Elevation с дъх на марихуана от Cypress Hill

8000 фенове аплодираха спектакъла на Летище "Доброславци"
Обновена: 25 юни 2012 17:19 | 25 юни 2012 17:19,
22

Cypress Hill направиха истинско шоу на Elevation. Снимка: Булфото

 

В мъгла от марихуанен дим Cypress Hill - водещата група на последния ден и изобщо на фестивала Elevation 2012, оправда напълно двугодишното очакване за първа поява пред българска публика.

Калифорнийското трио, подсилено мощно на Летище "Доброславци" от перкусиониста Ерик Бобо, се появи с един час закъснение, но след канонада от хитове, сред които и емблематичните "Tequila Sunrise", "Insane in the Brain", "I Ain't Goin' Out Like That" и "Throw Your Set in the Air", агресията на американците изпуши в многозначителни знаци за употреба на марихуана.

Естествено папиросите бяха бутафорни. Но осемте хиляди екзалтирани фенове, повечето поклонници на тежкия рап и хип-хоп, поеха посланието.

Още по темата

По възторга на публиката гвоздеят в програмата обаче закова Шон Пол. След изтощителното парти на ямаеца, на сцената трябваше се качи носителката на най-престижната награда в музикалния бизнес "Грами“"- Ерика Баду.

Феновете бяха затаили дъх в продължение на около петнадесет минути, след което тя се появи в зашеметяващо стилен вид – със сако каки и шапка с периферия.

Иначе в ранния следобед на 24 юни, на основната сцена се явиха победителите в конкурса за непопулярна група от миналата година у нас Der Hunds, хип хоп алтърнатив бандата Skre4 и македонската звезда Slatkaristika.

Като цяло култовите банди и изпълнители заличиха някои недостатъци в организацията. Програмата закъсня с около час, а в началото имаше и проблеми с обмяната на фестивална валута, което по-късно доведе до големи опашки пред баровете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Sk преди 11 години
До Данъчен 1Пич при закупуване на токъни ти се издава касова бележка за да може ако след това ти изостанат някакви да можеш да си ги обмениш обратно. Айде първо разбери за какво иде реч и тогава лай!
20
0
 
1
 
! Отговори
Sk преди 11 години
Абсолютната неосведоменост на "журналиста", писал това смешно нещо.Първо и основно е че Cypress Hill не закъсняха изобщо с един час! Ако драскача не е бил в състояние да види колко е часа това не е проблем на органзаторите, групата или който и да било друг.Шон Пол - слаба работа.Така нареченото "сако каки", беше всъщност невероятен и супер стилен бежов тренчкот....И последно по отношение на токаните. Проблема беше технически и беше разрешен в рамките на 1 час. Опашки нямаше никъде.
19
0
 
3
 
! Отговори
mess преди 11 години
Хм, не видях никакви пропуски в организацията. Всичко си беше перфектно, на баровете имаше достатъчно хора, които да обслужват, а каси за обмяна на валута имаше достатъчно, като всеки път си даваха касови бележки. Програмата на третия ден закъсня, заради дъжд в ранния следобед. Въобще като се случи нещо хубаво в тази държава, не знам защо трябва да му се търсят кусури, вместо да кажете просто "евала". поставят под съмнение действията на медиите, не знам защо си позв
18
0
 
3
 
! Отговори
Insane in the Brain преди 11 години
Чалгари и ***!Скапани битови алкохолици!Да ви изсъхнат черните дробове дано!***!Viva La Cypress Hill .... Viva La MaryJane
17
0
 
2
 
! Отговори
Присъствал преди 11 години
8000 човека??! Това повече от очевидно е писано от човек, който не е бил на мястото на събитието!
16
0
 
1
 
! Отговори
До Данъчен no1 преди 11 години
Имаше касови бележки, тъпчо, трай си като не знаеш. Аман от дришита...
15
1
 
1
 
! Отговори
Varnenec преди 11 години
vijte snimka 7> edno momiche kacheno na ramenete na priqtelq si (nai-veroqtno) a otstrani edin taka q gleda sqkas si misli 'Ohhh samo da mi padnesh bebche' Moje i drugo da si misli, ostavam na vas da reshite hihi
14
1
 
5
 
! Отговори
Мога да пиша преди 11 години
Тоя сайт избухна с поредното тъпо заглавие! Не мога да повярвам колко сте зле, като медия!
13
0
 
8
 
! Отговори
Ох преди 11 години
Леле колко глупава статия - то си личи от километри, че я е скалъпвал някой, който не е бил там и е крал от тук от там за да я съчини. Много несериозно сте подходили - като пишете за нещо и ако искате да се наричате журналисти поне се постарайте повече.
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това всичкото си е чиста реклама на дрога.Те правили какво правили . .. а медиите сега да го сведат до народа?
11
9
 
16
 
! Отговори
Данъчен No1 преди 11 години
Абе я обяснете по-подробно за тая фестивална валута - обменяте български пари за някакви хартийки, естествено касова бележка не ви пускат, защото това не е обменно бюро, а и вие не получавате истинска валута, после си купувате от баровете, а от там касови бележки не ви издават, защото не плащате с националната валута, а с "фестивални" пари.Много интересно....
10
50
 
10
 
! Отговори
anonimous 82 преди 11 години
Наркомани и утаики!Скапани тревомани!Да ви изсъхнат белите дробове дано!***!
9
4
 
9
 
! Отговори
Xopxe преди 11 години
добре че папиросите беха бутафорни ахаххахахах Каква агресия какви американци бре!?от Сайпръс няма нито един!!!
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dovechera nad koncerta na painer trqbva da mine edin samolet s pove4ko bombi
7
1
 
2
 
! Отговори
до #5 преди 11 години
Какво е това "станали", по-скоро Останали :-)Майтапя се, днес.бг, да не се връзвате...
6
3
 
21
 
! Отговори
Audit преди 11 години
Уникално беше!!! Може да го потвърди всеки, който е бил там. Cypress Hill показа най-висока класа от трите дни на целия фестивал. Вярно е, че миришеше на трева в публиката, но все пак B Real си запали първи джоинта на сцената :)
5
2
 
34
 
! Отговори
Кристиан. преди 11 години
Неможе за толкова мащабен фестивал да напишете 3 реда... и то неграмотно... станали сте доста пропаднал сайт...!
4
1
 
1
 
! Отговори
Теxas преди 11 години
Лебедовите пера са били там
3
0
 
19
 
! Отговори
Az преди 11 години
*** тъпата и *** статия! Напълно в стила на дньес БГ:))))
2
28
 
6
 
! Отговори
дърт чалгар преди 11 години
Довечера на концерта на Пайнер ще има повече ;) Класа