Синът на Джон Ленън измамен от най-близките си

Шон Ленън сподели, че за новия си албум е бил вдъхновен от жестока лична болка, причинена му от най-близките хора
17 авг 2006 16:03,
Синът на Джон Ленън измамен от най-близките си
Шон заедно с една от най-обичаните от него жени - Бижу Филипс, щракнати на кинопремиера през 2002. Снимка:Корбис

Синът на легендарния битълс Джон ЛенънШон, сподели, че за новия си албум е бил вдъхновен от жестока лична болка, причинена му от най-близките хора.

За песните Шон бил инспириран от раздялата с приятелката си, след като разбрал, че зад гърба му тя се срещала с най-добрия му приятел.

“Общо взето, песните са още доста пресни. До една са за моята връзка с бившата ми приятелка и нейното предателство, както и за най-добрия ми приятел, който имаше връзка с нея”, сподели Ленън пред Билборд.

Friendly Fire” (“Приятелски огън”) е направен с помощта на сина на друга легенда от музиката - Харпър – син на Пол Саймън (Simon and Garfunkel), който е записал китаарите в албума.

“Още от деца сме приятели с него и сме си играли доста. Наскоро открихме, че ни е много приятно и да свирим заедно. Той е доста талантлив”, хвали приятеля си Шон.

Шон не сподели коя е дамата, която е разбила сърцето му, но през последните години около името му бяха спрягани всякакви известни дами, между които моделът и актриса Бижу Филипс, дъщерята на Мик Джагър - Елизабет и Мила Йовович.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание