Десислава – фаворит на журито и публиката

Ясни са финалистите за Евровизия
Обновена: 15 яну 2012 11:10 | 15 яну 2012 11:08,
151
Десислава – фаворит на журито и публиката
Снимка: Dnes.bg

Очаквано фолк певицата Десислава стана фаворит на журито и на публиката, и се класира на финала на конкурса Евровизия с парчето „Love is Alive”. Втора по зрителски вот бе класирана Софи Маринова.

На церемония снощи  Академията и зрителите на БНТ избраха финалистите в конкурса за Българската песен в Евровизия. От 22-ма изпълнители 12 се класираха за големия финал на 29 февруари.

Останалите финалисти са Цветелин Атанасов – Елвиса с песента "Love Goes Around", New 5 - "Chance For a Better Life", Рене Ранев - "Alone",  Go Week - "The Way You See the World", Симона Сиванио - "Eternal", Светозар Христов - "Keep Me Down".

За участие в Евровизия ще се борят още звездите от "Гласът на България" Стелияна Христова ("Пътят") и Тодор Гаджалов ("Still Love You"), и участниците  от "Star Academy" Вяра Пантелеева ("Вяра") и Ивайло Колев ("Има ли път").

Гости на музикалното шоу бяха “Гравити Ко”, квартет “Стрингс” и балет “Дива”.

Водещи бяха популярните лица от хитовия сериал “Под прикритие” – останалата без глас Миленита и Сано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: евровизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Десислива с нищо няма да впечатли на Евровизия, твърдо остава извън финала, дори и циците и няма да и помогнат (всеизвестно е че този конкурс се гледа предимно от *** :D)
100
4
 
9
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
Някакви *** монголоиди от анадола взели да дават мнения, алоо това е евровизия, не монголвизия или азиатовизия, къде се бъркате където не ви е работа?
99
2
 
13
 
! Отговори
ПИПО преди 12 години
Доколкото съм запознат поп-фолк е нещо като кънтри, обаче не съм виждал кънтри изпълнителка с проститутски фасон и поведение при жените, а пък за мъжете не мога да си го представя *** АЗИС като кънтри певец. Може и да греша в сравнението на музиката, но чалга направо е *** дума.
98
10
 
11
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Не съм съгласен с теб.Има и някои много стойностни песни.Пусни си например"Деси Слава - Не вярвам" и с ръка на сърцето кажи ,че за нищо не става.Горе-долу се интересувам от музика (всякакви стилове) и напоследък ми е гадно заради помията ,която се излива върху поп-фолка.И аз съм твърдо против селенията и кючеците ,но поп-фолкът е повече от това.А да не говорим ,че повечето ,които уж мразят чалгата ,слушат така наречената американска чалга ,която като стойност не е нещо по-добро.
97
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале ако изберете Софи Маринова вече тотално ще се отрека от тая държава!!! Не трябва да се допуска да се представяме с някви *** песни. СРАМ!
96
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата на проститутките си избра кой да я представя на конкурса. Изненада нулева.
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Песента на Симона е като приказка, вълшебна...Свитозар е свежар както винаги...Рене Ранев определена се открои с оригинална песен....Жалко, че ще изпратят недомислените миксове от фолклор и диско на Десислава или чалгаджийските синкопи в припевите на Софи...Хубава българска музика се прави, макар и непризната от старите муцуни на старото време...Да са живи и здрави. Както се казва, всеки има право да няма...вкус
94
1
 
5
 
! Отговори
айхабиби жотем преди 12 години
Е толко тегави песни, че не може и да бъде! Обаче на пози, балет и други дивотии беше докарано. Десислава я долавях като в дуета й с некакъв грък преди време. Близко звучене и ефектни стойки, а Софи-ах тази Софи направо ме скъса от смях с нейното АЙХАБИБИ ЖОТЕМ. А ДАНО И ЧУКНАТ ПО НЕКОЙ ЕСмес французите и арабите.
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да! Предпочитам да ни представя красива жена с глас, пред застаряващи, безлични или *** изпълнители...
92
2
 
1
 
! Отговори
до учуден преди 12 години
абе ти и във вратовете ли им намираш проблеми, със сигурност женати е няква *** или си някой болен от паркинсон, развит от самозадоволяване
91
5
 
1
 
! Отговори
кака Пенка преди 12 години
е,най после кадърни певици от България,стига с тези пискливи"певци"
90
3
 
9
 
! Отговори
Спецът преди 12 години
Нищо против Дес-Но песента бе абсолютно неразбираема,с някакви изкуствени жестове,доста е далеч от добрите си времена-Докато Софи има шансове и доста други млади певци.Но десислава ще завърши последна,ако е тя!
89
11
 
7
 
! Отговори
учуден преди 12 години
Абе само на мен ли ми прави впечатление, още от "Биг Брадър", че тази чалгарка, е много сбръчкана, цялото и лице беше в някакви бръчки, едно състарено такова, плюс това е безврата. Само аз ли бе, толкова ли няма един нормален мъж да види тая колко е зле и че няма врат?
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
животът ви е поп-фолк
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много мънкане в тази песен сигурно не и се отдава англииския, а и защо трябва да е на англииски. софка се представи добре, а и песента и беше по-добра
86
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сладурана, дано отиде тя :)
85
4
 
15
 
! Отговори
Кети преди 12 години
Незнам , но водещата Миленита ,освен "болна" беше и адски надрусана.....нямам думи...
84
4
 
7
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
до askholeСега бях да чуя песента на Светльо и да, наистина, страхотно ми хареса. Тоя пич има бая талант в себе си, точно него трябваше да пратим.
83
8
 
13
 
! Отговори
Античалгар преди 12 години
На Софка песента ми харесва повече.
82
14
 
13
 
! Отговори
natinka преди 12 години
Софи беше уникална - нейната песен заслужава да е на финала . Може да е *** и всичко , но пее и то страхотно !!!А ДесиСлава ми е еднотипна и скучна ...