С по 1000 калории на ден Адел свалила 44 килограма

Певицата променила навиците, включила в менюто си плодове, сокове
16 фев 2020 19:51, Анисия Иванова
44

Минус 44 килограма, стотици колажи и коментари. Теглото на певицата Адел се превърна във водеща тема на светските медии.

"Момиче, и аз започвам да приемам по 1000 калории на ден", "Искам да имам твоята решителност". Това са само част от коментарите на млади жени, които следват певицата Адел в Instagram.

Коренната ѝ промяна вдъхновява мнозина, но специалистите са категорични - драстичното сваляне на килограми може да се окаже много опасно, особено за хора с хронични здравословни проблеми. 

"Диетите могат да доведат до последствия, до анорексия и булимия", обясни пред репортер на Bulgaria ON AIR нутриционистът Яна Данаилова.

Според таблоидите певицата е свалила голяма част от 44-те килограма със спазването на хранителен режим и по-точно Сиртуин диета. С помощта на експерти по храненето певицата е променила навиците и е включила в менюто си разнообразни храни с ниско калорийно съдържание, богати на протеини, плодове и зелени сокове.

За никого не е тайна, че Адел никога не е била фен на тренировките, но и това коренно се е променило. Малко след развода със съпруга ѝ, с когото бяха женени седем години, тя публикува снимка в социалните мрежи, а текстът под нея гласеше - "Преди плачех, а сега се потя".

"Тренировките трябва не трябва да са интензивни, а постоянни", каза фитнес инструкторът Цвета Капитанова.

Експертите са единодушни - новата визия на Адел не трябва да заблуждава феновете ѝ. Тя е постигната под постоянното наблюдение на лични треньори и професионалисти в областта на здравословното хранене. Затова се препоръчва на всеки, който е решил да поеме по пътя на промяната, да го направи разумно и с помощта на специалисти.

Вижте повече в репортажа на Боряна Благоева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо: Поздравления за Адел! Изглежда великолепно! Страхотен изпълнител, страхотна жена- желая и още много успехи и много щастие! Второ: Как може да сте такива *** бе? 30 и нещо коментара и всичките заядливи, язвителни, обидни... Коя пък е тая Адел?Вие като върколак сетила се да отслабва.Вероятно сте едни глупави, завистливи и тъжни хора! Вероятно сте такива критици и съдници и с всичко в живота си! Вероятно такива и ще си останете! Гнус ме е от вас!
33
0
 
0
 
! Отговори
анон преди 4 години
Бах! Не можах да я позная! *** тя много се смъкнала, бе! :O
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Нетребко напълня, отдавна.
31
18
 
2
 
! Отговори
истината е че, преди 4 години
Сетила се да отслабва.Иска да отслабне,за да си намери мъж.Мина й модата като певица,не че някога е ставала.
30
11
 
6
 
! Отговори
честно преди 4 години
Aма тая смята да се връща и да продължава да вие? Не ми харесваше гласа й от начало. Лансираха я,защото е по-едра ли?
29
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
200 кг татуирана исе фанала с некъв спари не с такъв слаб и без пари а тая има пари самата тя
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тя имаше здравословен проблем с гласните струни,дано отслабването да не е от това.
27
3
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
а колко килограма сланина и кожа е изрязана?
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanНе е точно така. Просто заяви че кожата се свивала. Беше категорична макар че ставаше дума за единичен случай. Прочети си го пак. Хубаво е да държиш на своето и да се опитваш да се измъкваш от кофти ситуация но най - доброто е да си признаеш че не си бил съвсем прав. Това показва че си силна личност а не просто заядлива комплексарка. Казвам това добронамерено и се надявам да го приемеш точно така.
25
4
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Голяма певица е,вие като върколак.
24
2
 
4
 
! Отговори
Lan преди 4 години
24, точно повторение на първия ми коментар! :) Да, за всеки организъм е различно и не може да се обобщава, винаги има някакво свиване на кожата и ако отслабването е над 40кг и е бързо, почти задължително има увисване. Колкото е по-възрастен човека, пушач, не пиещ достатъчно вода, с лоши гени, не използващ качествени кремове, не спортуващ, толкова увисването е по голямо.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanТвоя си работа. Аз не знам за очите ти, аз също го казвам защото съм го видяла. Значи можем да приемем че за всеки организъм е различно и не може да се обобщава. Така съгласна ли си?
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17 Да,Монсерат Кабайе. Но аз предпочитам Анна Нетребко. Въпрос на вкус.
21
1
 
5
 
! Отговори
Lan преди 4 години
16, *** разбира се, няма да повяравам на очите си, ще повяравам на някакво мнение в нета!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполага се, че заедно с килограмите е загубила и гласа си!?Само ако си е увредила нервната система, иначе миже да стане и 43 кила и ОАК да лее така. Или 143.
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според коментарите във видеото и ос статията, едва ли ен е лошо да спортувал, да слабееш и да ядеш както трябва, за да си строен и елегантен. Ама за какво говоря - на 16 години ми се подиграваха, че бягам всяка сутрин. Сега същия - хак да му е, де се подиграваше най-мниго е с инсут и диабет. Ама нали мниго вървежен - нека му!
18
7
 
5
 
! Отговори
Тираджията преди 4 години
Аз за 4 месеца свалих на 30кг ама не пишат за мен във вестниците?Сигурно щото не съм се къпал
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполага се, че заедно с килограмите е загубила и гласа си!? Предстои да разберем! Много оперни певици са дебели и упорито си държат килограмите!? Монсерат Кабайе предпочете да си остане дебела, но с глас.За поп-идолите гласът вече не е задължително условие. Да споменем Мадона!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanН, не се. Съжалявам. Ако пълен човек отслабне драстично кожата увисва на местата където е било най - проблемно - корема, под брадичката (пуешка гуша) на ръцете, абе изобщо много зле. трябва наистина да се намеси пластичната хирургия или анти ейдж козметиката за опъване и изглаждане на кожата. Грижата за кожата става наложителна. Но за Адел е рано да се притеснява толкова. Още е млада, просто не трябва да отслабва прекалено
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо сте я писали ден Адел?На моя компютър гугъл е преценил,че търся Шарон ден Адел, а не тая.което си е нормално.Но там няма 'проблеми с килограмите'