Стилистът на Equinox: Класирането ни не беше обективно!

Трябваше да сме в топ 4 на "Евровизия", категорична е Мина Кайе
14 май 2018 15:45,
79

Мина Кайе е стилистът, който облече представителите на България на "Евровизия", които се появиха като група Equinox. Дизайнерката е и един от главните "виновници" за визията в български продукции – филмите "Бензин", "Възвишение", "Мисия Лондон".

Българската Вивиан Уистууд застана пред камерата на "Околосветско" по Bulgaria On Air, за да разкрие подробности около създаването на визията на Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група "Сленг", Георги Симеонов – Джей Джей, един от финалистите на "Америка търси талант" - Джони Мануел и Трей Кембъл.

"Не мисля, че позицията, която зае България е обективна - заяви Мина Кайе. - Заслужавахме да влезем в топ 4".

Още по темата
По думите й нашето визуално представяне и сценография са били на изключително високо ниво. А стайлингът е важен за една продукция...

"Визията подпомага идеята на един режисьор да разкаже историята на своя герой в киното, рекламата и изобщо всички тези визуални продукти", категорична бе дизайнерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: дизайнерEquinoxМина Кайе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви точки е дала България, като точките ги дават вече поръчкови национални журита, които нито ги знаем нито ги познаваме.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те имали стилист!! LOOOOLГраф Дракула ли??? :D
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Класирането на Франция, Италия и Великобритания, също не е обективно. Следващият път оня с кекса да отиде, ще спечели.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Румъния и Гърция България е дала точки (макар че доста малко), а Сърбия и Македония не бяха на финала. Но от страна на съседите има обида, вероятно освен точките защото последните две не се класираха с песни, също писани от Симфоникс. И стана мазало като с тазгодишните му две песни за България и Австрия с нелогичното им класиране.
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е. Ако има причина, тя е в недаването на точки на фаворитите на букмейкърите от България миналата година, което доведе до наказателен вот тази. Всички гласуват пристрастно, но България беше най-обвиняваната страна заради успеха на Кристиан. Трябва да се признае, че България и тази година даде 12-те на Австрия, тоест за втората си собствена песен с автор Борислав Миланов и певец бивш бек вокалист на България. Грозно е. Точно като Русия с 12-те за песента на Молдова от Филип Киркоров.
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседните ни страни са обинени, че те ни дават точки, а ние последните две години не сме им дали и ни наказаха с нулев вот.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Композиторът на нашата песен спечелил награда за най - добра композиция, такава каквато спечелил миналата година победителя от Португалия.На полуфиналът журито отредило 4-то (!!!) място на нашата песен! А на финалът журито ни подреди 9-ти, но после с гласуванията се разместиха местата.
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърция също е от страните, чието жури на полуфинала е дало на българската песен точки, а на финала - 0 (!!!) Словенското жури също е ни е дало 5 точки на полуфинала, а на финала - 0 (!!!)Финландия - на полуфинала ни даде 10 т. и на финала -10 т.Естопия и Португалия ни дадоха 7 т. и на полуфинал и на финал.Източноевропейските журита май са корумпирани, някъде четох, че имало "търговия с точки"...
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как си обяснявате, че македонското жури на полуфинала ни е дала 12 точки, а на финала - 0 (!!!) ? Или кипърското жури ни е дало 6 точки на полуфинала, а на финала - 0 (!!!) Какво, изведнъж са спряли да харесват песента ни? Хайде моля ви се...
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А знаете ли, че нашата песен спечели награда на името на Марсел Безенсон, основателя на Евровизия за най-добра композиция заради оригиналното звучене и елементите на национална идентичност в музиката и текста? Песента ни беше уникална, журито я оцени добре.
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
13 SMS-a изпратих от Германия за нашата песен и нищоооо. И все пак си харесвам нашите на което и място да сме заради Жана, макар че тя пя много малко. Радвам се, че участвахме и имаше страни, които ти даваха и 10-ки ( за разлика от македонци, сърби, гърци, кипърци, румънци и други "комшии", които изопщо не ни дадоха точки...)
53
2
 
12
 
! Отговори
?!?!? преди 5 години
Е как бе ? Дебелата еврейка дето куткудяка не ви ли хареса ?Мисля, че е по-добре от Кончита Вурст.Въпреки, че не е ясно дали и тя няма вурст.Незнам, какво се впечатлявате толкова.Това не е никакво мерило, никой в музикалния свят не го интересува Евровизия, защото е като Кеча.Нагласено комедиино шоу, но кеча поне е забавен.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки един човек по света си казва. Тия щом са извикали *** да представят БГ, чвно нямат достатъчно изпълнители в държавата. Директо последно място.---Първо, мястото не е последно. Второ, Селин Дион (Канада) е пяла за Швейцария, миналата година певицата им беше румънка, Дами Им (родена в Южна Корея) за Австралия, Александър Рибак (роден в Беларус) две години за Норвегия, Кипър тази година - албанка, живееща в Гърция, Дания миналата - австралийка, а сега певецът на полската група беше швед.
51
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радвайте се,че сте на това място,аз не бих ви пуснал на финала....Аз пък се зачудих, тебе кой досега на какъв финал те е пуснал.
50
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виж СЯ, стилистке, като бяхме в 1 клас, на тържеството пред родителите другарката Здравкова правеше същата като вашата сценография. Момчетата пееха, строени в редица на подиума, и момичетата, едно по едно, скачаха от столчетата, и се курдисваха в редичката при пеещите. Само дето тука момичето, дето седи на стола, е само една Жана. Боже, каква сценография на световно, изключително високо ниво, сме били правили тогава...
49
6
 
6
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
....Не се сещам за бг филм където има герой афроамериканци....___И защо пък трябва да има?Българите не сме ползвали африканци за роби,че да се чувстваме гузни и сега да ги героиризираме.Нищо против тях но когато са си в техния ареал на разпространение,не у нас, че дори да ни представляват в международен конкурс.Аз пък не се сещам за български герой в афроамерикански филм.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГостВизията за този конкурс е най-важна
47
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не беше обективна, 14-то място ни е много!! 42 дори щеше да е незаслужено, че и за него не ни достигат възможностите. Догодина гледайте хората и се учете.
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41И в България има афроамериканци. Въпросът е че много хора правят на проблема двама афроамериканци които пеят по-добре от Жана. Българите не са свикнали и в киното да има афроамериканци. Не се сещам за бг филм където има герой афроамериканци.
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То голяма работа станало че не се спечелили Евровизия.Миналата седмица четох за хора които са умрели понеже са нямали пари за лечение.Те парите отиват за Евровизията.Които иска да ходи на този конкурс да си търси спонсори различни от държвата.