MTV води световни звезди у нас

Ian Brown, Herbaliser и Scratch Perverts ще разтресат на две части София на 29 август
16 авг 2006 16:25,
MTV води световни звезди у нас
Ян Браун (ex-Stone Roses) е една от големите звезди на партито Снимка: WI
Музикалният гигант MTV и Шведската агенция за развитие на международното сътрудничество организират уникално по рода си парти в две части, на което ще вземат участие небезивестните Ян Браун, Herbaliser и Scratch Perverts.

Самото парти е на 29 август и ще бъде разделено на две части. В първата , която ще е в Южния парк от 17:30 до 22:30 ще свирят екс-фронменът на Stone RosesЯн Браун, Нова Генерация и Cigaretta, като визуалните ефекти ще бъдат осигурени от британските VJ-и Microchunk.

Специални гости на вечерното парти, което пък ще се проведе в Black Box след 23.00 часа на същия ден, ще са култовите Herbaliser и Scratch Perverts, които ще бъдат подкрепени от българите Kink feat. Rachel Row, Ogonek & Cooh и Mad Bear a. k. a. 54ew@.

Билетът за всяко едно от събитията ще бъде 10 лева, а феновете, които желаят да посетят и двете части на партито, ще могат да го направят срещу 18 лева.

Партито организирано от MTV Europe и Шведската агенция за развитие на международното сътрудничество е част от кампанията за превенцията на трафика на хора с цел сексуална експлоатация в Европа.

Турнето MTV EXIT стартира в Босна и обхваща България, Румъния, Албания, Молдова, Украйна, Русия и завършва в Беларус на 15 септември 2006 г.

Целта на събитията е да привлекат вниманието на медиите към проблема за трафика на хора, както и да образова младите хора чрез разпространение на материали по темата, да повиши тяхното внимание и информираност с цел предотвратяване на трафика и експлоатацията на хора.

Последните две години именно тази е кампанията, която е застъпена от музикалните фестивали в Европа като Роскиле, Дания и EXIT, Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание