Цеца Величкович ще целуне Азис за сбогом

Tурбофолк иконата Цеца Величкович идва на 14 септември за концерт в София, на който ще обяви края на фрапантния ни фолк славей
25 юли 2006 18:55,
Цеца Величкович ще целуне Азис за сбогом
Цеца Величкович ще разкрие всичко от себе си пред родните фенове. Снимка: Корбис
Примата на сръбската турбофолк сцена Цеца Величкович ще изнесе "грандиозен" концерт на стадион "Васил Левски" по покана на фирмата "Пик енд мор" и Ивайла Бакалова, която е лице на промоутъра.

На концерта си на 14 септември, Цеца (с истинско име Светлана Величкович-Ражнатович - последното е фамилията на съпруга й Аркан, който бе застрелян през 2001 г.), смята да изпълни около 40 песни, като между тях, освен песните от новият и албум ще се наредят и всичките и по-големи хитове, както балканската класика "Кукавица".

33-годишната певица, която е и собственик на футболния клуб "Обилич", изнася впечатляващи концерти. През 2002 г. тя направи, разтърсващ дори и за световните стандарти, концерт пред близо 100 000 души на стадион "Мала Маракана" в Белград.

За концерта си в Бълагрия, Цеца пристига с 44 човека музиканти, 7-8 души за поддръжка на външният и вид и може би двете й деца. Билетите ще са по 20 и 50 лева, а ще има и специални ВИП билети от 300 лева за ложите на стадиона, където ще бъде сервирана и вечеря.

Важно събитие според организаторите ще е и появата на Азис на концерта, който ще подгрее публиката за свръхдозата фолк ритми.

Това ще е последното излизане на сцената на българската фолк кралица, която смята да се оттегли от сцената и да замине за чужбина, твърдят още организаторите на шоуто.

Надали обаче това ще е лебедовата песен на Азис. Преди няколко години той отново обяви края на кариерата си, ознаменувайки го с бурен концерт на националния стадион. Както е видно обаче, костинбродският изпълнител все още продължава да оглася публиката у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание