Съботен бис

Какъв е мъжът-мечта за Лили Иванова и как Петра пя на Де Ниро
Обновена: 21 юли 2012 16:35 | 21 юли 2012 12:30,
61
Съботен бис
Заради предстоящия концерт Лили Иванова започна доста често да говори пред медиите. Снимка: Dnes.bg

Лято, силно слънце, рекордни жеги. Температурите явно не понасят добре на всички, но пък по този начин получават директна промоция в съботния ни обзор.

Започваме с нещо американско. Кание Уест влезе в кръгозора ни с излишното си самочувствие, явно окрилен от връзката си с Ким Кардашиян.

Рапърът "скромно" заяви, че в днешно време никой не прави по-хубава музика от него. Ако трябвало да се сравнява с някого, това било Бетовен. Ама не кучето, а великият композитор.

Вдовицата на Джон Ленън - Йоко Оно, и синът му Шон пък се вдигнаха на протест срещу използването на някои технологии при добиването на газ. Акцията започнали, след като разбрали, че са планирани сондажни работи близо до дома им в Ню Йорк.

Те приобщиха към протеста си редица знаменитости, сред които Леонардо ди Каприо, Марк Ръфало и Джулиан Мур, Лейди Гага, продуцентът Марк Ронсън и групата "Строукс", гуруто Дийпак Чопра и писателят Салман Рушди, надяват се и още хора да се присъединят.

Реших и аз да се запиша активист, поне да бъда редом до Лейди Гага, но пък после размислих. Да не би пък Йоко и Шон, както и тези звезди да ни подкрепиха в нашия протест срещу добива на шистов газ край Шуменско? Не! Добре, че беше Бойко Борисов, та да замрази проекта на американската фирма.

Продължаваме международния преглед със световния любимец Джъстин Бийбър. Препоръчваме на тийнейджъра-милионер да си наеме на щат човек, който с повод или без повод веднъж седмично да го хвали за нещо. Защото сега Джъстин губи много време в самохвалство, вместо да композира вселенски хитове.

В стила на един роден "PR специалист" новината за Бийбър би прозвучала така: "Джъстин Бийбър се държи по-мъжки от връстниците си", съобщи самият той пред еди-коя си агенция.  

„Не се държа като момче”, категоричен е певецът пред сп. "Ролинг Стоун", докато неговият мениджър отбелязва, че понякога Бийбър се изживява като най-голямото дете на света. На кого ли да вярваме?

Но да минем към родните знаменитости, някои от тях поизтупани от прахта.

Тази седмица на хоризонта се появи позабравената певица Петра, онази, в чиято визитка личат евъргрийните "Хищна хиена", "Ориент експрес", "Пачки" и др. (Видеото е само за ценители, то може да бъде закупено на VHS касетата "Payner All Stars - Live" от 1999 година)


Изпълнителката се похвали, че пяла на актьора Робърт де Ниро. Тя била специалната изненада за рождения ден на местен бизнесмен, като на партито изобилствало от руски олигарси и шейхове. Черешката в списъка с гостите бил Де Ниро, който бил сам. Явно богаташите са го позакъсали и вместо да им пее Тина Търнър, се задоволили с кавърите на Петра.

Азис пък продължава да залага на тенденцията с лековати, на моменти простовати текстове. През седмицата той на три пъти публикува част от предстоящата си песен "Кажи честно". Ето и представителна извадка:

"Искам само тарикати...
Писна ми от дубликати...
Да ме мачкат в Мазерати....
Да са акана богати...."

Певецът допълва, че "акана" в превод означавало "баш, истински". Ние пък очакваме тези рими да се превърнат в химн на всички нощни "бръмчалки", независимо дали са завършили или не "вишу". 

Като за финал сме оставили Лили Иванова. Голямата звезда на естрадата готви голям концерт през ноември, но дали ще успее да напълни зала Арена Армеец засега не може да се прогнозира. За да поддържа интереса към себе си, тя започна да дава интервюта доста често, което е нетипично за нея. Открито говори и на интимни теми - няма лошо, все пак билетите трябва да се купуват.

Ако някой досега се е чудил по какви мъже си пада Лили и не имал възможност да разбере лично от нея, ето и отговора й. Най-важните показатели са чистоплътността във всяко отношение и интелектът.

"Не обичам мъже, които злоупотребяват с алкохола. Това не ги прави по-мъжествени", твърди певицата пред вестник "Над 55".

А ние ви пожелаваме приятен уикенд с една от най-новите песни на Лили Иванова - "Икар".


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отвратителна, гадна, комерсиална, алчна, грозна, сбръчкана, смешна бабиера !!!! не ща да я чувам, не виждам
53
6
 
10
 
! Отговори
АНТИ НЕКРОФИЛ преди 11 години
БАБА ИВАНОВА Е 100% КОШМАР. Първо ти се гади като я погледнеш в лицето, да не говорим за плътта и че вони на отпадни канални води. Разпраснала е листовики навсякъде за нейния концерт в " Армеец", по перони, спирки, магазините на " Фантастико", че дори и в обществените тоалетни. Тя е умопобъркана, не знае кога да спре. Мястото й е в лудницата.
52
0
 
6
 
! Отговори
До 44 преди 11 години
За благодарност тя ги заряза всичките, но остана "с уважение" към тях :D
51
0
 
7
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Мдаа.Сещам се и за трегери от по-ново време, като Мартин Карбовски... а може би и Драго Чая...
50
6
 
4
 
! Отговори
svetozar.christoff преди 11 години
СЯ-ЕДНА ИСТОРИЯ...КАК ЛИЧО СТОУНСА СИ ИЗГАСИЛ ФАСА В ПЪРЖОЛАТА НА ЛИЛА-В КАЗАНЛЪК-ЗАЩОТО МУ НАПРАВИЛА ЗАБЕЛЕЖКА ЗА СЕДЯЩИЯТ НА МАСАТА-ПРИЯТЕЛ НА ЛИЧО-СТАНЧО ГЕРМАНЕЦА-ЛЕГЕНДАРЕН КИТАРИСТ ОТ СТ ЗАГОРА-ВЕЧНА МУ ПАМЕТ,ФРЪЦЛАТА ЛИЛА,КАЗАЛА НА ЛИЧО ЧЕ НЕ ИСКАЛА ЧУЖДИ ХОРА НА МАСАТА-ТОГАВА ЛИЧО СРИТАЛ ТЪПИЯ И ПУДЕЛ ПОД МАСАТА И ИЗГАСИЛ ФАСА СИ В ПЪРЖОЛКАТА НА ЛИЛА-ПРЪЦЛАТА...МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА ВЪЗМУТЕНО-КОМУНИСТИКО-ЕСТРАДНА ФИЗИОМУТРА Е НАПРАВИЛА ПРЕФЪРЦУНЕНАТА ПРЪЦЛИЧКА- ЛИЛА...ПРЪЪЪЪЦ...
49
2
 
6
 
! Отговори
асдф преди 11 години
лили иванова прилича на травестит. страх ме е да си помисля какво би било да спиш с това чудовище.
48
0
 
13
 
! Отговори
До 54 преди 11 години
Ако Лили Иванова има същият глас, като преди 55 години, аз съм Рокфелер. А Рокфелер умря през 1937.
47
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво,на 80 години е,а има същият глас,като преди 55 години.
46
8
 
2
 
! Отговори
ИкариЯ преди 11 години
Прекрасни текст и изпълнение
45
4
 
17
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Л.Иванова - достатъчно е да вземем пример от дисциплината , която налага на себе си и на тези с които работи. Дала е много , звела е не малко.Лице ,все още, на нашата естрада. На село почти всички сме и набори.
44
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
ne,ne mi haresa tazi pesen....
43
5
 
21
 
! Отговори
панаири преди 11 години
Никой не е оспорвал таланта й. Обаче вече изглежда по-зле от Мумията. Калинчо само как се смее непосредствено отзад......Човек трябва да има и малко чувство за реалност. Какви мъже-тя е 80 годишна старица..
42
0
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
И това е истина. Явно зад успелите жени седят мъже, както и обратното. ;)Между другото се надявам един ден и аз да пусна поне две-три песни и за кратко да се докосна до щастието наречено слава.
41
2
 
14
 
! Отговори
Еlektra преди 11 години
Аз като проста, за съжаление не мога да се докосна до таланти като Петра и Азис. Петра незнам дали е пяла там на някой си ,но със сигурност е сервирала в Кипър. А за милата Лили ,какво? Тя душичката си изпя хубавите песни отдавна. Сега не я разбирам що се напъва да си показва старческите жили пък и за мъже бленува. Минало -незабравимо. Ония чуждите не ме интересуват. Те правят пари и от пръднята си.Халал да им са!
40
0
 
6
 
! Отговори
Характерът на Лила преди 11 години
cleopatra.blog.bg/muzika/2011/12/10/haraktera-na-lila.864544
39
0
 
7
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
Оно и Шон да потърсят " АЗИС" - ще са букет от ПРЕЛЕСТИ и "звучни" ритми :)))))
38
0
 
35
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Талантът й никой не го оспорва, ама ако не бяха мъжете, да е пенсионирана медицинска сестра в Кубрат!Георги Павлов й помага да отиде в София, Здравко Радоев я прави певица, Иван Пеев шлайфа стила й и с него като съпруг печели международни награди, бракът й с Янчо Таков й отваря всички врати в България, апартаментът, в който и до днес живее, е оттогава, Гаргов й е момче за всико 15 години, Чочо Владовски я спасява след 10ти. А колко още само има...Лили или успява, или успява по втория начин...
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам само тарикати...Писна ми от дубликати...Да ме мачкат в Мазерати....Да са акана богати....""Певецът допълва, че "акана" в превод означавало "баш, истински". Ние пък очакваме тези рими да се превърнат в химн на всички нощни "бръмчалки", независимо дали са завършили или не "вишу" - По скоро ще се превърне в хит за всички потни ***, мазни мутри и прости селяни!!!!
36
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-скоро ще слушам баба Лили от колкото чалга проститутките на Ара и Пайнер, *** като Криско или *** като Веси Бонева и Дивна.
35
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лили може да е лигла, натегачка и всякаква, обаче е една от много малкото талантливи певци в България. Другите са все някакви връзкари-парашутисти, които имат много претенции, но никакво покритие като глас, като некадърните *** от музикалните риалити формати като Мюзик Айдъл, X фактор и Гласът на България. Което си е истина си е истина.