Mimi Yayo и Руди представиха първата си песен

Видеоклипът е заснет в Тайланд
25 сеп 2019 11:42, Анисия Иванова
8

Мария Петрова - Mimi Yayo и Радослав Радославов - Руди RXDI представиха новата си песен - "Рамо до рамо". Видеоклипът е заснет по време на пътешествието им в Тайланд.

"Правихме го за спомен, не смятахме да го пускаме в социалните мрежи. Преди това започначнахме да работим върху песента, но за клип не бяхме мислили изобщо", разказа Мария Петрова в "България сутрин".

Радослав допълни, че когато са се прибрали от пътуването, са осъзнали, че са снимали много материал и имат приятели, които могат да го сглобят.

"За мен това беше първата екзотична дестинация, която посетих и се влюбих в това място", сподели изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.
 
Радослав разказа, че това, което му е направило най-голямо впечатление в Тайланд, е, че местните живеят с идеята да правят добро.

За Мария това е дебют в музикалната сфера.

"Никога не съм се занимавала професионално с музика. Това е първата ми песен. В момента работя по още две", сподели  тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
🙀 преди 4 години
Изключително позитивни и талантливи млади хора. Хубаво е да има повече такива репортажи, които да дават посока на иначе празните глави на анонимниците, които пишат глупости. Бих искала да вметна, че освен, че на някои хора ежедневието им е хейт, то са и доста неграмотни.П. С. Песента е страхотна!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феята, Гашо и Шматка как не ги знаеш тези извести топаджии?! Свинете в хор с пуйките на село пеят песни за тях 😂
3
3
 
3
 
! Отговори
Феята преди 4 години
До 1 Такива дето и прасето на село не ги знае.. .
2
3
 
2
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Еха ще откачим, от кога ги чакахме да излезе новата песен. Много са добри музикално децата, да ги връщат на село н а полето да берат царевица и да си припяват. Стига сте писали за непрокопсаници псевдо певци
1
2
 
2
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Тези кои са