Десислава – фаворит на журито и публиката

Ясни са финалистите за Евровизия
Обновена: 15 яну 2012 11:10 | 15 яну 2012 11:08,
151
Десислава – фаворит на журито и публиката
Снимка: Dnes.bg

Очаквано фолк певицата Десислава стана фаворит на журито и на публиката, и се класира на финала на конкурса Евровизия с парчето „Love is Alive”. Втора по зрителски вот бе класирана Софи Маринова.

На церемония снощи  Академията и зрителите на БНТ избраха финалистите в конкурса за Българската песен в Евровизия. От 22-ма изпълнители 12 се класираха за големия финал на 29 февруари.

Останалите финалисти са Цветелин Атанасов – Елвиса с песента "Love Goes Around", New 5 - "Chance For a Better Life", Рене Ранев - "Alone",  Go Week - "The Way You See the World", Симона Сиванио - "Eternal", Светозар Христов - "Keep Me Down".

За участие в Евровизия ще се борят още звездите от "Гласът на България" Стелияна Христова ("Пътят") и Тодор Гаджалов ("Still Love You"), и участниците  от "Star Academy" Вяра Пантелеева ("Вяра") и Ивайло Колев ("Има ли път").

Гости на музикалното шоу бяха “Гравити Ко”, квартет “Стрингс” и балет “Дива”.

Водещи бяха популярните лица от хитовия сериал “Под прикритие” – останалата без глас Миленита и Сано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: евровизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
5
 
! Отговори
Буба преди 12 години
Само не мога да разбера какво значение има стила, щом например песента е хубава. Все говорите, че чалгата е много пошла и т.н. - да има доста такива текстове, но има и добри. Обаче я си преведете един рапърски текст и вижте дали е по-добър от нашите. Не бива да бъдем предубедени, в една песен когато се пее за любов - тя винаги е хубава. Само да кажа, че веднага ще ме почнете, че изобщо не слушам български поп-фолк.
60
3
 
15
 
! Отговори
Евровизия преди 12 години
А дали може някой да си спомни нещо от импотентната песен, която изпя фалшиво Десислава? Не разбира се и ако отиде тази песен на Евровизия се обзалагам, че ще отпадне веднага! Пак схеми и дали някога нещо стойностно ще намери оценка в тази държава? Съмнявам се!
59
2
 
13
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Току-що чух песента в youtube - лош аранжимент, изпълнение с чалга привкус - въобще нищо и половина.Самата Десислава има потенциал, но пее простоии.Няма ли някой да напише едан прилична песен, която да стане световен хит / е ще трябва и силно лоби/.Но първо песента.Ами слушайте световните хитове, взаимствайте допустимо - това е.
58
14
 
2
 
! Отговори
МАЯ преди 12 години
МНОГО ХАРЕСВАМ ДЕСИСЛАВА ОТ КАКТО СМЕНИ СТИЛА НА ПЕЕНЕ МИСЛЯ ЧЕ НЕЙНАТА ПЕСЕН И ИЗПЪЛНЕНИЕ СА НАЙ ПОДХОДЯЩИ ЗА ЕВРОВИЗИЯ ЖЕЛАЯ И УСПЕХ
57
3
 
2
 
! Отговори
Турчин до 67 преди 12 години
Е ти че смяташ, че няма метъл в Турция си е твой проблем.Има един турски торент сайт дето има страшно богата колекция от всякакъв вид музика.Метълите в България го използват за да свалят.Няма да го напиша за да не правя реклама.Отделно този тип музика вече не ми харесва.Но има всякакви луди и вТурция.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми пуснах си Софи.Чалга.
55
3
 
14
 
! Отговори
Buba преди 12 години
Хванах конкурса тъкмо като пееше Софи. Не съм й изобщо почитателка, обаче определено ми грабна вниманието и се заслушах. От всичко, което чух нейната песен и изпълнение бяха най-добри, а на второ място - Ивайло Колев. Имаше доста обаче, които направо бяха отчайващи. Тъй като изпуснах повечето, но видях откъсите след това, стори ми се, че и изпълнението на Вяра също не беше никак лошо, а за Десислава направо се учудвам, че е фаворит.
54
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
призовавам ви да не гледаме и слушаме таз годишната бълвоч наречена Евровизия, щом генетично увредени пубери, *** и други изпращат на финала чалга-пачаври, които са се записали само и само да си покажат новите цици и да поогледат за нов "спосор". И Софка и Десислава са по-скоро за Афровизия
53
15
 
17
 
! Отговори
Alex преди 12 години
Деси Слава е една уникална певица, докосната от Бога, изпълняваща с лекота абсолютно различни стилове музика...Трябва да се гордеем, че такъв талант се е родил в България. Песента и обаче не е нищо осoбено, в интерес на истината. Трябваше да има повече народна орнаментика, а и по принцип смятам, че бързите песни са по-подходящи за Евровизия. Но така или иначе тя е най-достойната...Когато Деси запее, всички мълчите, така че недейте да падатe толкова ниско и да плюете един човек, който е дарен с толкова много талант. Софи също би била добра алтернатива, и там има мнооого глас - нейната песен дори повече ми харесва.
52
9
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Понеже сте ми писали минуси на пост 57 ще ви задам един въпрос:Напишете от една страна авторските български песни, които са създадени за чалгарите.И от друга страна напишете всички песни от чалгата, които са откраднати от сърби, турци и гърци.Ще видите какво всъщност представлява чалгата.Как може да има 22 г. музикален бизнес в България който да се основава изцяло на откраднати чужди парчета.Те чужденците не че не са искали да съдят българите за кражба на интелектуален труд, но просто законите в България са такива, че чужденците не биха спечелили.
51
8
 
10
 
! Отговори
Дон Стефан Димитров преди 12 години
Десислава с подпухналото лице и нейното порно чалга излъчване в комбинация с елементарната смешна песничка ако бъде изпратена на Евровизия ще е поредната далавера и провал, но на кой ли му пука от това! Все пак сме свикнали винаги изборът да е сбъркан и корумпиран и да сме на последно място по всичко!
50
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми в момента я слушам песента на Десислава.Сори, ама няма глас.Така както стана и преди с Краси Аврамов (евреин) ще изпратим един *** да представлява страната на Евровизия.Ясно е, че такива бездарници (защо да не назоваваме нещатъа с истинските им имена?) тук вървят.Връзки, пари, реклама, купуване на гласове.
49
5
 
17
 
! Отговори
Ева преди 12 години
Един пореден реверанс към простотията !Цялото шоу беше жалко ,държава ,която изби интелигенцията си и постави в прожекторите миловидно усмихващи се ,фъфлещи и бедно-речеви "Мутри" .Какви глупави водещи : Косъма и мадам Мутреса .Хората в България страдат за убито момиче от бивши силоваци (изчезналата Мирослава ) , а Националната телевизия освен пържолки ни поднесе цинизъм ,пърхащ в перата на отдавна изхабеният реквизит на Мулен Руж .
48
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълен BULшит е тая евровизия. Аман от *** музика.
47
9
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 12 години
Нали мразите туирците и цигните и гърците и сърбите?Каква стана тя?Чалгата по принцип това са откраднати музики на предимно гръцки, турски и сръбски песни и леко развалени (по ***) и пробутани на народа като "българска" чалга.На Слави поне на касетите му пишеше "музика Челик".Не че хората знаят кой е Челик.По-добре слушайте оригиналите.Там и музиката и текста са по-хубави.Там не се говори за сексуалните мераци на певеца.Говори се за любов.Надявам се правите разлика.
46
10
 
0
 
! Отговори
Az преди 12 години
Ако искате да ръководите собствен футболен отбор. Aко искате благодарение на усилени тренировки и правилна тактика да постигнете международни успехи. Ако искате да наблюдавате на живо вълнуващите победи на своя отбор, едно е мястото managerzone.Този пост е направен с цел да се помогне на националния отбор на България.
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами как да чуеш бе, крокодил, като чалгата е окупирала всичко - цяла българия е една Чалгария... не само в музиката, но и в мисленето, поведението, управлението... дори във въздуха... Болест, от която май няма спасение...
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата се превърна в България в културен феномен.Вече се говори за чалга класика.В чалгата се наливат много пари.Ако тези пари се наливаха в естрадата сега нашата естрада щеше да е пример.Но в момента пример е чалгата.Съвсем целенасочено българският народ беше тласнат към чалгата.Тя е "жанра" който най-много се рекламира.За жалост обаче на самите чалгари тя никога няма да стане сериозна музика.Просто спецификата и е такава, че тя не е е сериозна музика.Самите чалгари я наложиха като несериозна музика.
43
17
 
9
 
! Отговори
дънди крокодила преди 12 години
До 36 чалгари Десислава ,Софи Маринова,Азис,Анелия, Глория и още.. могат и пеят всякаква музика професионално,но досега не съм чул прехвалените професионалисти от поп и рок изпълнителите да могат да пеят нещо друго освен песни тип ЛУНАТА СПИ
42
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
софи в баку.без майтап.с тази песен ще накара цялата зала да танцува и препява.не гледайте изпълнителя.слушайте песента.