Кали зубри ли, зубри – 6 езика, готви се за даскалица

Между грижите за три деца, музиката и мъжа си, певицата учи
20 фев 2016 10:45,
67
Кали зубри ли, зубри – 6 езика, готви се за даскалица
Снимка: Facebook

Не съм аз, ако не живея на пълни обороти и не гоня план максимум – като майка, като любима, като музикант, като вечния ученик на живота. Това кредо следва с песен на уста Галина Иванова, по-известна на феновете като Кали.

Между грижите за трите си деца, участията и завършването на магистратура по трудова психология тя проговори испански. Езикът на Сервантес е шестият в трудовата й биография, но е първият, който смята да овладее до ниво превод и преподаване.

"Следващите две години това ще правя. Уча от миналия ноември, а наскоро прочетох и първата си книга на испански без въобще да ползвам речник. Иначе знам гръцки, даже местните не разпознават акцента ми заради дефект, който имам – едно съскане, което се оказа от полза и в испанския. Знам английски – всичко разбирам, но трудно говоря, трябва да го затвърдя. Разбирам немски и тъй като съм човек, отраснал в соца, владея руски", изрежда Кали пред "Монитор".

Следвайки принципа, че всяко знание трябва да се осребрява, тя завърши философия и ако някой ден реши да слезе от сцената, денят й ще бъде дирижиран от училищния звънец.

"Имам всички нужни дипломи за учител, и съм ги изкарала с учене, а не с помощта на дигиталните си устройства. За държавния ми изпит трябваше три дни да преподавам на деветокласниците в "Жюлио Кюри" и да ти кажа, много добре ми се получава. Професиите не лекаря и учителя са повече призвание, отколкото всичко останало. Да работиш с млади хора е изключително удоволствие, нищо, че е ниско платено. Ще се занимавам и с това някога, но не сега", споделя изпълнителката.

Независимо в коя точка на страната се е покланяла за бис Кали обръща колата веднага към вкъщи, за да събуди и подготви синовете си за училище и градина. Най-големият – Георги, учи мултимедия и компютърен дизайн и мечтае да работи като аниматор в студията на "Disney" някой ден.

Шестгодишният Марк пък бие всички рекорди по лъчезарност и комуникативност. Най-малкия й син Алекс пък е одрал кожата на баща си Влади и наскоро, за щастие на Кали, е намалил оборотите в правенето на бели. Фактът, че не запретва често ръкави зад печката, не я прави по-малко домошар – тя обожава да се заиграва с аксесоари и цветове в декорацията.

"Миналото лято направих мащабен ремонт, в който да има място за всички. Сега съм на винтидж вълна, обичам по-облите форми, цветовете какао и капучино... Това са нещата, които ми доставят душевен уют. Не обичам да се заривам с вещи, а всеки път като вляза в магазин, има толкова много неща, които искам да купя. Обичам промените то си личи, все пак имам три деца от трима мъже", усмихва се Кали.

На фона на екшън графика й е истинско чудо, че 24 часа в денонощието й стигат за всичко. Според жълтата преса намира време и за гаджета.

"Това най го мразя, като ми припишат някой любовник. До мен може да стои само човек, който няма драма с личната си самооценка. Хора в застой не могат да продължат живота си с мен. Засега с Влади сме окей, защото не се виждаме често, той 4 месеца работи в Банско (бел.авт. - работи като туроператор). После идва летния сезон и заминава на море. Ако изкараме плътно заедно една година ще разбера дали той умее да следва моето темпо", откровена е Кали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: мъжКалидецапевица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
19
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"Иначе знам гръцки, даже местните не разпознават акцента ми заради дефект, който имам едно съскане, което се оказа от полза и в испанския. Знам английски всичко разбирам, но трудно говоря, трябва да го затвърдя. Разбирам немски и тъй като съм човек, отраснал в соца, владея руски", Цялата работа :" Дръжте ми куфарите , ще говоря английски ."
15
2
 
5
 
! Отговори
Неа преди 8 години
4 езика *
14
4
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Гръцки , руски , английски и немски = езика .
13
2
 
12
 
! Отговори
8 преди 8 години
ВСИЧКИ КУКЛИ СА МНОГО АМБИЦИОЗНИ.ВЕДНАГА ДА Й СЕ ДАДЕ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА И ДА СЕ НАПРАВИ ГЕРОЙ НА ТРУДА.ИМАШЕ ЕДНА МАЦКА ,ДЕТО СЕ БЕШЕ ПРИВЪРТЯЛА КРАЙ ЗОГРАФСКИ И ВЛАДЕЕШЕ ЕДНА ДУЗИНА ЕЗИЦИ.НО ДЪЩЕРИТЕ МУ НЕ Я РАЗБРАХА И МУ НАЕХА БОДИГАРДКИ ДА ГО ПАЗЯТ ОТ НЕЯ.БРАВО НА КАЛИТО МИ ТО!МАЙКА-ГЕРОИНЯ,СЪПРУГА МЕЧТА,ПЕВИЦА-ДЗВИЗДЪ!Е СЕГА,КАТО СТАНЕ И УЧИТЕЛКА,ОБРАЗОВАНИЕТО ЩЕ ВЛЕЗЕ НАЙ-ПОСЛЕ В ЧАС!
12
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая мина през леглата на толкоз богаташи, че за какво са и езици? Не вярвам на нито дума от тази статия. Чалгаджийка проста ***.
11
34
 
7
 
! Отговори
аре у лево преди 8 години
Хубава и умна жена.За разлика от всички тука
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Получих позиви за повръщане ... дали няма някакъв вирус тук ? :-)
9
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая Кали има най-добър бизнес подход от всички чалгаджийки досега. Роди 3 деца , но от различни мъже. Така ако някой от тях спре да и плаща, пари пак ще има от другите. На това му се вика диверсифициране на приходите. Изобщо и за упражняване на най-древната професия се иска акъл.
8
0
 
14
 
! Отговори
аз преди 8 години
феномен.......не к...ва
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
почина Умберто Еко а в този сайт това е водещата новина? без коментар...
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За такива като тази малко на запад от София около Охрид имат следната приказка: Хвалете ме уста или ке ви посерам.
5
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
3 деца от 3-*** различни мъже !Факт !
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лигава и отвратителна
3
2
 
15
 
! Отговори
тралала преди 8 години
Така и така има мъж, който да я хрантути, та какво друго и остава
2
3
 
12
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тая има 3 деца от трима различни. Слаба работа, само аз мога да й направя още 3 ако иска. Не е проблем
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ПИЛОНА ЩЕ Й ДОТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ