В очакване на Nouvelle Vague

Френската група може да видим на 26 ноември
Обновена: 8 ное 2012 13:03 | 7 ное 2012 15:08, Петя Славова
1
В очакване на Nouvelle Vague
Снимка: Keen Acts и Bg Sound Stage

Зрелищният спектакъл с музиката на Nouvelle Vague може да видим на 26 ноември в зала 3 на НДК. Най-успешната френска група ще представи новото си шоу “Dawn of Innocence”. Режисурата е дело на френския дизайнер Жан Шарл дю Кастелбаджак.

“Dawn of Innocence” разказва за призраците на нашето въображение. Идеята музиканти и публика да пътуват от песен на песен „по ръба на невидимото“ е на дизайнера Марк Колин, основател на Nouvelle Vaguе.

”Предложих да илюстрирам 18 мистични песни от 80'те, изпълнени от групата и допълнени от картини, светлини, сенки и емоции. Идеята ми беше музикантите и публиката да пътуват от песен на песен по ръба на невидимото. 

За първата си подобна продукция исках да създам трансверсален проект, в който моите страсти се срещат. Изкуство, музика и мода и основната връзка между тях да бъде емоцията. Използвах Nouvelle Vague като машина на времето, за да ме върнат в цветовете на поп музиката и мрачните тонове на 80'те. Десетилетие, което беше толкова бляскаво и мрачно в същото време”, казва известният дизайнер.

Като подготовка за събитието ви предлагаме видеото на Nouvelle Vague, в което чаровните вокалистки на успешната френска група, напомнят за елегантното си шоу.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eeeeeeee, на кого са тези крака?