Според зодията: Кои търпят във връзката заради вина?

Те предпочитат да останат с неподходящия човек
10 авг 2023 22:00, Теодора Драгоева
6
Според зодията: Кои търпят във връзката заради вина?
IStockphoto

Представителите на някои зодии няма да прекратят своята сериозна романтична връзка, дори когато усещат, че тя не работи и/или виждат, че е абсолютно нездравословна както за тях, така и за партньора им. Причината за това е, че хората от тези знаци се чувстват виновни, че ще наранят половинката си, ако инициират раздялата. Те не искат да са онези, които ще причинят болката, така че са склонни да продължат да стоят в тази връзка много по-дълго от необходимото.

А ето и кои са астрологичните знаци, които най-често изпитват този вид вътрешна вина към партньора си и в крайна сметка предпочитат да останат с неподходящия човек, отколкото да поемат отговорност за скъсването:
 
Риби
 
Рибите просто искат всички близки хора в живота им да са щастливи. Това им носи най-голяма радост. А тъгата на близките им ги прави тъжни. Тъй като техните емоции са тясно свързани с хората около тях, последното нещо, което Рибите искат, е те самите да стават причинител на болка. Особено за някого, с когото са се сближили силно, на когото са посветили месеци и години от живота си и когото считат за истински близък човек. Хората от тази зодия трудно ще инициират раздяла с половинката си, защото няма да искат да бъдат причината за сълзите на досегашния си любим. Те са от хората, които по-скоро са склонни да бършат чуждите сълзи. Мисълта, че ще наранят човека, когото са обичали толкова дълго време, може да ги убеди да останат с него по-дълго, отколкото е здравословно за тях самите. Те просто са склонни да отлагат тъжните моменти в живота си възможно най-дълго.

Зодиите, които, от чувство за вина, не могат да сложат край на лошата връзка

Зодиите, които няма да издържат и седмица с контролиращ партньор

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

Везни
 
Хората от зодия Везни обикновено са източник на позитивизъм и светлина. Те се стремят да разпространяват доброта и справедливост, където и да отидат. За съжаление това означава, че им е невероятно трудно да отстояват позицията си и да изразяват мнението си по категоричен начин. Човекът от тази зодия трудно ще се раздели с дългогодишния си партньор, защото няма да иска да влиза в ролята на отрицателния герой. Личността Везни не желае да изглежда безсърдечна и жестока. Везните са наясно кога раздялата е най-доброто за тях самите и въпреки това няма да имат силата да я предприемат, защото не искат да постъпват грешно спрямо човека, когото са обичали до неотдавна. Те са склонни да се самозаблуждават, че връзката им е по-добра, отколкото е в действителност. Може да се насилват да виждат повече положителните неща в партньора си, само и само да пренебрегват негативите. Много дълго време им отнема да вземат решението наистина да си тръгнат.

Втората част на хороскопа и други подобни ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Точно "Риби", "Везни" и "Стрелец" най-малко се колебаят, когато харесат момиче и усетят, че и то проявява интерес към тях. Такъв не се замисля и се впуска в авантюра, като дотогавашната му постоянна връзка остава нещо като резерва в глуха линия и ако възроптае, той незабавно къса отношенията си с нея. После без да се свени започва да я търси отново, ако новата връзка не му е допаднала. Но не ми се е случвало да наблюдавам "Телец",който да се държи така, може би те наистина са много консервативни
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако ще стоите пак цяла нощ на линия, https://youtu.be/m4yFmRNcX3I?list=PLetv3SCC-r3aS6RPz0w67CkHAndoz9mtR
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Приятни сънища!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Простотии.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С чувството за отговорност не трябва да се злоупотребява!