно по правилата, сякаш салона беше пълен с пътници. Стюардесата каза обичайното преди излитане, стюардесите бяха с маски и ръкавици. По време на полета всички те се качиха поред, за да ме погледнат, винаги питайки как се справям. Дадоха ми и бутилка вода.

„Запознахте ли се с тях?“

„Говорихме по време на полета. Вярно е, че те не си казаха имената си.“

„За първи път ли стюардесите се сблъскват с подобна ситуация?“

„Да, те казаха, че обслужват един пътник за първи път. Мислели са, че ще летят сами, така че бяха изключително изненадани, когато ме видяха.“

„На летището в Екатеринбург също ли бяхте сама на паспортния контрол, както и в залата, където се получава багажът?

„Да, сама преминах през паспортния контрол. След това съвсем сама отидох до лентата за багаж. Пристигна единствената ми раница с тегло 10 кг. Всичко мина бързо и лесно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
браво преди 2 години
Запушила е големите усти на всички, спекулиращи с Ковид.
27
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Черните кутиЙ. Без коментар :)
26
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Баш борТ номер едно е. Правилно наблюдение :)
25
1
 
10
 
! Отговори
ами така е преди 2 години
При рускините всичко се случва без да полагат особени усилия, да не кажа никакви.
24
0
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
А КЪДЕ СА СНИМКИТЕ????
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак добре, че не е изгубила билет за връщане, тогава щеше да вдигне не самолет, а цял влак на крак, хем щяха и от екипажа да козируват.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимеНОт Мраморно море до Анталия са 1500 километра по вода.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руска управия.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Койчо, пак си забрави лекарствата.
19
0
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Хенри 8
18
0
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
По негово време над 250 000 са били обесени...И при Елизавета почти толкова. А в сегашен вариант как ще ограничат пътуването на беднотията... Фалит за повечето авиопревозвачи и само богатите ще могат да си платят за това.Тази авиокомпания-колко ще може да издържи при новите реалности?? Уте и коли няма да можете да си позволите. Няколко "екологични" Гретини"" данъка и сте до тук...
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В празен киносалон усещането е същото, предполагам. Приятно.
16
4
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
... Още ли не сте разбрали, че баркодирането на стадото и скритото му стерилизиране са само част от букета с цели на глобалистските сввиине. "The Great Reset" - ви води в нов Феодализъм, но с технологии от 21 век. Та погледнете в учебниците по история-тогава плебса имал ли е право и възможност да пътува...???Дори когато бсроните са изхвърляли серфовете от обработваемите от тях земи, за да ги правят пасища-последните са попадали под "закона за миграцията на безземелната беднотия".
15
28
 
8
 
! Отговори
! преди 2 години
Аз вярвам на г-н Борисов, човек роден да бъде лидер. С какви глупости ни занимават, за някакви рускини. Два месеца много хора са подложени на репресии от страна на новите комунисти и нито дума за това. Време е да си върнем властта и единственият които може да въведе ред в хаоса е г-н Борисов.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно преди да започнат безмоозъчните локдауни аз също летях в един еърбъс а319нео на луфтханза с още 3ма човека. Общо 4ма. Стюардесите бяха повече от нас..
13
2
 
15
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
В разследване на самолетни катастроги по NG гледах как един Руски пилот по време на полет извика семейството си при него (което също пътува ) в кабината и даде на малкия му син да управлява самолета. Разбирасе самолета катастрофира и всички се изтрепаха, от черните кутий разбраха какво всъщност e направил пилота.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това на снимката не само, че е Илюшин, но изглежда е Борд Номер 1.
11
2
 
17
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Беше преди 11 септември, пътувахме София Мадрид. В последният момент набутаха някакъв дипломат и едното място не стигна. Дойде какъв пилот огледа ни и избра най-ниските и тънък от нас и го взе със себе си. После той каза че го сложили в пилотската кабина на мястото на щурман или инженер което не се използвало.
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото за редакторите самолет е самолет,бил той Миг или Боинг или Ил като на снимката.Хайде ,не е най-шокиращото на което днес.бг са способни...можеха да сложат снимка на подводница например.
9
1
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Редакторите, защо на снимката е Илюшин, а не Боинг?