Голямо зрелище във "Фермата"

Калин продължава в предаването
16 окт 2022 11:02, Росен Стойчев
19
Голямо зрелище във "Фермата"

Феноменално зрелище се разигра за пореден път на Арената във „Фермата“. Двама силни, нахъсани за победа мъже, се бориха с всички сили за мястото си в риалитито, но само един от тях заслужи правото да продължи напред в състезанието за 100 000 лева. Трикратният шампион по хандбал Калин триумфира с 11,5 на 3,5 над ветерана Гуспата, който беше сред участниците и в първия сезон на предаването.

Още по темата
Двамата демонстрираха кураж, издръжливост и достойнство на всеки етап от съревнованието.       

Гуспата от отбор „Стари герои“ съзнателно си избра един от най-коравите играчи от конкурентния тим „Нови надежди“. „Искам да дам пример както на моите деца, така и на всички деца, че трябва да избираме не лесния, а достойния път и дори да изгубим, да си тръгнем с вдигната глава“, заяви участникът, който мечтаеше да спечели двубоя и така да зарадва своя страдащ от детска церебрална парализа син.
Гуспата обаче падна още в първата битка като се заклещи, докато копаеше път в тунел от пръст.

Калин успя да го надвие в още две изпитания - в цепенето на дебело дърво и в коването на дъсчен мост. Бившият хандбалист се провали единствено по трасето с висящи люлки, където опонентът му показа страхотна воля. В това изпитание обаче Гуспата се контузи лошо, след като една от люлките смаза крака му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Anton преди 1 година
Гуспата си тръгна от дузпата
10
1
 
1
 
! Отговори
Хх преди 1 година
Няма ли кой да врътне един ББ с американския регламент?! Голямо шоу става..
9
1
 
6
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
Няма ли конфликт на интереси ?! Нали този Димитър - Гуспа работи в екипа на Фермата ? Влезе в ролите на страдалец и " мъдрец " този сезон . И защо като е толкова добър и мъдър баща смени жената ? И при двете си участия във Фермата се представи като манипулатор и се провали на арената .
8
1
 
3
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Невиждано. Цепене на греди, забиване на пирони, сезон 456788 от пор.овете иван и андрей. Любопитно ми е дали въобще са наясно с проблемите на бг селото ( а те са кардинални), ама по - добре да са на къщите си в гръцките села, по - инстаграмабъл са. Тъкмо леля им ирина ще си снима ракията и манджите от брега на морето.
7
0
 
7
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Който и да беше във " фермата " от нашият град щеше да премине успешно през тази надпревара в играта . Мързеливци скапани .
6
0
 
16
 
! Отговори
До институциите преди 1 година
Има ли оценка за въздействие върху екосистемата на язовира в който се къпят, перат и в който си мият съдовете за хранене. Колко килограма битова химия се изсипа в язовира?
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не се утрепе някой, няма да се спрат.
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-възрастните му се радват. Мен лично "Игри на волята" ми гаресва около 10 пъти повече. Да гледам всеки път едно и също как цепят дърва и коват питони е бая скучно. За щастие на Иван и Андрей телевизиите ни са толкова осакатени откъм идеи за предавания,че нямаш голям избор. Иначе щяха да съберат най-много 5% гледаемост
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато няма хляб, на народа мy трябва зрелище. За какво са тия идиотщини?
2
2
 
31
 
! Отговори
T0PБAЛАH преди 1 година
"Голямо зрелище...."Толкова е голямо, че ако си го пропуснал ще е най добре!
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой гледа ли,подобни предавания се изчерпват след втория,третия сезон,след това се повтаря едно и също до припадък!

Спонсорирани публикации