Везни, Водолей... По жени от кои зодии полудяват мъжете?

Някои дами са доста самокритични, но пак ги харесват
18 яну 2022 17:45, Екип на Tialoto.bg
33
Везни, Водолей... По жени от кои зодии полудяват мъжете?
IStockphoto

Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват хипнотизиращи предимства. Астролозите дават отрицателен знак на качества като прекомерна независимост, ексцентричен характер, кротост, но пък мъжете са привлечени.

Кои са трите зодии, на които силният пол не може да устои?
 
Везни
 
Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и може да приласкае всеки. Представителките на тези зодии са остроумни и добри слушатели. Могат да поддържат разговор на всяка тема. Вървят през живота с лекота и постоянен оптимизъм.
 
Везните лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или да напишат очарователно съобщение.
 
Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, така и с вътрешна красота. Вроденият такт и любовта към всичко красиво са тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат и мъжът до тях да е подходящ и да отговаря на големите им изисквания. Везните са доста самокритични към себе си – имиджът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо.
 
Везните са изключително женствени, което не може да не подлудява мъжете. Понякога това играе срещу тях. Когато попаднат в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ.
 
Жените от тази зодия се отличават с безкрайна енергия и са готови да се отдадат на забавни приключения по всяко време. Често нямат време да преценят плюсовете и минусите на едно ново приключение, залагайки по-скоро на инстинкта си.
 
Водолей
 
Жената Водолей не иска да бъде обект на похот, а по-скоро най-красивият предмет на изкуството. Тя е малко бавна във всичко, включително и във връзките. Планирате първата си среща с нея? Безсмислено е да очаквате да завършите в леглото.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Здрасти аз съм Водолей и до сега винаги съм била привлечена от мъж везни дори незная в началото на запознанството че е везна сега съм омъжена за везна 10 гд вече
15
0
 
0
 
! Отговори
мда преди 2 години
Стрелец съм и ги побърквам и карам да не се връщат никога...
14
1
 
0
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Кисело ли е гроздето? Девите са претенциозни, ако виждаме, че не ставаш. Истинските жени искат истински мъже. Девите не сме лъжица за всяка уста. Не завиждай ;) Телци, козирози и други селскостопански за такива като теб - бол
13
2
 
0
 
! Отговори
несмезодий преди 2 години
За везните е вярно донякъде, особено ако чашките на кантара са по-големи и по-пълни, обаче никой не харесва претенциозни кухи *** и вечно мрънкащи деви.
12
2
 
4
 
! Отговори
Астрологията е наука преди 2 години
Ужас! Не съм от тези три зоди. Няма да се омъжа, уааааа!Какво прави статия за астрология в новинарски сайт? Не и ли е мястото до рецепти, кой камък каква енергия има по фъншуй и последните, мега актуални предсказания на Ванга
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дева и водолей? Га ти абсурда! Точно тия - абсурд!
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По вкус и цвет... Горната статия е глупост. Всеки има различни предпочитания.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От най-различни. Защото сме различни и имаме различни предпочитания. Аз, например, най-малко харесвам везните и водолеите. Не обичам и лъвиците. Друг може пък да ги хареса.
8
4
 
8
 
! Отговори
съвет преди 2 години
Да е от добро възпитано семейство е най-важно. Ако е от разбито семейство ще пренесе старите проблеми и са несигурни избягвайте такива за сериозна връзка. От опит съвет.
7
5
 
5
 
! Отговори
Бракуван преди 2 години
Брат, Nissan GT-R да си беше купил преди да се ожениш. Всяка жена след като се ожени и има деца става властна, независимо от зодията...
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Или дева, или нищо
5
5
 
4
 
! Отговори
:) преди 2 години
Жените Водолейки наистина могат да те влудят, но в лошият смисъл - бавни, инатливи..всичко което е написано е вярно. Мислят се за много свободолюбиви, но е само на теория. На практика влезли ли са в коловоза, няма излизане, а имат наистина огромен потенциал....Жалко
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исках новия Nissan GT-R, жена ми не ще... Викам- има детско столче бе. Не, та не. И купихме 5 метра парадод, щото бил с 4 врати... Дадох й го на нея да го издере целия, аз ще си взема GT-R!!! За водолей говорим. Много властна.
3
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Харесвам отлично сложени жени. Трениращи, поддържани. На 33 съм, женен с детенце на 2. Жена ми е фитнес манияк, кариерист, преуспяла, водолей. Преди това какви ли жени не съм имал. Дори имах мерак някоя по-възрастна да опитам ей така. Еми, не е за мене. Разни там празни приказки "хвани си кака да те отрака"- не. А говорим за леляци на по 45 перфектно изглеждащи. Слаба работа. Тогава бях на 25 де. Млад и зелен програмист, но вече отлично платен и с нов спортен автомобил. Та, наред минавах.
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените Овен най ми допадат по характер и в леглото диви и агресивни тигрици,но ми е направило впечатление че повечето са с малки цици..това им е единствения дефект!!
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интерес на истината жени от всякакви зодии са ми харесвали (разбира се първо е външният вид- трябва да е перфектен). Харесвам успели жени с мнение. Не безлични цоцолани, които само висят пред печките и на които мъжете им изкарват парите.