Лени Кравиц отлага концерта си у нас, идва догодина

Ще се видим в София през 2013 г., обеща певецът
Обновена: 23 авг 2012 11:45 | 23 авг 2012 10:12,
35
Лени Кравиц отлага концерта си у нас, идва догодина
Лени Кравиц Снимка: архив, Reuters

Лени Кравиц отлага концерта си в София, който трябваше да се състои на 30 септември. Певецът съобщи това на страницата си във Facebook. Кравиц обещава, че ще дойде у нас догодина, но все още не е ясна точната дата.

“Чаках с нетърпение да отида в София цяло лято, за да пея за моите фенове и много съжалявам, че концертът ми трябва да бъде отложен“, пише Лени.

„В момента съм в Ню Орлиънс, работя върху историческия филм “Икономът“. Снимките за лентата бяха удължени и съм обвързан по договор да ги довърша. Обещавам, че ще бъда в София следващата година. Чакам с нетърпение да ви видя всички през 2013 г. С обич, Лени“, гласи още съобщението на страницата.

Отложеният концерт щеше да бъде втори за изпълнителя в България. При първата си визита през 2008 г. той събра над 15 000 души, които станаха свидетели на феноменално двучасово шоу, а поп изпълнителят обяви българската публика за най-вдъхновяваща.

Организаторите от Болкън Ентъртейнмънт и Жокер Медиа също потвърдиха неприятната вест за феновете на Кравиц.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012 година. Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.bg.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kyde sa komentarite
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах, колко е умен ***. Не е достатъчно умен да си намери работа, не е достатъчно умен да изкарва пари или да успява в живота, но как ги надушва той конспирациите отдалечееее. Ще му пробутвате вие на него измишльотини за снимане на филми и пълни залиии. Абеее еееей, каква Гага, какъв Лени, в тоя форум са истинските звезди, просто лошия Бойко, гадната държава и проклетия късмет са ги спрели по пътя им към успеха и сега само днес.бг им е останал
25
8
 
10
 
! Отговори
фен преди 11 години
Емма разбирам,че си чакала дълго да му засмучеш черния смок и сега си разочарована.И без друго сигурно нищо нямаше да излезе ,защото и *** има достойнство...
24
9
 
12
 
! Отговори
Емма преди 11 години
Разочарована съм!!! А си купих билети още на първия ден! :((( И все пак, радвам се,че бях на концерта му през 2008. А на всички завистливи мизерници тук, искам да кажа: Ще се пръснете от злоба ей! Давайте го малко по-спокойно! Никой не ви е виновен, че сте провисили шкембета от тийнейджърска възраст и сте абсолютни *** !!! ЛЕНИ Е НОМЕР ЕДНО !!!!
23
13
 
9
 
! Отговори
фен преди 11 години
Лени ,стой си там!Тука е някакъв ад!Хората нямат пари да си платят тока и за храна да не говорим за концерти .Озверели от глад диваци ще те нападнат още на летището и ще те разграбят целия.Ще ти вземат даже дъвката от устата, а може и да те бият.
22
7
 
8
 
! Отговори
Go преди 11 години
Хахахах големи сте конспиратори всчики:)))А на всичкото отгоре нямал фенове, нямало пари, не би световна величина... Мани, мани...Стига сте дрънкали глупости - човека го е обявил лично пред всички в своята фен страница с аргумент и то доста сериозен. А за това че "няма фенове" говори факта че на концерта му в БГ преди няколко години имаше почти 20хил човека. Това което го пишат днес.бг за 15хил е лееееко невярно
21
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на кой му пука за тоя ,хората вече пари за хляб едва събират .. тия ни промиват мозъците с некакви съдрани западни антики ...
20
2
 
8
 
! Отговори
:) преди 11 години
Тея "Болкан Ентъртеймънт Къмпани" са егати мошениците, пари не връщат за билети. Хората които са си купили билети за "Годсмак" още не могат да си вземат парите, а самите "BEC" са неоткриваеми - адреса им не е този, който пише, няма телефони, в ТР адреса им е счетоводна кантора. Дано да си вземете вие парите за билетите, ако не - да направим нещо по въпроса. 1 път сучайност, втори път - съвпадение, ама третия път вече ще падат кратуни.
19
1
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
като имаш компютър и интернет е голяма привилегия и вече не ти трябва хляб.
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен е отразил провала на Гагата и е решил да не се излага. И правилно е решил.
17
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
първо Годсмак, после бате Иги, сега и Лени - скоро май ще останат само концертите на сръбските ***...
16
1
 
15
 
! Отговори
Урумпи преди 11 години
Нема пари за билети.. то само той да се отказа таз година!дори за ред хот не моеме да съберем!
15
11
 
9
 
! Отговори
На Маркс брат му преди 11 години
Ленин Кравиц немало да дойде! Ми седи си, изтребал си ни.........Да те у звиздътъ.....
14
9
 
18
 
! Отговори
Кутка преди 11 години
Според мен концертът не се продава. Какъвто и договор да има за филм той лети за 2 дни до София пее и дим да го няма. Но в тая криза Гага едва напълни арената, какво говорим за Лени.
13
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес само за *** и *** има новини!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фейсбук е лай*о
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има голяма вероятност да го отменят поради 'слаб интерес', а тези ала бала 'имам ангажименти', ги разправяйте на някой друг!
10
15
 
13
 
! Отговори
боян преди 11 години
мда... само дет през 2008-*** отидох на концерта, щот ми изпаднаха покани, и бехме тоталка 5 000 човека на Академик, и то с персонала + охраната на стадиона."грандиозното" шоу беше повече от скучно, озвучаването - потрес.за тая година сигурно са продали 7-8 билета и изведнъж му изникна ангажимент на човека...:))
9
7
 
8
 
! Отговори
Silver до 5 преди 11 години
Имам едно нещо, с което мога много хубаво да те нахраня, малкия ми гладник той.Пиши в други статии, подлого продажна комунистическа!
8
1
 
34
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Храна нямаш, но компютър и интернет да пишеш простотии по форумите имаш.