Мисията е възможна

По „Мисия Лондон” ще работи пиротехникът Кенет Касар, отговорен за специалните ефекти на „Мюнхен” на Спилбърг
14 авг 2009 10:09,
8
Мисията е възможна
Ана Пападопулу в кадър. Снимка: СИА

В екипа на новия български филм „Мисия Лондон”, който се снима в момента, ще се включи Кенет Касар (Kenneth Cassar), който ще отговаря за специалните ефекти в продукцията.

Пиротехникът пристигна в България с екипа си и ще получи подкрепа и от български професионалисти.

33-годишният малтиец има в биографията си редица изключително успешни заглавия, като „Мюнхен” на Стивън Списбърг, „Троя” на Волфганг Петерсен и „Ю-571” на Джонатън Мостоу. 

Алън Форд (Alan Ford), Роузмари Лийч (Rosemary Leach) и Томас Арана (Tomas Arana) също са в България тази седмица в компанията на Ана Пападопулу, която играе главната роля в новия филм на режисьора Димитър Митовски.

Освен тях, в една от най-колоритните сцени на лентата участват и много познати лица от телевизионния екран като: Силвия Драгоева – позната с участието си в Биг Брадър 2, Ива Екимова и един от най-успешните двойници на Краля на рока – Цецо Елвиса.

Още по темата

Филмът на Димитър Митовски е ексцентрична комедия, базирана на едноименната книга на Алек Попов.

Основното действие се развива в българското посолство в Лондон.

Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са взети от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Снимките на лентата стартираха на 6-ти юли в английската столица и ще продължат 8 седмици.

„Мисия Лондон” е копродукция между България, Унгария, Македония, Швеция и Англия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Димо преди 14 години
Когато излезе филма тогава ще коментирате.Това което аз виждам е гениално, настрана от хубавите ефекти и известни актьори.Ето ви повод за размисъл:-Не се ли стремим винаги да се харесаме на кралицата-И как така българин вика че мрази българи?
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"...Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са взети от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна..."ooooх!... кога най сетне нашите кинаджии ще се оттърсят от синдрома ДунавМост?! Все театрално го правят. Все остросоциално. Вечно едно такова дълбоко изкуство търсят... Не се научиха че ако искам да гледам нещ остросоциално, ми стига да излезна на улицата и да се огледам. Аман от тоя прекален драматизъм техен... киното е забавление, а не театър... аман!
6
1
 
4
 
! Отговори
Ceco преди 14 години
Още дори анотацията звучи тъпо! Няма да им дойде акъла на тези кинаджии. Имам чуството, че правят филми за себе си.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
palna boza e,6te vidite,snimat go specialno za niakakav festival i mnenieto na publikata ne gi interesuva,a producenta e 30g mutra s re4nik 300 dumi kato:***,parcal i t.n.
4
0
 
2
 
! Отговори
evavlad преди 14 години
Митко ,браво !Но не разбрах кой е старият ти филм или филмът преди "Мисия Лондон" ?
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
v tozi film nqma da vidim ni6to novo i nepoznato. 4alga pevici, neyspeli depytati, rodnite parcali, samo deto parite idvat ot NFC...respektivno- danukoplateca
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
bravo, ama parite otpysnati ot nacionalniq filmov centur ve4e sa pohar4eni, i na kraq pak 6te gledame bulgarski film ot janra "mi za tolkova pari kakvoto izleze".
1
0
 
2
 
! Отговори
BYLGARIN преди 14 години
Bravo! :)