Вижте новото видео на Sarafa и Big Sha

Клипът е посветен на рапъра Rick Ross
Обновена: 30 яну 2013 10:45 | 30 яну 2013 10:45,
2
Вижте новото видео на Sarafa и Big Sha
Снимка: Preveo

Новото видео на Sarafa,  Big Sha & R Fella прави своята премиера.

Кратката версия на новото музикално видео на Серафим - Sarafa и Мишо Шамара – Big Sha и R Fella  - „Rick Ross” тръгва в Preveo – Българската медийна мрежа в YouTube.

Музиката е дело на R Fella, а видеото е заснето от Sho Videos, основана от Радостин Събев-Шошо. Видеоклипът е сниман в Гърция още преди няколко месеца. Музиката е с по-тежки басови елементи и напомня за стила на рапъра Rick Ross, на когото и е кръстено парчето.

Музикалното видео е част от поредица от нови клипове, с които Big Sha и Sarafa смятат да зарадват феновете си. „С излизането на всяко ново парче българската музика става все по-качествена, интересна и на все по-високо ниво“  твърдят Sarafa и Big Sha.

Цялата творческа гилдия у нас се надява това лято да е най-силното за българската музика и ентъртейнмент сектор, надминавайки постиженията и от лято 2012, което се счита за най-силния сезон за българската музика през последните години.

„Всички ще разчитаме на нашите фенове да ни гледат все повече  и да подкрепят нашето творчество в YouTube, където вече съществува напълно легална среда за споделяне на видео - напълно легално, безплатно за потребителите и във финансова полза за българските изпълнители“, споделиха още рапърите. 

Новото видео „Rick Ross“ на Sarafa и Big Sha излиза като странно съвпадение в деня след рождения ден на известния рапър Rick Ross, които навърши вчера 37 години с „гръм и трясък“. Рапърът празнувал своя рожден ден в близост до Форт-Лодердейл, щата Калифорния. На края на купона станал жертва на покушение. Рапърът се спасил след многократна стрелба по колата, в която пътувал и впоследствие катастрофирал, излизайки от пътя и забивайки се в изпречилата се сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Big Shasarafa
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Big sha si ostava nomer1 nqkoi priqteli se okazaha predateli no toy pak e varha na rap muzikata evala a za 100 kila ima dase uci oshte
2
1
 
3
 
! Отговори
forest преди 11 години
dobro dobro, a i baq veselba shte da e padnala, kakva banda nechoveci na edno mqsto
1
6
 
0
 
! Отговори
95074 преди 11 години
mi ne e losho. osobeno z bezdarnik kato serafima, stava, shamara si e dobur vinagi bi,samo lekoda se napune (ne kato sus 100kila)