Съботен бис

Какъв е мъжът-мечта за Лили Иванова и как Петра пя на Де Ниро
Обновена: 21 юли 2012 16:35 | 21 юли 2012 12:30,
61
Съботен бис
Заради предстоящия концерт Лили Иванова започна доста често да говори пред медиите. Снимка: Dnes.bg

Лято, силно слънце, рекордни жеги. Температурите явно не понасят добре на всички, но пък по този начин получават директна промоция в съботния ни обзор.

Започваме с нещо американско. Кание Уест влезе в кръгозора ни с излишното си самочувствие, явно окрилен от връзката си с Ким Кардашиян.

Рапърът "скромно" заяви, че в днешно време никой не прави по-хубава музика от него. Ако трябвало да се сравнява с някого, това било Бетовен. Ама не кучето, а великият композитор.

Вдовицата на Джон Ленън - Йоко Оно, и синът му Шон пък се вдигнаха на протест срещу използването на някои технологии при добиването на газ. Акцията започнали, след като разбрали, че са планирани сондажни работи близо до дома им в Ню Йорк.

Те приобщиха към протеста си редица знаменитости, сред които Леонардо ди Каприо, Марк Ръфало и Джулиан Мур, Лейди Гага, продуцентът Марк Ронсън и групата "Строукс", гуруто Дийпак Чопра и писателят Салман Рушди, надяват се и още хора да се присъединят.

Реших и аз да се запиша активист, поне да бъда редом до Лейди Гага, но пък после размислих. Да не би пък Йоко и Шон, както и тези звезди да ни подкрепиха в нашия протест срещу добива на шистов газ край Шуменско? Не! Добре, че беше Бойко Борисов, та да замрази проекта на американската фирма.

Продължаваме международния преглед със световния любимец Джъстин Бийбър. Препоръчваме на тийнейджъра-милионер да си наеме на щат човек, който с повод или без повод веднъж седмично да го хвали за нещо. Защото сега Джъстин губи много време в самохвалство, вместо да композира вселенски хитове.

В стила на един роден "PR специалист" новината за Бийбър би прозвучала така: "Джъстин Бийбър се държи по-мъжки от връстниците си", съобщи самият той пред еди-коя си агенция.  

„Не се държа като момче”, категоричен е певецът пред сп. "Ролинг Стоун", докато неговият мениджър отбелязва, че понякога Бийбър се изживява като най-голямото дете на света. На кого ли да вярваме?

Но да минем към родните знаменитости, някои от тях поизтупани от прахта.

Тази седмица на хоризонта се появи позабравената певица Петра, онази, в чиято визитка личат евъргрийните "Хищна хиена", "Ориент експрес", "Пачки" и др. (Видеото е само за ценители, то може да бъде закупено на VHS касетата "Payner All Stars - Live" от 1999 година)


Изпълнителката се похвали, че пяла на актьора Робърт де Ниро. Тя била специалната изненада за рождения ден на местен бизнесмен, като на партито изобилствало от руски олигарси и шейхове. Черешката в списъка с гостите бил Де Ниро, който бил сам. Явно богаташите са го позакъсали и вместо да им пее Тина Търнър, се задоволили с кавърите на Петра.

Азис пък продължава да залага на тенденцията с лековати, на моменти простовати текстове. През седмицата той на три пъти публикува част от предстоящата си песен "Кажи честно". Ето и представителна извадка:

"Искам само тарикати...
Писна ми от дубликати...
Да ме мачкат в Мазерати....
Да са акана богати...."

Певецът допълва, че "акана" в превод означавало "баш, истински". Ние пък очакваме тези рими да се превърнат в химн на всички нощни "бръмчалки", независимо дали са завършили или не "вишу". 

Като за финал сме оставили Лили Иванова. Голямата звезда на естрадата готви голям концерт през ноември, но дали ще успее да напълни зала Арена Армеец засега не може да се прогнозира. За да поддържа интереса към себе си, тя започна да дава интервюта доста често, което е нетипично за нея. Открито говори и на интимни теми - няма лошо, все пак билетите трябва да се купуват.

Ако някой досега се е чудил по какви мъже си пада Лили и не имал възможност да разбере лично от нея, ето и отговора й. Най-важните показатели са чистоплътността във всяко отношение и интелектът.

"Не обичам мъже, които злоупотребяват с алкохола. Това не ги прави по-мъжествени", твърди певицата пред вестник "Над 55".

А ние ви пожелаваме приятен уикенд с една от най-новите песни на Лили Иванова - "Икар".


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
4
 
! Отговори
Лили Иванова към... преди 11 години
Гледайте само напред!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хареса ми статията, особено за Азис и Лили Иванова, забавно разтоварващо и закачливо.. и не е злобарски казано, но си е за майтап
32
6
 
7
 
! Отговори
Кеворкян преди 11 години
Скъпа, не им се връзвай!
31
1
 
12
 
! Отговори
Стоунса до 32,4,5 преди 11 години
Оооо, баджанаци!
30
1
 
6
 
! Отговори
Исак Гозес до Асен Г преди 11 години
И аз!
29
2
 
7
 
! Отговори
Асен Гаргов до Янчо преди 11 години
И аз така.
28
10
 
12
 
! Отговори
Наско преди 11 години
Повечето от коментиращите статията плюят по ЛИЛИ!? Ама статията не е само за нея.Факт , че ЛИЛИ в тази статия е най голямата звезда ! Не звезда - Тя е велика ! И не само с гласа си !
27
3
 
10
 
! Отговори
Янчо Таков преди 11 години
Аз пък не обичам жена, която трябва да деля с още двама-трима. Затова не се разбрахме с Лили.
26
1
 
7
 
! Отговори
voodoo преди 11 години
Браво Йоко,браво Оно,браво Шон.Ако не добиваха газ до дома ви нямаше да се сетите но сега..Журналистите за тази новина трябваше да я *** не да я правите герой.Тази *** овца на времето разби и изпокара Битълс.А за Лили първо да се оправи с НАП да си изчисти сметките и тогава да търси мъж.
25
9
 
5
 
! Отговори
angel преди 11 години
ОТврат. За мен 1 в българската популярна музика е Камелия Тодорова.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв мъж мечта, тя е на 80 години.
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След концерт на Лили Иванова фен отива при нея и и казва че иска да се ОЖЕНИ за нея , Тя го пита-Каква заплата получавате.Той и отговаря-350 лв на месец-Че тези пари само за тоалетна хартия НЯМА да ми стигнат -казва ЛилиЧовекът я погледнал и казал--Че аз незнаех че СТЕ такава ***
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много пара много нещо е хвърлила за лицето си. Но останалата част от тялото й я издава, че вече се е сбабичосала. Култ към тялото, не към певческите й способности, не мислите ли.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фоторобота на снимката ми напомня за някой, ама не се сещам за кого.:(
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това от джоба и дето се подава не е ли некролога и!?
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пича в дясно изглежда е очарован от таланта и.
18
7
 
7
 
! Отговори
Цвета преди 11 години
Невероятен глас,невероятна жена,НЕНАДМИНАТА,злобеите злобари!!!!
17
3
 
7
 
! Отговори
антифен преди 11 години
може да е "явление", но е също и злобна, коварна, жалка и алчна бабка
16
1
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Ми да ти кажа знам как изглеждах '90-те и не падам от стола, но ти явно си як ПЕТРА ФЕН и ти е кеф да се заядеш с някой е така за цвят
15
9
 
14
 
! Отговори
фен преди 11 години
Лили Иванова е явление в българската култура!За изкуството няма възраст.Жалко,че примитивните мозъци я "консумират"в битовия план на отчаяно бедното им и просташко ежедневие.Слава Богу,Лили има огромен брой почитатели и тя пее за тях от цялото си сърце и с много уважение-те й отвръщат със същото!