Тленните останки на Уитни Хюстън потеглиха към родния й дом

Очаква се погребението на певицата да е в петък
Обновена: 15 фев 2012 14:54 | 14 фев 2012 08:05,
30
Тленните останки на Уитни Хюстън потеглиха към родния й дом
Снимка: Reuters
Тленните останки на Уитни Хюстън потеглиха тази нощ със самолет от Лос Анджелис към родния дом на певицата в Ню Джърси, съобщи полицията, цитирана от Асошиейтед прес.
 
Родното място на Хюстън е Нюарк и семейството й подхвърли възможността да организира траурната церемония там в зала с около 18 хиляди места, а след това и погребението.
 
Според сайта за знаменитости TMZ тялото на Уитни Хюстън е транспортирано с частния самолет на филмовата звезда и продуцент Тайлър Тери. 
 
Двама души, които са разговаряли със семейството на починалата звезда, са заявили за АП, че в четвъртък ще се състои траурна церемония в Пруденшъл Сентър в Нюарк, където се организират спортни и други прояви. Местните власти очаквали пристигането на семейството, за да уточнят подробностите на церемонията.
 
Според същите източници погребението се подготвяло за петък от погребалната агенция в Нюарк, която извършила през 2003 г. погребението на бащата на певицата Джон Хюстън.
 
Жители на Нюарк поставят цветя, балони и свещи за Хюстън пред металната ограда на баптистката черква, където майка й, госпъл певицата и носителка на Грами Сиси Хюстън пее в продължение на години. 
 
48-годишната Уитни бе намерена мъртва в събота във ваната на апартамента й в хотел Бевърли хилс часове преди появата й на раздаването на наградите Грами. 
 
В неделя бе извършена аутопсия на тялото, но точната причина за смъртта й ще бъде оповестена след приключването на токсикологичния анализ. 
 
Вчера полицията в Бевърли хилс съобщи на журналистите, че тялото на Хюстън е било намерено под водата във ваната на хотелската стая от член на персонала й, който извикал охраната на хотела.
 
"Тялото на г-жа Хюстън е било извадено от ваната и при пристигането на първите отзовали се на повикването тя е била в безсъзнание и неконтактна", разказа полицаят Марк Роузън.
 
От антуража й обяснили, че тялото й било под водата, когато я открили. Тя така и не дошла в съзнание и я обявили за мъртва след 25 минути. 
 
Полицай Роузън каза също, че в момента не се води следствие за евентуално самоубийство. Близки на Хюстън са категорични, че тя не се е самоубила, тъй като не би оставила дъщеря си, посочва АП. 
Още по темата
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
18
 
8
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Директни включвания по маршрута няма ли да има?
2
19
 
3
 
! Отговори
косьо преди 12 години
сега ще ни занимават с нея още 154 години, иначе добра певица беше с хубави песни според мен!! да почива в мир!!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-тъпо заглавие на статията едва ли можеше да се измисли!