Отиваме с DJ на Евровизия

Песента "DJ, take me away" ни представя на „Евровизия“ 2008
24 фев 2008 11:26,
147
Отиваме с DJ на Евровизия
Deep Zone Project заминават за Сърбия, стискаме палци. Снимка: БГНЕС

Песента "DJ, take me away" на „Deep zone project” и Балтазар ще представи България на финала на конкурса „Евровизия“ 2008, който ще се проведе в сръбската столица Белград с финал на 24 май.

Победителите бяха обявени от Стоян Янкулов и Елица Тодорова, които им пожелаха да спечелят голямата награда.

12 песни се състезаваха в събота вечерта за спечелване симпатиите на зрителите, които с телефонен вот определиха победителя.

България за четвърти път ще участва в конкурса „Евровизия“.

Миналата година в Хелзинки спечели “Молитва” на Мария Шерифович. Съгласно новите правила на конкурса привилегировани държави, заради резултата си от миналата година, вече няма.

Всички се явяват на полуфинал, който ще протече в две вечери. На 53-то издание на „Евровизия“ се очаква да прозвучи и юбилейната 1100 песен.

В Евровизия 2008 участват 43 държави, а водещ на финалите в Белград се очаква да бъде Мария Шерифович.

Любопитен факт от надпреварата снощи, 23 февруари, в НДК бе, че информацията за победителя се появи половин час преди обявяването на резултатите, още в 22:28 ч. на сайта на Евровизия.

Вижте клипа на Deep Zone и Balthazar тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
как се стига до финал с това фалшиво пеене?
125
1
 
0
 
! Отговори
НВВ преди 16 години
Аз коментирам песента само като слушател и мога да кажа, че песничката предизвиква настроение, но Йоанна не може да пее на живо, така че по - добре да не се излага! Имаше много по - добри песни и изпълнители с гласови възможности, а не да изнемогват певчески като нея.
124
1
 
0
 
! Отговори
bbb преди 16 години
нямаше какво друго да се избере.тази песен поне прави впечатление сред постничките насилени балади. ако се включи още една певица /напр. поли - колежката на йоана от бон.бон/ и се покани отбора по паркур,който спечели -во място на незнамкво си състезание ще се разчупи повече. аз като гледах евровизия 2007 накрая дори не си спомнях за баладите с които се представиха другите учасници. но елица и стунджи поне разтърсиха залата и ги запомниха,въпреки че свириха в началото. много ми е интересно до кога на този конкурс ще се явяват "стари кучета" като г.христов и м.хранова. не им е мястото там. и също ме интересува от къде на къде БНТ ще продуцира песни на италиански и на английски. така ли се борят за бълг.изкуство.
123
1
 
0
 
! Отговори
opi преди 16 години
хубавото в случая е, че песента има шанс на евровизия, тъй като вече си има международно разпространение. БГ песен да се разпространява международно от такава компания, заедно с новия сингъл на Алекс Гаудино си е повече от екстра за денс музика. А в страни като румъния, франция, белгия, германия, холандия, дори UK, клубната музика се кльопа доста, така че има шанс. Като се прибавят и традиционните "братски" точки от Гърция, Русия, Македония и Турция мисля, че изборът е добър. Sogno щеше да ни закопае брутално....
122
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Balgaria napravi svoia izbor ve4e!Pesenta e strahotna!Pisna mi ot ligavi estradni balgarski pesnovki sas zvu4ene na komunizam!Tazi godina taka pa drugata shte vidim!
121
1
 
0
 
! Отговори
Synthetic преди 16 години
ioanka mi be biv6e gadje i moga da vi kaja 4e se celuva prekrasno :D:D:D:D всичкото е хубаво при положение, че е тук там пипнато. Правилно! Като реши да попее малко тва маце и случайно бях покрай ТВ-то, увяхнах... Според мен конкурса не интригува достатъчно младото поколение, но все пак можем да си стегнем з-тата и да пратим нещо по добро - всеки би искал да се изяви. Но неее хората с връзки както е винаги! Музиката и текста не са лоши, но въпросното маце нещо май не и се отдава да пее хубаво.
120
1
 
0
 
! Отговори
Secret преди 16 години
Скоро "Deep zone project и Балтизар с Йоанка тръгват на рекламно турне на МTel в 24 града на страната!??????????
119
1
 
0
 
! Отговори
sori преди 16 години
СРАМ И ПОЗОР.ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ДОБРИ ПЕСНИ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПАК СЕ СТИСНАХМЕ РЪЦЕ С МАНИПУЛАЦИЯТА.ИЗПРАЩАМЕ НАЙ ПОШЛОТО,ГРОЗНОТО.А МОЖЕШЕ НАПРИМЕР ВСЕКИ ДРУГ ,НО НЕ И ТОЗИ ***.
118
1
 
0
 
! Отговори
охо бохо преди 16 години
не знам кое беше по-голяма пародия - тази песен или онова неоразумение каффе
117
1
 
0
 
! Отговори
mm преди 16 години
ioanka mi be biv6e gadje i moga da vi kaja 4e se celuva prekrasno
116
1
 
0
 
! Отговори
Марчев преди 16 години
За първи път да спечели конкорираща се песен , аман от тия глупости "митре ле"
115
1
 
0
 
! Отговори
До 83 преди 16 години
83, предполагам, че ако не си слушал песните на другите страни, поне си прочел някои от коментарите. За всяка песен се намира някой, уж от друга страна, който дава 12 точки :) Миналата година видяхме на какъв съседски принцип се раздават точките( а песента ни миналата година си заслужаваше).
114
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 16 години
Някои 'ора, за да дават някакво (сравнително обективно) мнение, би трябвало като за начало да пишат на български език. Ili ne6to sum se oburkal i tuk stava vupros za nqkoq druga BG(!) evrovizia? Дреме ми на юя за вас, ама нали се сещате къде се намирате?!?
113
1
 
0
 
! Отговори
katerina преди 16 години
Мацката е Йоана и е една от водещите в предаване на Канала - на кака Лара - "Всички пред екрана", и това може би обяснява "любопитният факт"!
112
1
 
0
 
! Отговори
katerina преди 16 години
Песничката е става, но мацката пее изключително фалшиво, което ни гарантира много лошо представяне на конкурса. Тя за съжаление изобщо не може да пее на живо, а това е част от професионализма!
111
1
 
0
 
! Отговори
-.- преди 16 години
s taq pesen sme top3 kato ideq si nqmate kakvi stilove sa populqrni v momenta po dobre sprete da pishete beatport.com da se obrazovate tva e problema na po golqmata chast ot naselenieto govori kato patka samo ei taka kolkoto da ima da ne e ostanal nqkoi po nazad moje da govorite pulni gluposti no TRQQ DA GI KAJETE -.-
110
1
 
0
 
! Отговори
Bongo_bond преди 16 години
ХОРА НЕ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ "Любопитен факт от надпреварата снощи, 23 февруари, в НДК бе, че информацията за победителя се появи половин час преди обявяването на резултатите, още в 22:28 ч. на сайта на Евровизия."То се знае, че певицата е на някой от БНТ (телевизята от която всички се учим). Да се надяваме догодина да имаме добро представяне
109
1
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 16 години
Както каза колегата по-долу нормално е да си приличат песните от един жанр. Питайте ДиДжей Бобо, на който като му чуеш една песен все едно си чул всички. :)
108
1
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
аз не съм забелязала през последните 3-4 години на Евровизия да блестят кой знае какви песни ! нищо чак толкова оригинално не сме видели, напразно лаете, няма да е такава излагация изобщо !
107
1
 
0
 
! Отговори
nas преди 16 години
на финала ще се класираме ...но просто защото миналата година тигнахме до 5-тото място-т.е. то ни гарантира у4астие на финала автоматично , но с тази песен освен да се изложим друга опция няма...умът ми не го побира ...наистина ще станем за смях тази година ...преди това поне отпадахме преди финала и никой освен журито и малка аудитория не ставаха свидетели на излагациите ни...е няма нищо тази година явно ще си наваксаме :-)