Пълни откачалки ще свирят на новия Тангра концерт

Babyface Clan и Sheep on Drugs ще психират всичко живо на 20-ти април
27 мар 2007 12:52,
Пълни откачалки ще свирят на новия Тангра концерт
Imbeciles & The Poison Umbrella ще бъде подсилени от ритъма на барабаните на Църо (Alien Industry, R.O.B.T.F. и др.) Снимка: ТМР

Още не са минали емоциите от рождения ден на Тангра Мега рок и вече се задава нова тупалка от радиото.

След като зала Христо Ботев почти се пръсна от желаещите да гледат Waste Of Time, C4, Mark Foggo's Skasters, Хиподил и английските пънкари Toy Dolls, сега идва нов концерт. Той е част от цикъла "Всенародни тържества по случай рождения ден на Тангра Мега Рок".

За второто парти пристигат индъстриъл, техно - пънк психопатите от Sheep on Drugs. Но голямото събитие около този концерт е завръщането на Насо Русков в България.

Той ще свири със старата си банда - Babyface Clan, както и с настоящата си група - Imbeciles & The Poison Umbrella, която е базирана в Лондон.

Насо Русков (вокали) и Чарли (китара), заедно със старите си бойни другари Боби Струкански (бас), Фичо (клавир) и Даката (ударни), ще осъществят ексклузивно събиране на класическия състав на Babyface Clan - бандата, сочена с пълно право за едни от родоначалниците на родната алтернативна сцена.

Никак не е случен фактът, че албумът "Romantica" обра тонове номинации и награди през вече далечната 2001 г.

Базираният в Лондон "електро-пънк-хоп" проект - Imbeciles & The Poison Umbrella на споменатите вече Насо и Чарли, ще бъде подсилен от ритъма на барабаните на Църо (Alien Industry, R.O.B.T.F. и др.). Имбецилите ще залеят клуб "Black Box" както с песните от дебютния си сингъл "Cool T-Shirt", така и със съвсем пресен материал.

Култовото британско психо-индъстриъл дуо Sheep on Drugs ще бъде ко-хедлайнър в поредния концерт на Тангра Мега Рок. Боготворените в средите на любителите на авангардното аудио-изкуство мистър Лий Фрейзър и мадам Джони Бордън ще сгъстят софийския мрак във вечерта на 20 април с най-емблематичните песни от шестте си албума

Картинката ще бъде допълнена от младия столичен "energy wave" квартет Lovers of the Bomb.

Този Тангра мега лайв концерт ще се състои на 20-ти април в клуб Black Box, а билетите за него ще ще бъдат пуснати съвсем скоро. Те ще са на цена от 22 лева в предварителна продажба и 28 лева в деня на концерта.

Black Box не е зала Христо Ботев, така че не отлагайте дълго - билетите са ограничени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание