"Cool Kid$" излизат на родната музикална сцена

Музикантът Борислав Тонев за песента "Давай" и бъдещите им проекти
7 май 2018 11:15,
4

Групата "Cool Kid$" е едно от най-новите явления на родната музикална сцена. Един от музикантите в бандата Борислав Тонев разказа повече за групата и бъдеще ѝ проекти.

"Групата се състои от трима - аз и моите колеги Панчо и Преслав. Аз и Панчо сме продуценти, правим музиката за парчетата, а Преслав е нашият вокалист. Тримата заедно работим по всички аспекти от създаването на песните. Текстовете ги пише обикновено Преслав, той е основният талант в тази насока", сподели Борислав.

Той е живял няколко години в САЩ и завършва музикална продукция в американски колеж. Друго от момчетата живее във Великобритания и според Борислав това е едно от нещата, които ги различава от останалите групи в България. 

"Опитваме се да вкарваме елементи и техники, които сме научили отвън. В Америка съм имал възможността да видя някои неща, които се надявам да успея да донеса тук", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Момчетата от "Cool Kid$" ценят новите и различни неща, като се надяват те да достигнат до публиката чрез тяхното творчество. Песента "Давай" цели да създаде интимно настроение, а до два месеца трябва да излезе следващото им парче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
До Анонименвикаш чалгията да е на макс?
3
1
 
2
 
! Отговори
Търтей преди 5 години
Много банално, не си струва да се слуша и до половината.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалено скучна песен. Явно разчитат на българската публика понеже в Сащ и във Великобритания немогат да успеят, но българите не се интересуват от такива песни.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости.